booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Romantisk reise til St Martin i Karibien

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 24 750,- pr person.  Prisen inkluderer fly t/r Oslo og syv netter på Grand Case Beach Club 4*

Ta med din kjære på en romantisk reise til St Martin i Karibien – den perfekte perlen for bryllupsreise eller rett og slett et bryllup du sent vil glemme!
Oppdag en nesten skjult, bortgjemt perle med to strender, vidstrakt utsikt og sjenerøse, komfortable suiter. Her bor du godt på Grand Case Beach Club – i avslappende karibisk stil.

Grand Case Beach Club har en perfekt beliggenhet en kort spasertur fra St. Martins berømte by Grand Case. Nyt vitaliteten og pulsen til landsbyens mange restauranter, spisesteder («lolos»), barer og butikker – deretter gå tilbake til roen og stillheten til Grand Case Beach Club for å slappe av. Hør de beroligende lydene av havbris gjennom kokospalmene og milde bølger som skyller langs de bortgjemte strendene. Dette er det idelle feriestedet på St Martin om du vil roe sinnet og nyte ditt reisefølge.

reise til St Martin USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Fasiliteter på Grand Case Beach Club

Romslig innkvartering i leilighetsstil
To nydelige strender
Svømmebasseng med utsikt over Grand Case Bay
Restaurant
Kort vei til andre fine og uformelle restauranter
Kostnadsfri Wi-Fi
Gratis ikke-motorisert sport
Treningsanlegg
Boutique
Massasjetjenester

Grand Case Beach Club kan hjelpe deg med bryllup, mottakelser og reunions for opp til 80 gjester – alt fra intime strandseremonier til større fester på den pittoreske eiendommen ved havet. Hotellet samarbeider med profesjonelle bryllupsplanleggere for å hjelpe deg med å navigere i papirene og kravene, og for å koordinere alle aspekter av bryllupsarrangementet ditt.

St. Martin forbinder kulturene i Frankrike, Nederland og Europa på en unik måte med uforlignelig karibisk skjønnhet og varm gjestfrihet. Det er daglige direkteflyvninger fra mange amerikanske byer og bare en tre timers flytur fra Miami. Øya er kjent for sine strender og vakre kystlinje. Strendene på den franske siden har en tendens til å være mer bortgjemte og bidrar mer til rolig ettertanke og privatliv. Noen er omringet av forrevne klipper og dramatiske landskap, mens andre er i skyggen av palmetrær.

Grand Case Beach Club ligger langs de to beste badestrendene på St. Martin, og har fantastisk utsikt over Anguilla, den nordligste av Leeward-øyene i De små Antillene. Grand Case er en liten fiskerlandsby på nordvestkysten av den franske delen. Små trehus i pastellfarger med forseggjorte pepperkakefasader langs landsbyens hovedvei gir en fengslende atmosfære.

Unn deg en reise til St Martin i Karibien!

Amerikaspesialisten skreddersyr

Priser og betingelser:

Q/713684


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,