GO UP

Luksushotell på Punta Cana, Dominikanske Republikk – Dreams Macao Beach Resort

Dominikanske republikk – landet for hvile og rekreasjon! Men også der du finner de lekreste strendene. Fantastiske golfbaner, spennende utflukter inn i regnskogen, Pico Duarte – det høyeste fjellet i Karibien, smilende lokalbefolkning og morsomme byer å besøke.
Tid: Hele året
Pris: Fra 20100,- , inkludert fly og syv netter all inclusive
Spesialpriser for barn under 13 år i foreldrenes rom.
Tillegg for reise mellom 15. juni og 15. august fra 3 000,- pr person. 

Ta et avbrekk på et helt nytt luksushotell på Punta Cana, Dominikanske Republikk. Dreams Macao Beach Resort er en helt nytt all inclusive resort på nydelige Macao Beach Punta Cana – en fantastisk ferieopplevelse. Det flotte turkise vannet ved en av de beste strendene på den Dominikanske Republikk, innbyr til deilige dager med strand og sjø.

Denne flotte resorten åpner 21. februar. Det er et idyllisk sted hvor familier og par kan oppleve ubegrenset-Luxury®-tilbud. 500 luksuriøst innredde suiter, hvor de fleste av rommene i første etasje har «swim-out» mulighet direkte til bassenget fra terrassen.
Ubegrensede gourmet à la carte-serveringer, et spa av verdensklasse og et badeland med en «lazy river» – perfekt for alle aldre. Både ro og eventyr finner du på Dreams Macao Beach Punta Cana, og du vil ikke gå glipp av det.

Barneklubb og tenåringsklubb med masse aktiviteter. Det er underholdning med temakvelder for barn og voksne. Kun 40 minutter fra Punta Cana flyplass.

Preffered Club

Bestiller du Preffered Club rom eller suite får du tilgang til private salonger og barer med utvalgte drinker og småmat, et basseng for kun voksne og Preffered Club restaurant til frokost og lunsj. I tillegg får du premium produkter på badet, pute-meny, oppgradert minibar og room-service meny samt basseng concierge og barservice.

Med totalt ni restauranter og syv barer er det noe for enhver smak. Fra enkel grillmat i Barefoot Grill og i Barracuda bar til gourmet fransk restaurant kun for voksne.

Hotellet har fire svømmebasseng og en rekke aktiviteter til lands og til vanns: Vannpark, tennisbane, ballbane, trampoline, padlebane, aerobic og vannaerobic, dansetimer, spansk klasser, ikke motorisert vannsport som snorkling, introduksjon til dykking, seiling, dykking mot tillegg, kajakk, golf i nærheten mot tillegg, tennis mot tillegg, fiske mot tillegg og mye mer.

Deams spa by Pevonia
En herlig spa som tilbyr alt av behandlinger mens du kan skue ut over havet. Det gir ro i sjelen. Unn deg selv noen av tilbudene fra menyen.

Moro for barn
Explorer`s Club er for barn fra tre – 12 med aktiviteter, voksne ikke tillatt. The CoreZone tenårings klubb er perfekt for ungdom 13-17 som vil være med på felles aktiviteter i hyggelige omgivelser med jevnaldrende.

Hotellet tilbyr også arrangement av bryllup, utflukter og turer og barnevakt tjeneste.

Prøv noen deilige dager på luksushotell på Punta Cana, Dominikanske Republikk
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
  • All inclusive
Reisemål Dominikanske republikk Karibien

Transportform:

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic