GO UP

Reise til Florida og Orlando

Pris: Fra 19 950,- per person inkludert flyreise, leiebil og 14 hotellovernattinger. Prisen gjelder utvalgte datoer i mai, september, oktober og november.

Vi har satt sammen en flott kombinasjons ferie – en reise til Florida og Orlando. Fra uberørte Caladesi Island i nord til Fort de Soto State Park i sør er det et vell av flotte strender hvor par og familier kan nyte dagene og oppleve flotte solnedganger. Kombiner reisen med opphold i Orlando, kun 90 minutter unna, og ikke glem å hygg deg i Busch Gardens Tampa Bay – en av Floridas beste fornøyelsesparker.

Reise til Florida og Orlando Påskeferie i Orlando, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Her kan du ha strender og store opplevelser på samme ferie! Denne reisen inkluderer leiebil og opphold på Gulfkysten og i Orlando.

Sunset Vista leilighet 
med to soverom, stue, kjøkken og balkong. Sunset Vista ligger rett på stranden og har flotte leiligheter. Svømmebasseng. Supert for familier.

Blue Tree Resort leilighet i Orlando, i Lake Buena Vista området. Leilighetene har to soverom, stue og kjøkken og balkong. Ligger greit til i Orlando nær Disneyparkene som det også er transport til. Sea World Universal Studios er også lett tilgjengelig. Supert for familier.

Vil du bo på førsteklasses hotell?
Vi anbefaler disse og skreddersyr etter ditt behov. Tilsvarende reise i dobbeltrom på 4-5* hotell fra 27 445,-

Reise til Florida og Orlando Familieferie i Orlando og Clearwater Beach Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

5* The Don Cesar ligger på den flotte St. Petersburgh Beach. Et nydelig og tradisjonsrikt hotell som har behold sin unike sjarm og er et flott resort. Her tilbys alt du forventer deg av et 5′ hotell inkludert spa, barneklubb, restaurant og bar og et nydelig bassenganlegg.

5* Waldorf Astoria  i Orlando ligger i Lake Buena Vista og er et nydelig hotell med personlig service. Her har de alt av tilbud inkludert tennis, golf, riding, spa og gourmet restauranter. Kort vei til Disney World

Vil du reise til Florida og Orlando?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: 312146


Inkludert i prisen:
15 dager med fly, leiebil, 7 netter på Gulfkysten og 7 netter i Orlando. Fullsize leiebil inkluderer skatter og nødvendige forsikringer. Standard SUV inkludert når fire reiser sammen.
Ekstra sjåfør, bensin og «roadside» protection ca $10 pr dag kommer i tillegg.


Reisemål Florida USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic