booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Langweekend til Portland

Vi skreddersyr din ferie!

Tid: 5. -9. juni 2024
Pris:
The Duniway Portland A Hilton Hotel 4*
To voksne med fly og hotell, pr person fra 15 675,-
Pakke for to voksne og to barn, totalpris fra 54 795,- (Premium rom)

Dette er kun et reiseforslag – vi skreddersyr helt etter dine ønsker!

Hva med en langweekend til Portland – Oregon? Her bor du i hjertet av byen, mindre enn et kvartal fra underholdning og shopping, inkludert Portland Art Museum, Tom McCall Waterfront Park og Arlene Schnitzer Concert Hall.
Portland er kanskje mest kjent for å være en bærekraftig, sykkelvennlig by med lett tilgang til naturen. Byen er ganske unikt. Her finner du verdenskjente kokker og hundrevis av food trucks, kunst i teatre og ute på gaten, verdens største uavhengige bokhandel og enormt mange små bryggerier. I tillegg er den omringet av enorm urban skog og har en bro reservert for syklister!

Portland er en by i stadig utvikling og jobber hardt for å holde byen bærekraftig, innovativ og tilgjengelig. Den har et misunnelsesverdig kollektivtransportsystem, tax-free shopping og enorme parker.
Og musikken i alle former vil omringe deg i denne spennende byen som er så fullpakket med så mye karakter at du nesten glemmer å utforske naturen rundt. I nærheten er nemlig Mount Hood, Columbia River Gorge, Oregon Coast og vinland.

Dra på Saturday Market som arrangeres i Chinatown hver helg, for å smake deg gjennom noe av det byen kan tilby. Ta en tur til ett av Portlands mer enn 75 bryggerier eller puber (med gode spisetilbud under happy hour). Om morgenen kan du besøke Stumptown for å ta en kaffe. Ikke gå glipp av lunsj på en av byens matvogner, enorme samlinger av spisesteder samlet på ett sted. Og desserten tas best på den berømte Voodoo Donut eller Blue Star Donuts.

Den vidstrakte Washington Park, som ligger midt i byen, er et reisemål i seg selv. Her ligger Hoyt Arboretum – ett strålende, skogkledd sted fullt av flora fra hele verden. International Rose Test Garden er den eldste i USA og Portland Japanese Garden har hele fem varianter av hager.
For barn er det Oregon Zoo og Children’s Museum som gjelder. Sykle eller gå på skøyter over parkens åser, eller gå Wildwood Trail hele veien til Pittock Mansion, et fransk slott fra århundreskiftet. For å komme enda lenger inn i naturen, ta turen til Forest Parks – 113 kilometer med stier, bare noen minutter fra sentrum.

Portlands kunst- og kulturinstitusjoner er høyt ansett. Hør en forestilling på Oregon Symphony eller Portland Opera. Se dansere på scenen på Oregon ballet Theatre. Portland Center Stage er en av de beste profesjonelle regionale teatrene i USA, og setter opp store produksjoner gjennom året.
Gå til Portland Art Museum for å se 42 000 kunstverk.

Vil du prøve en langweekend til Portland?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Priser og betingelser:

Q/713321


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,