GO UP

Reise til Toronto med stopp på Island

Tid: Hele året
Pris: Fra 10 510,- per person inkludert flyreise, tre netter på Island og fire netter i Toronto

Prøv en spennende reise til Toronto med stopp på Island.
Kombiner unike naturopplevelser, trendy uteliv, shopping, sightseeing på hesteryggen, utflukter med 4×4 WD eller snøskuter på herlige Island med din ferie i Canada. Denne stopover-pakken er midt i blinken for deg som har lyst å oppleve mye i løpet av ferien – og til en meget god pris.
I denne pakken har vi inkludert fly t/r Oslo, tre netter på Artic Comfort Hotel 3* i Reykjavik og fire netter på Bond Place 3* i Toronto.
Dette er et eksempel på en ukestur. Ønsker du en lengre reise, så ordner vi selvsagt det.

Reise til Toronto med stopp på Island Velvære på Island, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Enestående Island byr på fantastisk natur med vulkaner, varme kilder, småsteder, elver og innsjøer. For naturelskere er Island en perle. Kontrastene til norske, frodige fjorder og Islands unike vulkanlandskap er slående.

Reykjavik byr på topp restauranter, uteliv, kultur og opplevelser. Nyt noen timer i den Blå lagune, lei bil eller bli med på tur i det fascinerende landskapet.

Toronto er den største byen i Canada. Byen har mye spennende å tilby til deg som kommer på besøk.  CN Tower – byens kjente TV tårn på hele 553 meter – er en av de. Ta heisen til toppen av tårnet. Der har du en fantastisk utsikt over hele byen. Toronto Zoo er den største dyreparken i Canada. Her får du se over 450 forskjellige arter, i en park som totalt har over 5000 dyr!

Reise til Toronto med stopp på Island Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Prøv også Niagara Falls Full Day Excursion – Bli med på en flott dagstur til de berømte Niagara Falls. I løpet av turen får du blant annet oppleve Hornblower Cruise til basen av Horseshoe Falls, utsikt fra Table Rock Complex og Niagra-on-the-Lake med tur til en lokal vingård. Lunsj er inkludert i prisen.

Toronto er et supert reisemål hele året. Byen er full av spennende aktiviteter og arrangement og er et flott utgangspunkt om du vil utforske resten av Canada. Byen ble grunnlagt i 1793 og er Canadas største by med tre millioner innbyggere.
Besøk Yorkville – et av de trendy områdene akkurat nå. På Eaton Shopping Center på Yonge Street finner du garantert bra shopping.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, startpakke til Toronto

Ta en tur opp i CN Tower, som er hele 553 meter høyt. Et landemerke i denne byen.

I havneområdet er det mange bra restauranter og butikker.

Ta en spennende reise til Toronto med stopp på Island

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Canada

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic