GO UP

Langweekend til Boston med stopover på Island

Boston byr på historie, kultur, shopping og ikke minst et spennende uteliv!

Pris: Langweekend fra 10 990,- pr person.
Inkluderer fly t/r med 1 kolli bagasje, et døgn på Island på 3* hotell, 3 netter på Studio Allston Hotel i dobbeltrom.
Vår ref: 700921

Ta en langweekend til Boston med stopover på Island. Icelandair flyr deg hele veien. Hva med å legge en firmatur eller en vennetur til Boston?

Boston er en by med hyggelig atmosfære og gammelt og nytt om hverandre. For europeere er det lett å føle seg velkommen til New England – hit de første innvandrerne kom. Følg The Freedom Trail gjennom byens historie, besøk havnen og Boston Tea Party Ship. Ta en tur i det populære historiske shopping-området Faneuil Market Place.
Liker du musèer må du ikke gå glipp av Isabella Stewart Gardner Museum. Akvariet ved havnen anbefales også.

Boston byr på mange spennende nabolag – hver med sin sjarm. Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Flere berømte kokker har sine egne restauranter i nabolagene. Langs brostensgatene i Beacon Hill finner du nydelige bistroer og skjulte skatter i noen av de eldste bygningene i byen.  Like ved Rose Kennedy Greenway er North End – byens Little Italy. her finner du moderne og tradisjonell italiensk mat. I Seaport District kan du nyte et herlig måltid fersk sjømat mens du nyter utsikten utover sjøen. Nye og spennende restauranter åpner hele tiden.

I South End og Back Bay nabolagene finner du unike småbutikker og topp restauranter fra hele verden. Boston er en internasjonal by og det vises når du skal velge hvor du vil spise!

I tillegg finner du en rekke mikrobryggerier og unike barer i Boston. Og selvsagt Cheers. Bestiller du hos oss får du også Boston Movie Mile  sightseeing med på kjøpet!

Høsten med høstfargene er høysesong og du bør derfor bestille hotell i god tid.

Opplevelser i Boston, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Sightseeing
Det arrangeres walking sightseeing tours langs Freedom Trail. Du kan ta en dagstur til Salem og heksemuseet med lokal buss eller med sightseeing. Ta Boston Duck Tours som går både til vanns og til lands, besøk Boston Opera og Isabella Stewart Gardner museet, sommerkonserter i parken, sportsarrangement på Fenway park. Du kan besøke Museum of Fine Arts Boston, det er et av verdens største museer.

Flyplassen i Boston ligger like utenfor sentrum og det går buss til byen. Amtrak-stasjonen i Boston ligger sentralt. Det er kun fire timer med tog til New York og det er supert å kombinere de to byene. Hos oss får du bestilt alt i ett, fly, hotell turer og utflukter og selvsagt tog.

Shopping
Prøv Macys som ligger downtown eller ta turen til Wretham hvor du finner Wretham Village Premium Outlets som har 170 butikker.

Hotell

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDet er mange hotell i Boston i alle prisklasser. Vi skreddersyr etter ditt ønske, men trekker frem et av de spesielle hotellene som ligger i Bostons hippeste område – ikke langt fra Harvard universitetet. Studio Allston Hotel er et botiquehotell som er mer enn et hotell. Det er hipt, trendy og på alle 117 rom finner du forskjellig kunst i tillegg til i fellesområdene. I tillegg tilbys trimrom og internett (kan være betalbart), bar og restaurant. Våre priser inkluderer også Resort Fee.

Hva med å legge inn et par dager på Island med superjeep?
Det mangler ikke på muligheter. På veien kan du legge inn et Islandsopphold fra ett til syv døgn.
Les mer om stopover på Island

Selvsagt inkluderer vi alltid bagasje til og fra USA på de skreddersydde reisene.

Langweekend til Boston

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

amerikaspesialisten icelandair

Reisemål Island Østkysten USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,