booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Luksusferie på Sandals Halcyon Beach St Lucia

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: 38 250,- per person 
Prisen inkluderer: Flyreise t/r Oslo, syv netter all inclusive på Sandals Halcyon Beach

En luksusferie på Sandals Halcyon Beach St Lucia er en flott opplevelse. Luksuriøse Sandals Halcyon Beach på St. Lucia er stedet for deg som virkelig ønsker å oppleve essensen av Karibien. Frodige, tropiske hager, klassisk karibisk arkitektur og paradisisk natur. Her finner du også «The Pier Restaurant» som er en av de beste spisestedene på øya.

luksusferie på Sandals Halcyon Beach St. LuciaUSa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Resorten er kun for voksne og er omkranset av majestetiske palmer. En urørt strand, grønne fjell og turkis vann gir deg den ekte karibiske følelsen. Dette er en ekte Edens hage, et rolig fristed med havbris og velduftende tropiske blomster. Opplev de helt nye Beachfront Honeymoon Butler Suites med privat veranda og basseng eller nyt gourmetmat på seks spesialrestauranter.

St Lucia fengsler alle som setter foten på kysten hennes. Øya er stemningsfull, her er det gjestfrie mennesker og en herlig temperatur. St Lucia er det typiske øyparadiset. Majestetisk topper, frodige regnskoger og et hypnotiserende blågrønt hav.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Den spennende miksen av karibiske, afrikanske, engelske og franske kulturer gir deg en utsøkt blanding av mat, musikk og tradisjoner som inspirerer. ucia, vil du oppdage at det ikke bare er nydelig, det er virkelig magisk. Oppdag mysteriet hennes og la Saint Lucia inspirere deg.

Noen høydepunkt:
9-hulls golfbane i nærheten
Syv barer og seks restauranter
Red Line Spa
To svømmebasseng og tre whirlpools

All inclusive omfatter blant annet: Alle måltider, snacks, drikkevarer, vannsport, diverse aktiviteter, transport til og fra flyplassen, underholdning, tips, avgifter.

Vil du prøve en eksotisk luksusferie på Sandals Halcyon Beach St Lucia ?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,