booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Reise til fantastiske Puerto Vallarta i Mexico

Vi skreddersyr din ferie!

Ta tre netter i Mexico City før Puerto Vallarta, for å oppleve denne spennende og historiske byen når du først skal på de kanter. Eller du kan velge kun å reise til Puerto Vallarta.
Tid: Hele året
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Nyt eksotiske dager på denne reisen til flotte Puerto Vallarta i Mexico.

 

Puerto Vallarta i Mexico USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Puerto Vallarta var opprinnelig en gruveby som het Las Peñas. Her var det hektisk aktivitet i havnen, Bay of Banderas, med lasting og lossing av fisk, varer fra gruvene og skogbruksvarer. Puerto Vallarta kan tilby et fantastisk kjøkken, et nydelig klima og fantastiske strender. Den meksikanske sjarmen finner du over hele byen. I Zona Romántica ligger de fleste restauranter og strandbarer. Hotellene ligger som regel i gangavstand til Zona Romántica.

Puerto Vallarta har fått flere priser, blant annet har stedet blitt kåret til den mest romantiske stedet i Mexico. Her kan du feire bryllupsdag, ta bryllupsreisen eller kanskje gifte deg?
Hotellene legger til rette for din feiring!

 

Puerto Vallarta i Mexico USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Opplevelsestips:

El Eden
Ta en tur ut i jungelen og inn i fjellene som omkranser Puerto Vallarta i Mexico. Der kommer du til El Eden! El Eden er er del av Mismaloya River, som renner ut ved denne kjente stranden. El Eden er kjent fra filmen »Predator », med Arnold Schwarzenegger.

Byrundtur:
Besøk Malecon. Her finner du Rosita Hotel, det første hotellet i Puerto Vallarta. Langs Malecon er det mange skulpturer, blant annet den berømte og mye fotograferte Barnet på sjøhesten. Du finner også mange sandskulpturer, restauranter, barer og butikker langs Malecon. I enden ligger Main Plaza og Los Arcos Amphitheater.

Los Muertos Beach og Los Muertos Pier er også obligatorisk. Her kan du nyte grillspyd med fersk fisk eller reker på en av strandrestaurantene. Nå er du i Zona Romántica eller Viejo Vallarta.

Fart og spenning:
Kjør ATV eller prøv en superspennende zip-line-tur.

Snorkletur
Ta båt til Arcos of Mismaloya. Her er det utrolig fine snorklemuligheter med flotte rev og fisker.

Anbefalte strender:
Conchas Chinas, Las Gemelas, Mismaloya og Palmares. Eller ta båt fra Boca de Tomatlan til Colomitos eller Las Animas.

Havskilpadder
Fra august til desember klekkes havskilpadde-eggene, og du kan være med på å hjelpe disse babyene ned til sjøen. Seks av åtte arter havskilpadder lever i Mexico, og fire av disse legger egg i Puerto Vallarta.

Natteliv
Det finner du her – alt fra elegante nattklubber til enkle barer. De serverer signaturdrinker og selvsagt Tequila.

Tequilatrain
For en opplevelse utenom det vanlige – prøv Tequilatrain fra Guadalajara. Underveis blir det en mengde smaksprøver, og du får se hvordan denne drikken lages og hvor den kommer fra.

 

Puerto Vallarta i Mexico USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Mexico City
Mexico City er også full av opplevelser. Byen som opprinnelig ble bygget på en innsjø, ligger over 2 000 meter over havet. Reis gjerne litt utenfor byen, til Xochimilco, hvor kanalene fremdeles er brukt, så får du en inntrykk av hvordan byen opprinnelig var.
Besøk Teotihuacán, oldtidsbyen, med sine pyramider. Sett deg på en fortauskafe og se på bylivet.​

Prøv en reise til fantastiske Puerto Vallarta i Mexico

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Om hotellene:


Mexico city og Puerto Vallarta
Emporio Hotel 4* 
Hotell Emporio i Mexico City ligger på Paseo de la Reforma, i hjertet av byen, 8 km fra Mexico City Juarez internasjonale flyplass. Lokale severdigheter inkluderer Templo Mayo ruinene, Chapultepec Park and Zoo og Coyoacan.
Hotellet har romservice (begrenset timer), safe, valutaveksling, vaskerifasiliteter, businessenter, salg av utflukter, barnevakt, parkering, resepsjon og gym. Rommene er utstyrt med satellitt-TV, kaffetrakter, oppringbar Internettforbindelse, luftkondisjonering, hårtørker, baderom og kjøleskap.


Paradise Village Beach Resort and Spa Hotel 4*
Hotellet ligger like ved marinaen i Puerto Vallarta, kun 16 minutter fra flyplassen.Store, lekre rom med flott uteplass, spa og to store basseng.
Her kan du velge all inclusive rom mot et relativt lite tillegg.

Westin Resort and Spa Puerto Vallarta Hotel 5*
Rett på stranden ved marinaen i Puerto Vallarta. Hotellet er omkranset av 600 palmetrær og nydelige hager. Marinaen med restauranter og barer er kun 500 meter unna.


Vår ref: 686858
Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,