booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Reise til New York, Washington og Florida inkludert Key West

Vi skreddersyr din ferie!

Pakkepris for to personer: 54 180,- (august/september)
Prisen inkluderer flyreise, 4* hotell i New York, togbilletter til Washington, 4* hotell i Washington, leiebil,4*hotell i Seaworld Orlando,4* hotell i Fort Lauderdale, 4* hotell på Key West, 4* hotell på Miami South Beach

Her har vi lagt opp til en spennende og allsidig reise til New York, Washington og Florida inkludert Key West. Du har tre netter i New York, tre netter i Washington, tre netter i Orlando, en natt i Fort Lauderdale, to netter på Key West og tre avsluttende netter i Miami.

I New York kan du shoppe til du ikke orker mer, om det er på 5th Avenue eller nede i SoHo, her har de alt!
Vil du på outlet, går det buss ut til Woodbury Common Premium Outlets der kan du gjøre noen kupp!

Det er enkelt å ta seg frem i New York. Gatene er organisert slik at du lett blir kjent med byen, til tross for størrelsen. Undergrunnen er et utmerket alternativ.

Miami er en fargerik by med spennende kulturelle impulser fra Cuba. I tillegg til berømte Art Deco arkitektur, imponerende Outlet Malls, pulserende natteliv og deilige strender, er Miami et glimrende utgangspunkt for å oppleve Florida Keys og Key West. Eksotiske Everglades og sumpsafari er også en flott dagstur.

For å bli kjent i byene, bli gjerne med på en sightseeingtur, gjerne en hop-on-hop-off med buss. Amerikaspesialisten ordner billetter før du drar. Vi kan også hjelpe til med andre typer sightseeing og utflukter, transport til og fra flyplassen, teaterbilletter på Broadway – og en skreddersydd ferie.

Ønsker du andre hotellalternativ eller flere dager på de enkelte stedene? Kontakt oss – vi skreddersyr!

Ta en reise til New York, Washington og Florida inkludert Key West

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Q/713681


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,