GO UP

Langweekend til Halifax

Vi skreddersyr din ferie!

Tid: 5. -10. juli 2024
Pris:
The Hollis Halifax a DoubleTree Suites by Hilton Hotel 3*
To voksne med fly og hotell, per person fra 21 480,-
Pakke for to voksne og to barn, totalpris fra 66 060,-

Dette er kun et reiseforslag – vi skreddersyr helt etter dine ønsker!

Ta en langweekend til Halifax!  Her bor du godt – i hjertet av byen i gangavstand fra restauranter, shopping og underholdning ved vannet. På hotellet finnes et treningssenter og innendørsbasseng.
I Halifax, Nova Scotia, er det mye historie. Besøk noen av museene, de historiske steder og steder som er på UNESCOs liste. Byen er omringet av vakkert landskap og havet.

Vet du også at Nova Scotia har dyrket vindruer siden 1600-tallet? Her finner du noen av de eldste vingårdene i Nord-Amerika. Opplev slike lokale årganger som L’Acadie Blanc, Seyval Blanc, Lucie Kuhlmann, New York Muscat og Baco Noir på et besøk til en frodig vingård.

Mi’kmaq-folket kommer fra dette området. Og du vil snart oppdage hvordan deres kunst, musikk, språk og spiritualitet har påvirket byen. De franske nybyggerne slo seg ned i Nova Scotia på det syttende århundre. Deretter kom britene, som brakte over titusenvis av gælisktalende nybyggere fra Irland og Skottland. Etterfulgt av New England Planters, Black Loyalists som forlater USA etter uavhengighetskrigen, Maroons of Jamaica … alle fortsetter å bidra til Nova Scotias særegne karakter. Og tradisjonene blir tatt godt vare på.

Ta en kjøretur langs The Cabot Trail, kåret til en av verdens mest naturskjønne kjøreturer, byr på imponerende kystutsikt. Men like minneverdige er stoppene underveis. Her finner du flotte turstier, pittoreske landsbyer, spennende håndverksbutikker og mye mer!
En flott spasertur langs den pulserende Halifax Waterfront anbefales. Se de mange barene, restaurantene, butikkene, underholdningen og museene, eller bare sitt en stund og nyt den travle havneaktiviteten.
Besøk Lunenburg – og gamlebyen som står på UNESCOs verdensarvsliste.
I Bay of Fundy er verdens høyeste tidevann. Det er også hjemsted for 12 hvalarter, tidevannsrafting og unike fjellformasjoner best sett fra en tursti eller fra vannet med kajakk.
Ta en hvalsafari og se noen av de mange artene. Sommer og høst er de beste tidene for hvalsafari i Nova Scotia.
Besøk Peggy’s Point Lighthouse som ble bygget i 1915. Den pulserende fiskerlandsbyen Peggy’s Cove er et populært fotoobjekt.

Cape Breton Highlands og nasjonalparken har 26 turstier, seks praktfulle strender, 24 fantastiske utsiktspunkter, åtte campingplasser, fossefall og golf i verdensklasse ved Highlands Links.

Og prøv selvsagt Nova Scotia hummer som er verdenskjent! Byen har også egne hummerfestivaler.

Vil du prøve en langweekend til Halifax?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Priser og betingelser:

Q/713323


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,