GO UP

Romantisk reise til Villa Lala i Puerto Vallarta, Mexico

Har du et spørsmål om denne turen?

Ta med din kjære på bryllupsreise eller en romantisk reise til Villa Lala i Puerto Vallarta, Mexico. Vi lover deg en opplevelse helt utenom det vanlige!

Dette er en helt unik resort! Her kan du ha din egen villa med basseng, høyt oppe i tretoppene. Dere kan sitte på terrassen og nyte imponerende solnedganger med noe godt i glasset, vandre hånd i hånd bortover myk sand og i tillegg oppleve alt hva den fantastiske byen Puerto Vallarta har å by på.
Denne byen er besøkt av millioner av mennesker over hele verden på grunn av sin skjønnhet, attraksjoner, livlighet, varme og inkludering.

 

USa spesialisten Reise til Villa Lala i Puerto Vallarta Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ønsker du å arrangere ditt bryllup eller fri til din kjære, vil det dedikerte teamet som jobber på denne unike resorten, sikre at hver eneste detalj på den spesielle dagen din er intet mindre enn perfeksjon. Hotellet tilbyr et unikt og romantisk bakteppe som vil gjøre frieriet til en uforglemmelig opplevelse.

Villa Lala har en fantastisk utsikt over havet og et frodig tropisk landskap, her er dere rett og slett omgitt av skjønnhet og ro.

Velg mellom ulike typer suiter:
Love Nest Suites og Jungle Treehouse Love Nest Suites – med privat evighetsbasseng
Villa Lala Suites, Master Suite og Penthouse Suite

Unn deg og din utkårede en romantisk reise til Villa Lala i Puerto Vallarta, Mexico

Kontakt Amerikaspesialisten

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,