GO UP

Reise med Napa Valley Wine Train

Har du et spørsmål om denne turen?

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Prøv en herlig reise med Napa Valley Wine Train. Dette er virkelig en luksuriøs vintageopplevelse. Turen går med elegante 100 år gamle jernbanevogner på historiske 150 år gamle jernbaneskinner.

The Napa Wine Train huser et stykke Napa Valley-historie. Jernbanen tok en gang i tiden med seg besøkende til et spa-resort i Calistoga. Togets skinnegang ble lagt allerede i 1864 av San Franciscos første millionær, Samuel Brannan, nettopp for å frakte gjestene til spaet.

I dag kan du være med på en tur-retur-reise til St. Helena. Underveis stopper toget ved berømte vingårder i Napa Valley.

 

Reise med Napa Valley Wine Train, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Maten om bord lages av en prisvinnende chef. Han bruker ferske lokale råvarer, noen ganger til og med brakt av bønder til bakdøren. Nydelig lokalt kjøtt. Økologisk sikker og bærekraftig sjømat. Toget er egentlig en gourmetrestaurant som serverer lekker mat fra California. Og som tilfeldigvis ruller seg gjennom den spektakulære Napa-dalen mens du nyter den.

Du kan møte lokale vinprodusenter, ta del i mordmysterier, nyte vingårdsturer og vinsmaking om bord.

 

 

Toget kan karakteriseres som et delvis museum, med sine lekre vintage Pullmankupeer. Med sine honduranske mahognipaneler, messingdetaljer og plysj lenestoler, fremkaller Wine Train også de elegante glansdagene med luksustog fra begynnelsen av 1900-tallet. Du kan lene deg tilbake, slappe av og nyte hver deilig matbit, hver bit av ekstraordinær natur, hver smak og omvisning. Det er mange måter å utforske Napa Valley på. Dette er en opplevelse du aldri vil glemme.

Togene kjører sakte, ca 30 km i timen og du kan velge mellom mange ulike temaer og turer.

Noen eksempler på turer med Napa Valley Wine Train

Vista Dome

Bli med inn i de mest populære og lekre kupeen, Champagne Vista Dome. Du blir ønsket velkommen om bord med et glass musserende vin fra California. En liten forsmak for matopplevelsen som kommer.

Kjøkkensjefen tilbyr en utsøkt meny laget spesielt for denne kulinariske reisen. Spis i luksus ovenpå mens valgene dine er kunstferdig tilberedt i det toppmoderne kjøkkenet under: Yellowfin Tuna Tartare, Rosemary-Rubbed Lamme Carpaccio, Pan-Seared Pacific Kveite, Cabernet Braised Short Rib of Beef, Blueberry Lavender Semifreddo, Key Limepai.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Skinnende sølvtøy, hvite duker og glitrende glass servert i den eksklusive atmosfæren i Pullmannvognen fra 1952. Tilgangen til spiseområdet i Vista Dome Car er begrenset til deg med reserverte sitteplasser, og derfor er dette den mest private gourmetmatopplevelse. Vista Dome har  en intim setting, noe som gjør den til en av de mest populære matopplevelsene.

Vær oppmerksom på at menyen endres sesongmessig og ekstra drikke er ikke inkludert.

Fra 2 195,- pr person – inkluderer tre-timers togreise, med avgang kl 11:30 til lunsj
to-timers togreise, med avgang 18:20. til middag, velkomstglass musserende vin, flerretters gourmetmåltid

2021 Murder Mystery
Mysterium. Mord. Med sjalu, forvirrede elskere, dødelige hemmeligheter og massevis av intriger, setter veterantoget scenen for et utspekulert spill som katt og mus mens du leter etter en morder – eller skjuler din lumske identitet for dine andre middagsgjester. Selvfølgelig vil du fortsatt nyte tre gourmetkurs med god California-mat på reisen din. Du løser bare et drap ved siden av. Det passer fint sammen med en deilig pinot noir. Tilbys på utvalgte middagstog.

 

Reise med Napa Valley Wine Train, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Fra 1 910,- pr person
Inkluderer to-timers reise på veterantoget, flerretters gourmetmåltid, mordmystisk middagsteater.

Gourmet Express

Reis gjennom det frodige landskapet i Napa Valley og bli fraktet tilbake i tid. Tilbake til romantikken og luksusen fra gullalderen for togreiser på begynnelsen av 1900-tallet. Tilbake til en tid da en reise var ment å nytes fra start til slutt. Velg Gourmet Express til lunsj, når solen står lysende og høyt på himmelen. Ønsker du mer romantikk, velg kveldstoget. Da er bader Napa Valleys vingårder i vakkert, gyldent solskinn mesteparten av veien. Du kan også oppleve en spektakulær Napa-solnedgang. Om høsten og vinteren, når toget går etter solnedgang, reiser toget gjennom den mørke, stjernebelyste Napa Valley-natten.

 

Reise med Napa Valley Wine Train, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Inkluderer tre-timers togreise, med avgang kl 11:30 for lunsj
To-timers togreise, med avgang 18:20. til middag, flerretters gourmetmåltid

Grgich Hills Winery Tour

Turen begynner med en elegant, rolig togreise nordover gjennom den spektakulære Napa-dalen om bord på den intime, luksuriøse jernbanevognen hvor din gourmetlunsj venter. Den kroatisk-fødte grunnleggeren og vinmakeren Miljenko «Mike» Grgich er mannen bak Grgich Hills Estate. Han er også kjent for sin rolle i Paris Tasting i 1976, en blindsmaking av kjente hvite burgunder fra Frankrike og en smakebit av nye Napa Valley Chardonnays. Franske dommere valgte Mike Grgichs Chateau Montelena Chardonnay fra 1973 som den fineste hvitvinen i verden, noe som gjorde ham til en legende. I dag er Grgich Hills kjent for å produsere vin i verdensklasse bærekraftig, med omsorg og lidenskap.

Her får du en smaking arrangert på den vakre utendørsterrassen på deres Rutherford-eiendom. Nyt et spesielt utvalg av viner fra eiendomsvingårder som er dyrket økologisk uten bruk av plantevernmidler eller ugressmidler. Når du har fullført smakingen, venter en spesiell godbit på deg tilbake om bord på toget: kaffe eller te og en dekadent dessert. Nyt i ro og mak i luksus, mens du drar gjennom Napa-dalen tilbake til Napa.

Inkluderer to-timer togtur avreise 11:30, flerretters gourmetlunsj, en time vinsmaking på Grgich Hills Estate

Skal vi tilrettelegge en reise med Napa Valley Wine Train for deg?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,