GO UP

Luksusferie på Sandals South Coast Jamaica

Pris: 34 255,- per person 
Prisen inkluderer: Flyreise t/r Oslo, syv netter all inclusive på Sandals South Coast Jamaica

Hva med en eksotisk luksusferie på Sandals South Coast Jamaica? Luksuriøse Sandals South Coast (før Sandals Whitehouse) er en opplevelse i seg selv. Den er bygget som en liten landsby, inspirert av blant annet fransk, italiensk, og hollandsk arkitektur. Her finner du et bredt spekter av fasiliteter, spennende butikker, gode restauranter og vakker natur.

Luksusferie på Sandals South Coast Jamaica USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Det helt nye Sandals South Coast er selvsagt all inclusive. Her kan du bo i de helt nye Over-the-Water Bungalows eller gifte deg i romantiske Over-the-Water Chapel. Denne spektakulære oasen ved sjøen ligger ved Jamaicas sørkysts mest uberørte hvite sandstrand i et naturreservat på 500 mål. Du kan kose deg ved en av de tre flotte bassengene – inkludert Jamaicas største, eller spise på den nye Sushi on the Sand-restauranten. Om kvelden tennes ekstravagante bålområder og bålplasser.

Luksusferie på Sandals South Coast Jamaica USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Noen høydepunkter:
Tre kilometer lang strand
Italiensk Piazza med forretninger og restauranter
Dykkepasseng
Seks barer og syv restauranter
Red Line Spa
Tre svømmebasseng og fire whirlpools

All inclusive omfatter blant annet: Alle måltider, snacks, drikkevarer, vannsport, diverse aktiviteter, transport til og fra flyplassen, underholdning, tips, avgifter.

NB!: Kun for voksne par.

Luksusferie på Sandals South Coast Jamaica USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Jamaica ble rangert som #1 i 2019 Karibisk reisemål og #14 beste reisemål i verden av tripadvisor®. Og det er ikke så rart, da noen av verdens beste strender, som Negrils Seven-Mile Beach, ligger her.
Her er det også fantastiske dykkesteder, masse å utforske, flotte golfbaner og spisesteder i verdensklasse.

På  Jamaica får du riktig karibisk stemning. Her spilles Bob Marley i bakgrunnen til en hver tid. Kos deg på noen av de lekre strendene. Dra på oppdagelsesferd på øya. Oppdag undervannslivet i det turkise vannet.

Klimaet er tropisk med ganske jevn temperatur rundt 30 grader året rundt. Den beste perioden er i høysesongen fra desember til mars. Fra mai kan det være litt ustabilt og fra juni til november er det regn og orkansesong, så da kan du oppleve litt regn og kanskje en tropisk storm.

Vil du prøve en eksotisk luksusferie på Sandals South Coast Jamaica ?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Jamaica Karibien

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic