GO UP

Heliskiing i Revelstoke, Canada – den ultimate skiopplevelsen

I flere tiår har skientusiaster fra hele verden hvalfartet til Revelstoke, Canada, for å teste ut den berømte pudder-skikjøringen og det varierte alpine terrenget.

Tid: desember – april
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Pusten din krystalliserer seg i den kalde luften. Du hører den rytmiske dumpe lyden av rotorbladene fra helikopteret. Spenningen knyter seg i magen og litt andektig stillhet inntar deg. Helikopteret tar av og et fantastisk syn åpner seg – hvite vidder og fjelltopper så langt øyet kan se. Pudderslettene ligger urørte og bare venter på at du skal sette dine spor. Om du aldri har tatt heliski tidligere, så er du i ferd med å oppleve noe som de fleste har kalt sin beste dag noensinne. Det er en opplevelse uten sidestykke.
Den ultimate heliskiing finner du i Revelstoke, Canada.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

 

Amerikaspesialisten samarbeider med Selkirk Tangiers Heli Skiing for den ultimate heliski-ferien!
De vet hvor du skal kjøre, og finner alltid den beste snøen og de fineste utfordringene. Bell 205 helikoptere tar inntil 10 skiløpere pluss to guider.
Turen starter med frokost på Hillcrest hotell. Skiutstyr, sikkerhetsutstyr og Barryvox puls sender er inkludert.
Du blir servert gourmetlunsj på fjellet og etter turen får du servert snacks på Hillcrest hotell.

Er du ekspert?
Vi tilbyr 10 turers pakke over to mulige dager hvor åtte turer er garantert. Spør oss om «10 runs Expedition».

I tillegg finner du mer enn 20 skiheiser og mer enn 100 nedfarter I området, om du vil kombinere heliski med vanlig skikjøring.
Du vil aldri glemme din første dag med heliskiing!
Se bilder fra heliski Revelstoke

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,
Men hva skal du forvente? Hva skal du forberede?

De erfarne guidene loser deg elegant inn i gamet og før du vet ordet av det, er du en proff heliskier.

Her er en liten Q & A om heliskiing

Hvor trent må jeg være for å bli med på heli-ski?
For å kunne nyte dette fullt ut, bør du ha en god fysisk kondisjon. Vi anbefaler at du trener med tanke på skikjøringen i åtte til 10 uker før du reiser. Jo bedre form du er, jo enklere er det å unngå skader og ta utfordringene som kommer.

Må jeg være en ski-ekspert?
Hvis du er en sterk middels skikjører på løypekjøring, skal du kunne venne deg til dyp pudderkjøring. Vi anbefaler at du besøker en alpinbakke og trener litt om det er en stund siden du har kjørt. Dersom du kan teste litt pudder i tillegg, er det absolutt en fordel. Du kan også trene litt i løypene ved Revelstoke Mountain Resort.

Hva er ferdighetene til resten av gruppen?
Vi prøver så langt det lar seg gjøre, å dele opp gruppen slik at du kommer sammen med andre med like ferdigheter. Av og til kan dette ikke la seg gjennomføre, avhengig av programmet, størrelsen på gruppen og lengden på pakken. For å være på den sikre siden – hvorfor ikke invitere med deg vennegjengen??

Kan jeg ta med egne ski eller brett?
Det kan du selvsagt, så lenge de har den obligatoriske sikkerhetsstoppen. Dersom du bruker korte carvingski, egner de seg ikke spesielt bra for heli-ski/pudderkjøring. Vi anbefaler at du da bruker bredere ski – som er inkludert i din heliski pakke. Selkirk Tangiers prøver kontinuerlig ut ulike merker på ski for å gi deg den optimale turen..
Det er ikke støvler tilgjengelig, så ta med støvlene som håndbagasje på flyet!

Hva slags klær skal jeg ha med?
Klærne bør være vannavstøtende, vindtette og ha god lufting. Ta gjerne med flere par vanter/hansker og gode sokker. Temperaturen kan variere fra nullpunktet til mange minusgrader. Tenk lag på lagm så du lett kan fjerne noe om det blir for varmt. Det selges også skiklær i Revelstoke, om du har glemt noe hjemme.

Hva er minimumalder på deltagelse?
Heliskiing involverer en risiko. Alle deltagerne må kunne ta vare på seg selv om det skulle oppstå en situasjon. Selkirk Tangiers Helicopter Skiing har satt en minimumsgrense på 15 år. Alle deltagere under 18 år må ha med en foresatt som skriver under på erklæringen og kjører på ski med de hele tiden.

Når er den beste tiden å ta heliskiing?
I desember – januar og tidlig i februar vil vinterstormene sørge for plenty med puddersnø. På denne tiden blir det mye skikjøring blant trærne. Senere i februar og mars blir det mer vårlig med lengre dager og knedyp pudder. Skikjøringen foregår mer på isbreene og de store fjellområdene. Dette er kun en antagelse – dette kan variere veldig. Du kan oppleve all slags skikjøring bare i løpet av en uke.

Vil du prøve heliskiing i Revelstoke?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Reisemål Canada

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,