booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Kombinasjonsferie Washington DC og Miami

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 16 100,- per person i dobbeltrom
Prisen inkluderer: 
Fly t/r Oslo, tre netter på Capitol Skyline Hotel 3* i Washington DC og syv netter på Ocean Five 3* i Miami

Prøv en spennende kombinasjonsferie Washington DC og Miami. Her kan du oppleve severdigheter og kultur, sammen med sol, bad og lekre strender.
Vi inkluderer selvsagt flyreisen t/r Oslo i pakken. Du har tre netter i Washington DC for å kunne utforske noe av det denne historiske byen kan tilby. Så drar du til Miami, hvor du har syv netter på et sentralt hotell.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, kombinasjonsferie Washington DC og Miami

Washington DC har masse spennende å by på. Her er det en mengde severdigheter og domineres av administrasjonsbygninger i hvit, nyantikk stil. Hva med å ta turen i forbindelse med 4th of July? Da kan du få med deg parade, fyrverkeri og piknik i parken!
En ypperlig måte å oppleve Washington DC på, er å ta Old Town Trolley, som er en kombinasjon av sightseeing og transport.

Miami har alt! Her kan du nyte Miami Beach fantastiske strender og rusle rundt i mange av de særpregede bydelene som Coconut Grove eller kubanske Calle Ochos. Miami er en ekte melting pot med et vell av nasjonaliteter og kulturer. Miami er mer spansk- enn engelsktalende. Det berømte Art Deco-distriktet på South Beach hadde sin storhetstid på 1920 og -30 tallet og lever nå i en ny storhetstid. Her kan du rusle langs strandpromenaden og se på mennesker eller nyte en drink på en av de utallige barene. Stranden er fin og bred. Miami oser av karibisk stemning, med kilometervis av strand, asurblått hav og fargerike drinker. Samtidig fanger byen essensen av storbyliv med skyskrapere, forskjellige kulturer, et vell av restauranter, cafeer og shoppingmuligheter.

Hvorfor ikke ta en kombinasjonsferie Washington DC og Miami?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,