booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Roadtrip i Texas fra Fort Worth til Dallas – The Great Texas Escape

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 18 940,- per person
Prisen inkluderer: Leiebil 13 dager, program 13 dager og hotell 12 netter

Ta en innholdsrik og spennende roadtrip i Texas fra Fort Worth til Dallas. The Great Texas Escape går over 13 dager og tar deg med til blant annet Houston, Galveston, Austin og San Antonio.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Roadtrip i Texas

HØYDEPUNKTER:

  • Utforsk Fort Worth, «City of Cowboys and Culture»
  • Besøk Austin, Texas hovedstad og «Live Music Capital of the World»
  • Se en liveopptreden på et av Austins 250+ musikkarenaer
  • Spaser langs de sjarmerende stiene av San Antonio’s River Walk
  • Alamo, et symbol på mot og offer for frihetens sak
  • Slapp av med tærne i sanden i Galveston, «Sydens lekeplass»
  • Besøk Texas’ største by og den fjerde største i nasjonen, Houston
  • Legg ut på en reise gjennom verdensrommet ved NASAs Johnson Space Center/Space Center Houston
  • Lev stort og tenk stort i Dallas, en by bygget på store drømmer
Roadtrip i Texas Rundreise i Texas med minibuss USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Dag til dag-program

Dag 1. ANKOMST FORT WORTH
Velkommen til der vesten begynner. Merket som «City of Cowboys and Culture», Fort Worth – den eneste byen i USA hvor cowboyer og kultur eksisterer harmonisk.  Opplev det store amerikanske vesten sammen med rik kunst og kulinariske skatter. Ved ankomst henter du leiebilen og drar til hotellet ditt. Denne kvelden kan du spasere gjennom Sundance Square med shopping, spisesteder, uteliv og scenekunst.

Dag 2. FORT WORTH
Denne morgenen kan du oppdage Water Gardens, et arkitektonisk og ingeniørmessig vidunder hvor du kan oppleve tre distinkte vannfunksjoner mens du vandrer gjennom denne avslappende urbane parken. Etterpå kan du oppleve severdighetene, lydene og luktene av Texas fra 1800-tallet i Log Cabin Village. Eller, hvis museer er noe for deg, huser kulturdistriktet fem internasjonalt anerkjente museer i vakre parklignende omgivelser. Og ingen tur til Fort Worth ville vært komplett uten et stopp i Stockyards National Historic District. The Stockyards er hvor du kan feire det gamle vesten ved å se verdens eneste storfedrift to ganger daglig, nyte en solid biff, berømt grillmat eller Tex-Mex. Besøk Billy Bob’s Texas – den største honky-tonken eller Stockyards Championship Rodeo hver fredag ​​og lørdag kveld. Dette er bare noen få eksempler eventyr i Fort Worth.

Dag 3. FORT WORTH – AUSTIN
Kjør utenfor allfarvei til US-281, slik at du kan utforske noen sjarmerende Texas-byer på vei til Austin. Denne naturskjønne ruten vil legge til litt tid til reisen din, men den sikrer minimal trafikk og maksimal moro. Etterhvert kommer du til hovedstaden i Texas og «Live Music Capital of the World,» Austin. Med mer enn 250 musikkarenaer som representerer enhver stilart, er det et absolutt must å inkludere en musikalsk opplevelse i besøket ditt. Så når du drar ut i kveld, ha på deg komfortable sko sammen med dansebuksene.

Roadtrip i Texas Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Dag 4. AUSTIN
Vi anbefaler å starte dagen med en ikonisk frokosttaco servert på restauranter over hele byen. Etter at du har fylt opp magen, kan du ta en guidet tur til Texas State Capitol. Denne rosa granittbygningen er bygget i 1888 og byens mest synlige menneskeskapte attraksjon. Den står som et symbol på den legendariske ånden i Texas. Besøk LBJ Presidential Library for et innblikk i livet, arbeidet og arven til USAs 36. president. Ved Lady Bird Johnson Wildflower Center i utkanten av byen kan du ta en flott ettermiddagstur. Hvis du ønsker å få en følelse av Austins pulserende friluftsliv, er det kanskje ikke noe bedre sted enn Lady Bird Lake. Og for en virkelig fascinerende opplevelse, ta turen til Congress Avenue Bridge i skumringen for å se byens 1,5 millioner meksikanske frihaleflaggermus dukke opp fra under broen fra april til oktober.

Dag 5. AUSTIN – SAN ANTONIO
I dag anbefaler vi å reise vestover langs TX-165 slik at du kan nyte alt det vakre med Hill Country … bølgende åser, villblomster, majestetiske eiketrær og massevis av smale veier. Kjør ut på US-281 igjen og ankom San Antonio, sannsynligvis Texas vakreste by. Husker du Alamo – byens mest anerkjente landemerke? Det er her, på et torg midt i sentrum. Et symbol på Texas’ kamp for uavhengighet. Alamo blir behandlet som en helligdom: menn blir bedt om å ta av hatten og stemmene forventes å bli være lave.

