booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Luksusferie på Sandals Jamaica

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: 32 060,- per person 
Prisen inkluderer: Flyreise fra Oslo til Montego Bay t/r, syv netter på Sandals Negril – alt inkludert, bare for voksne par.

En herlig og opplevelsesrik luksusferie på Sandals Jamaica venter på deg.
Jamaica – øya med kritthvite strender, tropisk klima, vennlig atmosfære og smakfull mat.
Grønne og kuperte Jamaica er uten tvil en av Karibias aller vakreste øyer. Her får du en herlig badeferie i en avslappet atmosfære akkompagnert av reggaemusikk. Blant de aller fineste strendene på Jamaica finner du Seven Mile Beach i Negril. Dette er en av Karibias (og verdens!) mest berømte strender, med hvit og finkornet sand.

 

Luksusferie på Sandals Jamaica USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

På den lengste og beste strekningen av Negril’s Seven-Mile Beach finner du Sandals Negril. Dette karibiske paradiset ligger rett på den hvite sandstranden. Dette Sandalsresortet ble tildelt en EarthCheck Double Platinum-sertifisering for en urokkelig forpliktelse til miljø i over et tiår. Kom og nyt barfot-elegansen og den avslappende stemningen som er unikt Sandals Negril.

Spis på en av de syv lekre restaurantene, og vandre langs denne legendariske sandstranden.

Jamaica ble rangert som #1 i 2019 Karibisk reisemål og #14 beste reisemål i verden av tripadvisor®. Og det er ikke så rart, da noen av verdens beste strender, som Negrils Seven-Mile Beach, ligger her.

 

Luksusferie på Sandals Jamaica , USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Her er det også fantastiske dykkesteder, masse å utforske, flotte golfbaner og spisesteder i verdensklasse.

På  Jamaica får du riktig karibisk stemning. Her spilles Bob Marley i bakgrunnen til en hver tid. Kos deg på noen av de lekre strendene. Dra på oppdagelsesferd på øya. Oppdag undervannslivet i det turkise vannet.

Klimaet er tropisk med ganske jevn temperatur rundt 30 grader året rundt. Den beste perioden er i høysesongen fra desember til mars. Fra mai kan det være litt ustabilt og fra juni til november er det regn og orkansesong, så da kan du oppleve litt regn og kanskje en tropisk storm.

Hva med en herlig og eksklusiv luksusferie på Sandals Jamaica ?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Q/714419


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,