booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Øyhopping på Bahamas – opplev tre spennende øyer

Vi skreddersyr din ferie!

Nå kan du kombinere tre herlige øyer i øygruppen Bahamas, alle med hvert sitt særpreg.

Turen kan gjøres hele året. Vi skreddersyr etter hvor lenge du vil være på de ulike øyene.
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Visste du at du kan prøve øyhopping på Bahamas?
Opplev Nassau og Paradise Island før øyhoppingen på Bahamas tar deg til Exuma. Her er snorkling og bonefishing noen av aktivitetene. Bad med de sagnomsuste svømmende griser på Big Major Cay og mat haier på Compass Cay. Reis videre til Eleuthera som er rik på historiske landemerker og naturlige attraksjoner. Her kan du se Eleuthera med leiebil, stå på Glas Window Bridge eller ta turen til Surfers Beach som har en av Bahamas flotteste strender.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Forslag program for øyhopping på Bahamas
Dag 1 – 3

Ankomst Nassau. Her blir du møtt og får dokumenter for resten av reisen. Så blir du kjørt til Comfort Suites på Paradise Island hvor tre netter med buffetfrokost er inkludert. Comfort Suites ligger i hjertet av Paradise Island og har tilgang til alle fasiliteter på Atlantis inkludert basseng og vannpark, barer, casino og basseng. Juniorsuitene har to doble senger, TV, safe, telefon og datatilgang.

Nyt de flotte restaurantene på Paradise Island. I Nassau kan du gå på marked og spasere gatelangs når cruiseskipene har forlatt øya.
Utflukter du kan bli med på er delfinsvømming, Sandutoas snorkelutflukt, sightseeing, piratmuseet og mye annet.

Dag 4 – 5
Kl 10:30 er det transport til flyplassen hvor du flyr til George Town på Exuma med Sky Bahamas fly. Taxi til Hideaways@ Palm Bay for to netter med enkel frokost inkludert. Her må du besøke Stocking Island og besøke Chat & Jill eller ta turen til Thunderballgrotten og svømme med griser (heldagstur) Det bør du bestille rett etter innsjekking. Eller bare nyt livet ved hotellets strand.
Hideaways har strender, to svømmebasseng, restaurant og fiskebrygge. Studio med balkong og miikjøkken. Gratis buss til byen og ferge til Stocking Island, Her er det alt av vannsportsaktiviteter som tilbys i tillegg til sykkelleie.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dag 6-7
Avreise kl 08:15 med taxi til flyplassen før fly til Nassau og videre med Southern Air til Governors Harbour på Eleuthera. Taxi til hotell Pineapple Fields tar 20 minutter og koster $25.
På Pineapple Fields har du fin utsikt over havet. 1-soveroms leilighet med delvis havutsikt. Slapp av, sol deg og snorkle på en nydelig strand. Nyt utendørs måltider på Tippy’s. Ikke gå glipp av en tur til Glass Window Bridge hvor det Karibiske hav og Atlanterhavet møtes.

Pineapple Fields er et lite botique hotell med 1 eller 2 soveroms leiligheter bygget i hytter. Nydelig beliggenhet i tropisk landskap med en 1,6 km lang strand med turkist hav. Tippies bar serverer lunsj/middag innendørs eller utendørs og du kan nyte solnedgang, prøve bonefishing, leie sykler, kajakk eller snorkelutstyr.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dag 8
Avreise fra hotellet til Nassau avhengig av flytider eller program videre. Flytidene kan endre seg.
Forleng gjerne oppholdet. Amerikaspesialisten skreddersyr – dette er kun et forslag.

Vil du prøve øyhopping på Bahamas?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: Majestic


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,