Dag 6. SAN ANTONIO
Alamo er på ingen måte det eneste du kan se i San Antonio. Faktisk er Mission Trail et flott sted å utforske århundrer med historie og kultur. Hjertet i besøksområdet er imidlertid River Walk. Dette festlige, nesten magiske stedet, slynger seg gjennom sentrum 20 fot under gatenivå og har naturskjønne stier og vannveier. Her finner du også restauranter, hoteller og butikker. For en smak av meksikansk kultur kan du ta et par kvartaler over fra River Walk til Historic Market Square hvor du kan se på butikker som selger håndverk og smykker, spise på Tex-Mex-mat og nyte spansk musikk og mariachi-band.

Dag 7. SAN ANTONIO – GALVESTON
I dag går turen til Texas Gulf Coast. Galveston ble i viktoriansk tid kalt «Sydens lekeplass». Her finner du solfylt historisk sjarm som oppmuntrer til avslapping. Moody Gardens og dens ikoniske pyramideformede strukturer er et morsomt sted å tilbringe dagen. Dette enorme området inkluderer et akvarium, badeland ved stranden, regnskoghabitat, vitenskapsmuseum og mer.

Dag 8. GALVESTON
Start dagen med en spasertur gjennom The Strand Historic District. Et shoppingområde definert av arkitekturen til bygningene fra 1800-tallet. Her vil antikvitetselskere, kunstelskere og shoppere av alle slag oppdage vakre og interessante gjenstander. Slapp av med tærne i sanden eller ri langs kysten med hest på East Beach. Gå tilbake i historien ved Bishop’s Palace hvor massive inngangsdører åpnes for å avsløre et interiør med like imponerende skjønnhet. Besøk Bryan Museum som huser den største samlingen av sitt slag i verden. Når solen senker seg, er Pleasure Pier et av de hotteste stedene med en myriade av attraksjoner for alle aldre.

 USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 9. GALVESTON – HOUSTON
I dag, på vei til Houston, foreslår vi et stopp ved Space Center Houston hvor du kan gå bak kulissene til USAs spennende romprogram ved NASA Johnson Space Center. Se den originale Mission Control, de faktiske fasilitetene der astronauter trener, og vurder å tilbringe tid med en NASA-astronaut mens du nyter en deilig lunsj. Fortsett til Houston, den fjerde største byen i USA proppfull av spennende ting å gjøre.

Dag 10. HOUSTON
Tilbring dagen med å utforske denne unike byen. Ta en spasertur gjennom det historiske Heights-distriktet rikt med karakterfylt arkitektur, funky butikker og herlige restauranter. Hvis det er kultur du leter etter, har museumsdistriktet 19 kulturinstitusjoner i et vakkert parklignende nabolag. Ta deg gjennom River Oaks-området som inneholder noen av de mest ettertraktede (og dyre) eiendommene i byen. Denne kvelden kan du ta en matbit i en av de mange prisbelønte restaurantene.

Dag 11. HOUSTON – DALLAS
Fra Houston går turen videre til «Big D» hvor du vil bli møtt med en solid porsjon Texas gjestfrihet. Byen Dallas har noe for enhver smak. Fra glitrende skyskrapere til prisvinnende arkitektur og den beste shoppingen i sørvest, «store ting skjer her.»

Dag 12. DALLAS
Dallas’ mange nabolag og underholdningsdistrikter har alt du kan tenke deg for et spennende og mangfoldig besøk. Utforsk livet til president John F. Kennedy på The Sixth Floor Museum. Få en grundig titt på åtte år med presidenthistorie på George W. Bush Presidential Library & Museum. Stå blant massive bronse-longhornskulpturer på Pioneer Plaza. Gå gjennom tiden i Dallas Heritage Village. Nyt arkitektur i verdensklasse mens du vandrer gjennom Dallas Arts District, går inn i Dallas Museum of Art, eller opplever en fantastisk 360-graders utsikt over Dallas fra 470 fot opp ved Reunion Towers GeO-Deck. Valget er ditt.

 Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 13. DALLAS AVREISE
Returner leiebilen på flyplassen før avreise, eller vurder å forlenge turen med et besøk til Wildcatter Ranch. Bare minutter unna storbyen kan du unnslippe støy og oppdage skjønnheten i North Texas Hill Country på denne gjesteranchen i Texas. Ranchen er komplett med gjesterom i vestlig stil, ridning, guidede aktiviteter, terapeutiske massasjer og førsteklasses autentisk Texas-mat.

Ta en roadtrip i Texas – til spennende byer

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,