booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Leie feriehus i Kissimmee, Florida

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Reis til Orlando og lei et feriehus i Kissimmee. Tilbring ferien i flotte villaer i nærheten av Walt Disney World Resort!

Feriehus er en flott og rimelig måte for overnatting om dere er en storfamilie. Vi tilbyr hus med opptil 10 soverom.

For en perfekte familieferie må du ikke se lenger enn til solrike Kissimmee, Florida. Fra verdensberømte fornøyelsesparker og spennende utendørsutflukter til luksuriøse villaer og varierte spisesteder – her finner du unike og minneverdige opplevelser. Kissimmee ligger i hjertet av Sentral-Florida, kun få minutter fra Orlando internasjonale lufthavn og mindre enn en time fra Floridas kyst.

Leie feriehus i Kissimmee, Florida Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaReise til New York og Kissimmee

Med mer enn 45 000 overnattingsalternativer, finner du garantert ditt favorittbosted i Kissimmee. Her kan du velge blant alt fra luksuriøse resorter og kjente hotellkjeder til flotte feriehus med basseng for storfamilien. Kissimmee er kåret til Vacation Home Capital of the World – med over 22 000 hus som kan leies ut.

Vi tilbyr store og flotte hus som er fullt utstyrt og med eget basseng eller stort felles basseng, alt fra hus med ett soverom inntil hus med opptil 10 soverom.  Husene ligger i lukkede områder «gated comunity» og noen tilbyr også fasiliteter som kino, spillrom og aktiviteter.
Husene varierer i innredning, med stilige møbler og alt du trenger for en hyggelig ferie. Husene har fullt utstyrt kjøkken, minst en stue og som regel flere TV. Vaskemaskin, tørketrommel og stor dobbel garasje i hvert hus. Svømmebasseng, noen også jacuzzi.

 

Leie feriehus i Kissimmee, Florida Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Vi har en rekke tilbud – fra standard hus til luksusboliger med temarom og ekstra stort svømmebasseng.

Tre- soveroms standard hus har to bad og kan ta mellom seks og åtte personer. Pris på forespørsel

4-soveroms hus har tre bad og kan ta inntil 10 personer. Pris på forespørsel

5-soveroms hus har tre bad og kan ta inntil 10 personer. Pris på forespørsel

Amerikaspesialisten tilbyr også alternativ med høyere standard og hus som har inntil 10 soverom.

Enkelte steder tar de betalt et lite beløp ekstra ved innsjekking og tillegg for gassgrill, oppvarming av basseng, wifi, barnestol. Oppvarming av basseng må avtales på forhånd.
Feriehus er et meget godt alternativ om mange reiser sammen.

Bare ti minutter fra Kissimmee kan du oppleve magien på Walt Disney World Resort.

 

Leie feriehus i Kissimmee, Florida Reisetips til Kissimmee, Reise til New York, Orlando og Kissimmee, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

I Kissimmee finner du en mengde kjøpesentre, designerbutikker og spesialforretninger. Tilbring en dag på Florida Mall eller The Mall at Millenia, kos deg med de sjarmerende butikkene i Downtown Celebration, og gjør storinnkjøpene i Lake Buena Vista Factory Stores. Vil du ha en kombinasjon av shopping, mat og underholdning, prøv Universal CityWalk og Disney Springs. Der er det en utrolig samling butikker med alt fra designerhåndvesker og merkenavnsklær til must-have suvenirer.

Kissimmee har en omfattende meny med matmuligheter, inkludert kjendiskokk-restauranter, internasjonal og lokal mat.

Vil du leie feriehus i Kissimmee, Florida?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,