GO UP

Kombinasjonsreise til Kissimmee, Tampa og Fort Myers

Pris:  På forespørsel
Fort Myers Beach gjennomgår oppbyging etter orkanen Ian og har per september 23 noe begrenset hotell og restauranttilbud. Hotell opphold i området her kan være i selve Fort Myers, Sannibel Harbour eller Sannibel Island

Opplev noe av det Florida kan by på – prøv en kombinasjonsreise til Kissimmee, Tampa og Fort Myers.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaFlorida har alt – store og små opplevelser, storbyer, småsteder, natur og fornøyelsesparker.
Reiseforslaget starter i Kissimmee som ligger noen minutter unna de verdenskjente fornøyelsesparkene: Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort og SeaWorld Parks & Resorts.  Kissimmee tilbyr også en mengde andre utendørs opplevelser. Derfor har vi inkludert en tur med luftputebåt, hvor du i 30 minutter får mulighet til å se alligatorer og det rike fuglelivet i våtområdene. Prøv også et slag golf på Reunion Resort eller en av golfbanene i nærheten. Her er det unike muligheter til flotte opplevelser.

Staybridge Suites Orlando Royale Parc suites i Kissimmee tilbyr leiligheter med ett eller to soverom og har frokost inkludert. Deilig svømmebasseng med poolbar og for barn er det eget basseng og spillrom.

Vil du bo med luksus er Reunion Resort i Kissimmee  stort og imponerende. Her er det hotell, villaer med mange soverom, luksushus og et flott uteanlegg i tillegg til golfbaner. Det ligger få minutter fra Walt Disney World Resort.
For den perfekte familieferie med aktiviteter og varme, må du ikke se lenger enn til solrike Kissimmee, Florida. Fra verdensberømte temaparker og spennende utendørsutflukter til luksuriøse villaer og et variert tilbud av spisesteder – her finner du unike og minneverdige opplevelser. Kissimmee ligger i hjertet av Sentral-Florida, kun få minutter fra Orlando internasjonale lufthavn og mindre enn en time fra Floridas kyst.

Kombinasjonsreise til Kissimmee, Tampa og Fort Myers hotelltips i Florida, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaPrøv Paddleboard gjennom Everglades Headwater. Kjenn vinden i håret mens du flyr over vannet i en luftputebåt. Møt et søvnig dovendyr eller en hoppende lemur på Wild Florida Airboats og Gator Park. Eller fly over palmene i en zipline ved Orlando Tree Trek Adventure Park. Eller om du vil ta område i øyesyn i fugleperspektiv, så prøv en luftballongferd med Orlando Balloon Rides.
Kissimmee har et utrolig utvalg av utendørsopplevelser og familievennlige opplevelser.

 

Kombinasjonsreise til Orlando, Tampa og Fort Myers, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaEtter dagene i Kissimmee, tar du leiebilen videre til Tampa, kun et par timer unna.  Tampa imponerer og forundrer. Byen ligger ved Tampa Bay. Langs Riverwalk kan du nyte kvelden på restauranter av alle slag, prøve det hjemmelagede ølet, og bare suge inn inntrykk. Om dagen er det flott å leie en sykkel. Besøk gjerne historiske Ybor City – bydelen som cubanere har bygget opp og hvor sigarproduksjon og salg har vært en viktig del av bylivet. I dag er det et myldrende liv i de historiske byggene.

Om du vil oppleve en annerledes fornøyelsespark, kan du ta turen til Busch Gardens – en kombinasjon av dyrehage og karuseller.
I Tampa bor du enten på Hilton Garden Inn Tampa Ybor Historic District eller så foreslår vi i Westshore på det flotte luksushotellet Westshore Grand.

Fra Tampa kan du kjøre sørover langs Highway 275 på en av verdens lengste broer som går over Tampa Bay. Stopp gjerne ved en av de små og unike parkene her, for eksempel De Soto National Memorial Park eller Skyway Fishing pier Park.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Kombinasjonsreise til Kissimmee, Tampa og Fort MyersPå kvelden ankommer du Fort Myers. Her vil få en helt annerledes opplevelse og kan nyte en ukes deilig ferie. Bo på sjarmerende Sandpiper Gulf Resort på Fort Myers Beach eller på South Seas Island Resort, uansett får du en fantastisk opplevelse.

Fra Fort Myers til South Seas Island Resort på Captiva kjører du over Sanibel Island. Dette er en flott resort som ligger i naturlige omgivelser. Her kan du vandre langs strendene som er kjent for skjellsanking, se manateer i kanalene, ta et slag golf og nyte lekre bassengområder. Dette er virkelig en karibisk oase i Florida.

I Fort Myers kan du besøke hjemmet til glødelampens far Thomas Alva Edison og krysser du gaten får du med deg Henry Fords sommerhus – begge husene er museer.

Les mer om Tampa

Leiebil ordner selvsagt vi. Bestiller du hele pakken oppgrader vi også leiebilen om mulig. Hva med en cabriolet eller en «Luxury» leiebil? Mulighetene gir vi deg.

Prøv en kombinasjonsreise til Kissimmee, Tampa og Fort Myers

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

 

 

 

Priser og betingelser:

Holiday Inn Universal, Hilton Garden Inn Tampa Ybor, Westin Resort Cape Coral


  • Prisene inkluderer fly Oslo – Orlando med retur Miami – Oslo med ett kolli bagasje og måltider inkludert. Ønsker du oppgradering til premium økonomi eller businessklasse har vi gode priser.
  • Hotell som beskrevet el. l. i 12 netter
  • Everglades tur uten transport fra Orlando

Måltider, utflukter og leiebil kommer i tillegg.


Prisene er veiledende og vil variere etter sesong. Lavsesong er generelt fra slutten av april til 15. juni og fra 16. august til ca 15. desember. Høysesong på fly er fra ca 15. juni – 15. august og et tillegg på ca 3 000,- kan påregnes. For hoteller i Florida er det høysesong fra ca 15. desember og til midten av april. Høyere priser i jul og påske.


Priser pr person i dobbeltrom. Vår ref: 697910/12


Reisemål Florida USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,