GO UP

Reise til Captiva Island ved Fort Myers

Flotte Captiva Island ligger utenfor Fort Myers, på vestkysten av Florida.

Tid: Hele året
Pris: Fra 17 700,- fly, syv netter og leiebil

Her finner du et eget paradis med nydelige strender. En favorittferie må være en reise til Captiva Island ved Fort Myers.

Det er et rikt liv i sjøen hvor du blant annet kanskje får se manateer (sjøku).
Et stort område med golfbane, butikker, flere restauranter, nydelige bassengområder og hygge. Her kan du våkne om morgen og nyte soloppgangen mens du plukker skjell på en fantastisk skjellstrand – et av de fineste steder å plukke skjell. Dagene kan nytes med aktiviteter eller bare avslapping og du vil virkelig få en ferieopplevelse av de sjeldne.

South Seas Island Resort
På vakre South Seas Island Resort kan du bo i hotellrom eller leiligheter.
Hotellrom og leilighet med 1, 2 eller 3 soverom. Hotellrom tar to personer, leilighet med ett soverom inntil fire personer, to soveroms Beach Villa tar inntil seks personer og tre-soveroms Bayside Villaer tar inntil åtte personer.
Beach Villaene ligger på sørenden av området med «boardwalk» rett til stranden og med basseng og griller på fellesområdet. Det er et utmerket alternativ. Det er to soverom, to bad, stue og kjøkken og balkong med utsikt over strand og hav. Leiligheten er på ca 95 m². Har du små barn, kan to familier lett dele leiligheten.

Bayside Villaene ligger mot bukten nær resepsjonsområdet og er ideelt for to familier eller større grupper. Her er det plass til inntil åtte og det er to soverom og bad oppe, stue, kjøkken og et soverom og bad nede. Balkong med utsikt mot bukten og mangroveskogen.
Det er vaskemaskiner og tørketromler i fellesområdet for hver bygning.

En uke her kan gjerne kombineres med andre steder i Florida eller en bilferie. Amerikaspesialisten skreddersyr det for deg.

Priser pr person 2020:

1-soveroms leilighet, når to reiser sammen fra 19 990,
2-soveroms Beach Villa når fire reiser sammen med 2 barn under 16 år fra 17 700,-

Resort fee er inkludert i vårt tilbud.

Inkludert:
Fly fra Oslo til Fort Myers t/r med SAS inkludert 1 kolli a 23 kg og måltider, overnatting som over i syv netter og leiebil med forsikringer og skatter inkludert:  Fullsize leiebil når to reiser sammen, standard SUV når fire reiser sammen.  Vår ref: 696660.
Priseksempel gjelder for avreise mellom 15. august og 5. desember og varierer på avreisedato.

 

Vil du reise til Captiva Island ved Fort Myers?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!
Reisemål Florida USA

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic