GO UP

Rundreise i Costa Rica med fantastiske opplevelser!

I Costa Rica vil du ha en ferie utenom det vanlige.

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Rundreise i Costa Rica tar deg med på en mengde spennende høydepunkter i dette flotte landet.

 

Costa Rica, dette lille landet i Mellom-Amerika. Fantastisk natur, regnskog og vulkaner kombinert med flotte strender – rett og slett et drømmested for den eventyrlystne. Landet er også foregangsland for bærekraftig turisme og landet har hele 26 nasjonalparker. Fjell og jungel dominerer naturen, her er det hele 88 vulkaner hvor flere er aktive.
På denne rundreisen opplever du fantastisk natur, dyreliv, lokalbefolkningen og nydelige strender.

Høydepunkter på rundreisen:

  • Det enorme krateret til Irazuvulkanen
  • Lankester Garden, den største orkidehagen i mellom-Amerika
  • Braulio Carrillo tåkeskog
  • Tortuguero regnskog og nasjonalpark
  • De varme badene – La Fortuna Hot Springs
  • Manuel Antonio nasjonalpark

Costa Rica kan by på høydepunkter som Tortuguero nasjonalpark – hvor du kommer i nærkontakt med en mengde dyr, paradisiske ubefolkede strender, flott regnskog, vulkanen Rincon de la Vieja, tåkelagte skoger og kraterinnsjøer. Landet byr på aktive opplevelser med rafting, riding, klatre eller fotturer og selvsagt surfing og badeaktiviteter.

Landet har spansk som hovedspråk, men mange snakker engelsk. Strandferie, bilferie, opplevelsesferie, kombinasjon med cruise eller andre land? Vi skreddersyr de fleste reisene slik akkurat du vil ha det.

Bli med på en flott rundreise i Costa Rica.

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst San Jose.
Her blir du tatt imot og kjørt til hotellet, sjarmerende Hotel de Lys eller lignende. Overnatting i to netter.

Dag 2

Irazu Volcano – Orosi Valley – Lankester Gardens
Ca 50 km fra San Jose ligger det enorme krateret til Irazuvulkanen. På det høyeste punktet på 3 432 meter over havet kan du beundre det enorme krateret og landskapet. Fra vulkanen går ruten til de rekonstruerte ruinene av Ujarraskirken og den majestetiske demningen og innsjøen Cachi. Senere kan du beundre Lankester Garden, den største orkidehagen i mellom-Amerika med mer enn 800 orkideer, Frokost, lunsj

Dag 3

Braulio Carrillo nasjonalpark – Tortugero nasjonalpark
Tidlig avreise. Fra San Jose går turen gjennom Braulio Carrillo tåkeskog til Guapiles. Her serveres frokost før bussen fortsetter gjennom regnskog og store bananplantasjer til ombordstigning i båt. Båten tar deg gjennom nydelige kanaler til Tortuguero. Nasjonalparken, et området som kun er  tilgjengelig med båt. Etter ankomst blir det en orientering om programmet hvor fotturer og båtturer er innlagt i programmet. Det er også mulig i løpet av oppholdet å bli med på «Canope» tur – klatretur med vaiere og broer (mot betaling).
Om ettermiddagen besøk til den lille landsbyen Tortugero som ligger mot det Karibiske hav og ved strendene hvor havskilpadder legger egg.
Overnatting på Pachira Lodge eller lignende. Frokost, lunsj, middag

Dag 4

Tortugero nasjonalpark – Sarapiqui
I soloppgangen starter dagen med båttur gjennom kanalene i Tortuguero regnskog og nasjonalpark. Nasjonalparken har et enormt dyre- og planteliv med mer enn 300 fuglearter, dovendyr, apekatter, krokodiller og skilpadder og mye mer. Vi anbefaler å utvide med en ekstra natt.
Etter frokosten går båtturen tilbake til Guapiles og herfra er det transport til Sarapiqui.
Overnatting på Selva Verde Lodge eller lignende. Frokost, lunsj

Dag 5

Sarapiqui – La Fortuna, Arenal – Hot Springs
Nyt morgenen på dett tropiske stedet. Tidlig ettermiddag går turen til La Fortuna i lavlandet San Carlos. På klare dager kan du se toppen av Arenalvulkanen med sin perfekte koniske form. Prøv de varme badene – La Fortuna Hot Springs er en opplevelse og inkludert i programmet. Overnatting på Hotel San Bosco eller lignende. Frokost

Dag 6

La Fortuna – Manuel Antonio Nasjonalpark
Avreise langs den naturskjønn ruten La Tigra, på vei mot San Remon. Herfra går turen ned fra fjellområdene Aguacatefjellene til Manuel Antonio nasjonalpark og flotte strender. Prøv gjerne ut de fine strendene og omgivelsene om ettermiddagen. Her kan du velge å bli noen dager og pris oppgis på forespørsel.
Overnatting på Hotell Karahe eller lignende. Frokost

Dag 7

Manuel Antonio nasjonalpark – San Jose
Om morgenen er det tid til å oppdage naturen. Den flotte regnskogen i nasjonalparken, det varme vannet i Stillehavet og hvite strender. Her er det lett å trives. Nasjonalparken har et rikt dyreliv med apekatter, dovendyr, andre lokale dyrearter og fugler.
Inngangspenger til nasjonalparken må betales lokalt her.
Om ettermiddagen går turen tilbake til San Jose. Du kan også utvide oppholdet med dager på stranden.
Overnatting på Hotell Fleur de Lys eller lignende. Frokost

Dag 8

Avreise fra San Jose. 
Transport til flyplassen for avreise.

Reisemål Costa Rica Mellom-Amerika

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic