GO UP

Reise til Galapagos – de magiske øyene

Galapagos er en del av Equadors nasjonalpark-system, og består av i alt 19 øyer. Det er en av Sør-Amerikas største turistattraksjoner.

 

Galapagos er magisk! Øyene bør oppleves av alle som liker turer, dyr, fugler og naturopplevelser. Nå kan du reise til Galapagos og utforske denne unike øygruppen. Her finner du et fugle- og dyreliv som er helt unikt for Galapagos. Artene som lever her, eksisterer ikke på noen andre steder på jorden, og de fleste artene er så tamme at du kommer tett innpå. Øyene har begrenset turisme, så fugle- og dyrelivet ikke skal ta noen skade. En unik opplevelse!

Darwin fant i 1835 fugle- og dyrelivet på Galapagos som inspirerte han i utviklingen av sine teorier.

Store deler av dyre- og fuglelivet er helt enestående for Galapagos.

  • De kjempestore landskilpaddene som kan veie opp til over 250 kilo. Du finner over 15 000 skilpadder på Galapagos
  • Haviguanaen som er den eneste reptilen i verden som svømmer under havoverflaten
  • Galapagoshauken som er unik for Galapagos. Den stammer fra en art som er over 300 000 år gammel
  • Blåfotsulene og deres parrings rituale er et fornøyelig syn
  • Galapagospingvinen morer også de fleste og tar seg gjerne en svømmetur sammen med deg
  • Hvalross og sel som nyter vann og strand
  • Du får en sjelden næropplevelse med disse artene.

Amerikaspesialisten tilbyr ekspedisjonscruise med  flere forskjellige skip som tar fra 16 til 100 gjester. Det er du som velger hva du vil gjøre på øyene. Vi anbefaler alltid seilinger som tar deg på cruise fra 3 – 7 netter. Hver dag går du i land på to steder, og det er nasjonalparken som bestemmer hvem som skal være hvor. Skipene har forskjellig standard, men guidene er alle ansatt av najonalparken. Våre samarbeidspartnere er lokale selskaper med sine egne skip. Bl.a. tilbyr vi seilinger med Santa Cruz II, La Pinta og Isabella II – skip som tar fra 40 – 90 gjester. Dette er gode skip og flotte reiseruter med førsteklasses guider og service om bord.

Du kan også tilbringe dager i land og vi gir deg forslag på det med eller uten cruise. Velger du hotell, har du ikke like stort utvalg av øyer, for flere øyer er ikke bebodde.

Øya Santa Cruz er den største og her er det mange hotell og muligheter. Puerto Ayora er byen, og herfra går også mange av seilingene. Kombinèr gjerne Galapagos cruise med noen netter på land.

Unn deg opplevelser i Ecuador eller Peru. Vi kan anbefale å kombinere din opplevelse på Galapagos med Ecuador eller Peru.

Vil du reise til Galapagos – de magiske øyene?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Priser for seilinger på Galapagos varierer avhengig av når du vil reise og hvilket skip. For en 5 dagers seiling kan du regne med priser fra ca 25 000,- per person. Det gjelder på et mindre skip som tar ca 16 passasjerer. Alle måltider, transport til skipet fra flyplassen, guiding og de fleste aktiviteter er inkludert. I perioder kan man få spesialpriser.


Som regel er dette ikke inkludert:
• Tips ca $40 pr dag til guider og ansatte om bord
• Nasjonalparkavgift til Galapagos $120 pr person
* Fly fra fastlandet til Galapagos


 


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
Reisemål Ecuador og Galapagos Sør Amerika

Transportform:

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic