booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Reise til Captiva Island ved Fort Myers

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 21 700,- per person, inkludert fly, syv netter på hotell og leiebil

Her finner du et eget paradis med nydelige strender. En favorittferie må være en reise til Captiva Island ved Fort Myers.

Flotte Captiva Island ligger utenfor Fort Myers, på vestkysten av Florida.
Det er et rikt liv i sjøen hvor du blant annet kanskje får se manateer (sjøku).

Reise til Captiva Island ved Fort Myers Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Et stort område med golfbane, butikker, flere restauranter, nydelige bassengområder og hygge. Her kan du våkne om morgen og nyte soloppgangen mens du plukker skjell på en fantastisk skjellstrand – et av de fineste steder å plukke skjell. Dagene kan nytes med aktiviteter eller bare avslapping og du vil virkelig få en ferieopplevelse av de sjeldne.

South Seas Island Resort
På vakre South Seas Island Resort kan du bo i hotellrom eller leiligheter.
Hotellrom og leilighet med 1, 2 eller 3 soverom. Hotellrom tar to personer, leilighet med ett soverom inntil fire personer, to soveroms Beach Villa tar inntil seks personer og tre-soveroms Bayside Villaer tar inntil åtte personer.
Beach Villaene ligger på sørenden av området med «boardwalk» rett til stranden og med basseng og griller på fellesområdet. Det er et utmerket alternativ. Det er to soverom, to bad, stue og kjøkken og balkong med utsikt over strand og hav. Leiligheten er på ca 95 m². Har du små barn, kan to familier lett dele leiligheten.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Bayside Villaene ligger mot bukten nær resepsjonsområdet og er ideelt for to familier eller større grupper. Her er det plass til inntil åtte og det er to soverom og bad oppe, stue, kjøkken og et soverom og bad nede. Balkong med utsikt mot bukten og mangroveskogen.
Det er vaskemaskiner og tørketromler i fellesområdet for hver bygning.

En uke her kan gjerne kombineres med andre steder i Florida eller en bilferie. Amerikaspesialisten skreddersyr det for deg.

 

Vil du reise til Captiva Island ved Fort Myers?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: 696660


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,