GO UP

Langweekend i Quebec

Pris: Fra 9 795,- per person

Ta en spennende langweekend i Quebec. Vi har inkludert flyreisen t/r Oslo, tre netter på Delta Quebec 4* og to-timers Guided Quebec Walking Tour i denne pakken.

Langweekend i Quebec, Bussreise i Canada, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Byen Québec er et av de største reisemålene i Canada, og blant de få byene hvor du kjenner på følelse av historie. Gamlebyen er omgitt av solide murer og bastioner som er godt bevart. Husene innenfor murene stammer fra den franske tiden, og noen av dem også fra tiden etter den engelske erobringen.
Indre by er inndelt i Haute ville, Øvrebyen, og Basse ville, Nedrebyen. Øvrebyen domineres av det historiske hotellet Hôtel Frontenac. Her finnes historiske severdigheter som Basilique Notre Dame du Québec – med røtter tilbake til 1600-tallet, ursulinerklosteret og flere museer. I Basse-Ville ligger kirken Notre Dame des Victoires fra 1688, som regnes som den eldste kirken i Canada. Her er det en lang rekke spennende restauranter, butikker og utesteder å utforske.

Langweekend i Quebec Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

På Guided Quebec City Walking Tour (inkludert) kan du oppleve Quebec i et behagelig tempo. I løpet av to timer tar guiden deg med til Old Quebec som er oppført på verdensarvlisten, Old Upper Town og historiske Lower Town. Fotomulighetene er mange. I løpet av turen får du blant annet oppleve Dufferin Terrace – Chateau Frontenac – St-Lawrence River – Latin Quarter – Old Seminary – Fortifications – Old Port – The Antique & Art district – Place Royale “Birthplace of the City».

Tips: Prøv også Historic Quebec & Culinary Walking Tour. I løpet av denne turen blir du introdusert for Quebecs gastronomiske sider. Det er syv stopp med smaksprøver på både vin, ost og lokale spesialiteter. Gi beskjed om du vil ha tilbud på denne sightseeingturen.

Unn deg en langweekend i Quebec

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Canada

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic