GO UP

Øyhopping til tre øyer på Bahamas – ti dager

Besøk ett av de flotteste reisemålene i Karibien.
Pris: Fra 23 640,- avhengig av sesong.
Tid: Hele året

Bli med på øyhopping til tre øyer på Bahamas. Du får tre netter på Hideaway at Palm Bay Beach Club på lekre Exuma.
Deretter tre netter på Stella Maris Inn på Long Island. Reisen avsluttes med tre netter på Fernandez bay Villlage på Cat Island.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Denne ni netters fine reisen til Bahamas har følgende program:
Dag 1 – 3

Ankomst Nassau. Deretter fly videre til Exuma. Ved ankomst George Town er det ca 15 minutter til Hideaway at Palm Bay Beach Club. På ettermiddagen kan du prøve bonefishing eller dyphavsfiske. Lei en båt, reis over den fantastisk vakre Elizabeth Harbour og besøk de berømte Stocking Island, eller kos deg på den fine stranden. Du kan også ta en kajakktur eller bli med på en snorkle og dykketur.
Thunderballgrotten og de sagnomsuste svømmende grisene er også verdt et besøk.

Hideaways ligger vakkert til ved stranden, kort vei fra George Town. Resortet har to svømmebasseng, restaurant og fiskebrygge. Studio med balkong og minikjøkken. Gratis buss til byen og ferge til Stocking Island. Kontinental frokost inkludert.

bryllupsreise til Bahamas, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Dag 4 – 7
Det blir en flytur på ca 25 minutter til Stella Maris, Long Island med kaptein Joel fra Stella Maris Flight Services i hans lille seks passasjerers fly. Fra flyet har du fantastisk utsikt til de vakre sandbankene, korallrevene og havets varierende farger.
På Stella Maris kan du snorke og dykke med haier om du ønsker, bade i det naturlige havsbassenget eller ligge i solen på noen av de fine strendene.
Hotellet tilbyr en rekke aktiviteter som varierer fra dag til dag. Lei gjerne en bil og reis ned for å se det berømte Deans Blue Hole.

Øyhopping på Bahamas, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dag 7 – 10
Transport til flyplassen og en 20 minutters flytur til New Bight, Cat Island med hotellets privatfly. Der tar du en fem minutters taxitur (som ikke er inkludert) til Fernandez Bay Village. Det er et koselig, rustikt og romantisk hotell som ligger litt for seg selv på en lang, privat strand. Her kan du nyte alle sjøaktiviteter, som snorkling, dykking, padle kajakk, fiske, bade og sole deg.
Eller om du føler deg aktiv, så kan du ta en tur opp på Mt. Alvernia (70 meter over havet) og nyte solnedgangen.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Dag 10
Fly tilbake til Nassau.
Forleng gjerne oppholdet. Amerikaspesialisten skreddersyr – dette er kun et forslag.

Vil du prøve øyhopping til tre øyer på Bahamas?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer:


Fly fra Nassau og mellom de tre øyene med privat 2-motors fly, transfer på Long Island og Exuma med taxi (ikke på Cat Island), skatter og service charge på hotellene, frokost daglig – kontinental frokost på Hideaways at Palm Bay og full frokost på Stella Maris Resort og Fernandez Bay Village.


Prisen inkluderer ikke:


Fly fra Oslo til Nassau
Øvrige måltider


Vår ref: Majestic


Reisemål Bahamas Karibien

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic