GO UP

Langweekend i Vancouver

Pris: Fra 9 235,- per person
Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo, tre netter på Georgian Court Hotel 4* og Vancouver Hop On, Hop Off City Tour

Ta en herlig langweekend i Vancouver. Dette kan du gjøre når som helst. Vancouver har masse å by på sommer som vinter!

Reise til Vancouver med stopp på Island , USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Ta en spasertur på brosteinsbelagte gater under det gamle klokketårnet i Vancouvers Gastown. Her har tiden har stått stille siden «Gassy Jack» Deighton åpnet en pub og grunnla byen. På Grandville Island like ved kan du gå rundt i fargerike marked der de selger mat og kunsthåndverk i de gamle industribygningene og slakteriene. Gjør unna shoppingen i Robinson Street og opplev en smakebit av villmarken i den frodige Stanley Park. Vancouver er kjent som Nordens Hollywood, og er Nord-Amerikas tredje største på filmproduksjon.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser langweekend i Vancouver

Ta Vancouver Hop On, Hop Off, som vi har inkludert i pakken. I løpet av denne turen kan du hoppe av og på som du vil. Velg blant 20 spennende stoppesteder. Passet inkluderer også enveis billett til markeder, gallerier og den fargerike Granville Island, og syv stopp i den berømte Stanley Park.

Tips: Vi anbefaler også Flightsightseeng tour of Vancouver og Waterfront Tour of Vancouver. Opplev Vancouver med båt og sjøfly. Denne flotte sightseeing-pakken inkluderer 35 minutters flytur og 90 minutters cruise. I løpet av båtturen får du blant annet oppleve Coal Harbour, Northshore, English Bay, False Creek og Stanley Park.

Prøv en langweekend i Vancouver

Kontakt Amerikaspesialisten – Vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Canada

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic