GO UP

Luksus skiferie til Aspen – eksklusive leiligheter

Har du et spørsmål om denne turen?

Vil du unne deg en luksus skiferie til Aspen?
Vi kan nå tilby de mest eksklusive leilighetene i området.

Vi ordner med opphold på lekre hotell som The Little Nell, Hotel Jerome, W Aspen Resort, St. Regis Aspen, Viceroy Snowmass og Limelight Hotels – fantastiske luksusresorter med full service. Men det har vært flere som har forespurt større selvhusholdningsleiligheter (Condominiums) i området.

Her finner forslag til din luksus skiferie i Aspen Snowmass:

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

WOODRUN V – SNOWMASS
Herfra har du ubegrenset tilgang til alt denne byen har å tilby. Woodrun V har noen av de største, mest private og praktisk beliggende ferieleilighetene i Snowmass Village, med nydelig utsikt over Rocky Mountains og alpine skoger.
De største rekkehusene med to, tre eller fire soverom i Snowmass Village ligger bare noen skritt fra Base Village og The Snowmass Mall.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Woodrun V er elegant og innbydende. Det er ski-in-ski-out til både Village Express-heisen og Elk Camp-gondolen.
Her kan du velge mellom to til fire soverom Tilgjengelig i to, tre eller fire soverom fra 150 – 280 kvadratmeter.
Leilighetene er konstruert i rekkehus-stil. Dette er mer enn en ferieleilighet, dette er ett hjem utenfor hjemmet ditt.

Her får du plass til storfamilien eller bare venner. Du finner også oppvarmet basseng, boblebad, betjent parkering, private badstuer, wifi, gratis varm drikke i lobbyen og konferansesenter på området.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Luksus skiferie til Aspen

 

THE GANT – ASPEN

På The Gant kombineres hjemmets bekvemmeligheter med feriestedets eksklusive tjenester og fasiliteter. The Gant har lenge vært ansett som Aspens fineste feriested og ligger i et rolig område ved foten av Aspen Mountain, hvor du har tilgang til shopping, restauranter, kultur og helårsopplevelser i verdensklasse.

Her finner du 140 leiligheter, komplett med fullt utstyrt kjøkken, stue og spisestue, vedfyrte peiser og en uteplass eller balkong.
Leilighetene har fra ett til fire soverom, perfekt for par, familier og små grupper.

Hvert boligkompleks på The Gant har sin egen unike designstil, og har derfor blitt delt opp i tre kategorier – STANDARD, DELUXE eller PREMIER. Selv om planløsningene og feriestedets tjenester for alle borettslag er like, er det interiøret som skiller dem fra hverandre.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På området kan du nyte mange fasiliteter: to oppvarmede svømmebassengene, tre boblebad, restaurant og treningssenter.
Gratis transport t/r Aspen flyplass. Restortet hjelper deg å fylle opp kjøleskapet på forhånd med mat og drikke etter eget ønske.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Og for ikke å snakke om den unike afterskien – lei den private igloen på taket. Her er det koselige sitteplasser, elegant innredning og selvsagt varme. Her får du en unik utsikt over byen.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Luksus skiferie til Aspen

SNOWMASS MOUNTAIN LODGING
Snowmass Mountain er kjent for å være et vinter-wonderland, som tilbyr noe av det beste skikjøringen i delstaten Colorado. Snowmass Mountain Lodging tilbyr luksuseiendommer som inkluderer Capitol Peak Lodge, Hayden Lodge, Lumin og One Snowmass. De ulike resortene har slående, moderne arkitektur, concierge-tjenester, ekstra rengjøringstjenester, treningssenter, yogastudio og takterrasse, inkludert et ildsted og evighetsspa med vakker utsikt over Snowmass Mountain.

Velg mellom studioer og opp til fire soverom.

Her er noen av de lekre leilighetene som Snowmass Mountain Lodging kan tilby:

Hayden Lodge Lodge Condominiums har opp til tre soverom og ligger med ski-in/ski-out. Lodgen ligger noen få skritt fra Elk Camp Gondola og Village Express heisen.  Her er det faktisk også en minigondol (Skittles) til kjøpesenteret. Leilighetene er luksuriøst innredet, toppmoderne elektronikk og mer. Fullservice concierge-tjeneste og praktiske skiskap.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Luksus skiferie til Aspen

Electric Pass Lodge har bærekraft i hovedsetet. Hver bolig er ultraeffektiv, drevet av 100 % fornybar elektrisitet. Ski-in/ski-out og uslåelig nærhet til butikker, restauranter og aktiviteter i Snowmass Base Village. Boligene er gjennomtenkt med stilig og sofistikert design, men fortsatt koselig og innbydende.

One Snowmass er et nytt tilskudd og ligger i umiddelbar nærhet til Base Village. Her er det 41 boliger fordelt på to bygninger. Boligene inkluderer planløsninger med to, tre og fire soverom. Massive vinduer gir spektakulær utsikt over omkringliggende fjell, torg og dalen. Kjøkkenet er utstyrt med banebrytende, europeiske Gaggenau-apparater. Den åpne planløsningen og de store oppholdsarealene skaper god plass for venner og familie. Alle boliger har private balkonger hvor du kan nyte vakre Snowmass.

Det store treningssenteret har Peloton-sykler, Woodway tredemøller, styrketreningsmaskiner og yogastudio.
Etter en dag på ski kan du slappe av med venner og familie på takterrassen rundt bålplassen eller i spaet som fremhever den vidstrakte fjellutsikten.

Ønsker du tilbud på en luksus skiferie til Aspen?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr etter ditt ønske!

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,