booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Rundreise og badeferie på Cuba

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Dette reiseforslaget med rundreise og badeferie på Cuba i 14 netter/15 dager er en flott måte å oppleve spennende Cuba på.
Her blir det historie, natur og tett samspill med lokalbefolkningen.

Rundreisen starter med dager i Havanna og tar deg til fjell og skogområder i Vinales i Pinar Del Rio regionen. Turen «Fascinerende Cuba» er for deg som vil oppleve og kombinert med badeferie blir reisen komplett!

Høydepunkter som Cienfuegos og Trinidad er også del av reisen.

I tillegg besøkes en øy på nordkysten av Cuba hvor et rolig tempo og turkist hav er opplevelsene. Reisen avsluttes med dager i Varadero på 5* All inclusive hotell, totalt seks overnattinger.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Casa particular & hotell på Cuba
På denne reisen overnatter du på hotell eller privat i casa particular som er en flott måte å bli kjent med den cubanske kulturen og med vennlige mennesker.
Alle rom har eget bad. Reisen er med gode busser med aircondition og lokal engelsktalende guide. Hotellstandard på Cuba er ikke like bra som vi forventer at et 4* hotell skal være. Hotellene i Havana og Cienfuegos, som selv sier de er 4*, er 3*, og vi har derfor valgt å bruke 3* på hotellene der. På Varadero er standarden svært god og mer slik vi forventer.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Rundreise og badeferie på Cuba

 

Det vil være andre reisende fra forskjellige land med på turen.

Vil du være med på rundreise og badeferie på Cuba?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Dag til dag:

Dag 1

Havana
Ved ankomst Havana tar du deg til hotellet på egen hånd, evt. kan vi bestille transport mot tillegg.
3* hotell i Havana

Dag 2

Havana
Etter frokost er det omvisning i gamlebyen i Havana. Møt guiden i lobbyen kl 08:30. Gamlebyen byr på fantastiske byggverk, historie og museer. Et innblikk i historien og arkitekturen er del av omvisningen. Ved Parque Central er inngangen til gamlebyen. Her kan du besøke de kjente Hemmingway stamsteder som La Bodeguita del Medio og La Floridita. Her inntok han sine kjente drinker Daiquiri og Mojito. Du kommer innom rom-museet og lærer om Cubas kjente Havana Club rom. Lunsj serveres i en lokal restaurant.
Frokost, lunsj

Dag 3

Havana  – Las Terrazas – Viñales
Turen går til  Viñales og på veien besøkes stedet Las Terrazas som  drives som kollektiv. Økologisk jordbruk og turistnæring er viktigste inntektskilder, men flere kunstnere har også slått seg ned her. Videre over fjellkjeden Sierra del Rosario på vei til Viñales. På vei mot Viñales kjører bussen forbi flotte tobakkplantasjer og Vinales unike Mogote steinformasjoner. Overnatting på 3* hotell i Viñales. Frokost.

Dag 4

Viñales – Cayo Levisa
Denne dagen er det planlagt en strandtur til Cayo Levisa. Øya er knyttet til fastlandet med ferge. Her finner du krystallklart vann og flotte strender. Lunsj serveres på stranden. På vei tilbake har du flotte motiv til bilder av det flotte landskapet. Frokost, lunsj

 

Dag 5

Viñales – Guama – Cienfuegos
Cienfuegos kalles også Sydens perle. Byen ligger ved en stor bukt og i sentrum er nydelige klassiske bygg i neo-klassisk arkitektur. Et besøk til Teatro Terry og Palacio del Valle anbefales.
3* hotell i Cienfuegos. Frokost

 

Dag 6

Sierra de Escambray & Trinidad
På vei mot Trinidad går turen innom Topes de Collantes som er perfekt for naturelskere. Det er fosser og grotter og mulig å besøke Guanaya Park health resort. Den unike regnskog vegetasjonen er unik og her finnes det dyr som kun lever her. En fottur i parken med nydelig landskap og små fincas anbefales.
Før turen fortsetter serveres deilig lunsj. Så er det tid for sjarmerende Trinidad hvor du bor på Casa Particular – privat. Alle får eget rom med bad. Det er hyggelig å bli kjent med cubansk kultur og cubanere og du skal ikke være redd for denne opplevelsen. Frokost, lunsj

 

Dag 7

Trinidad
Dagen starter med en omvisning i gamlebyen før du har resten av dagen til din disposisjon. Byen ble bygget på 1600-tallet og brostensbelagte gater og sjarmerende hus er minnene du sitter igjen med. Mange utesteder og gode restauranter og du må absolutt prøve den lokale drinken Canchanchara. Det er mulig å ta en drosje til stranden om du ønsker noen timer i solen eller vil du oppleve mye – ta en fottur i Topes de Collantes eller en ridetur i fjellene rundt Trinidad. Frokost betales direkte til vertskapet.

Dag 8

Trinidad – Santa Clara
Turen går til Santa Clara hvor du finner mausoleet til Che Guevara.  På veien stopper du i Valle de los Ingenios hvor den største sukkerplantasjen på Cuba holdt til og hvor slaver ble passet på fra tårnet Torre Iznaga. I dag finner du lokalbefolkning her som vil selge sine broderier og andre varer for en rimelig penge. Videre går turen til Sancti Spiritus med sightseeing og du får sett den berømte Yayabo broen. Ved ankomst Santa Clara blir det middag på hotellet. Middag

Dag 9

Santa Clara – Havana

Før avreise fra Santa Clara besøkes Che Guevarra mausoleet som er et imponerende og pietetsfullt monument. Turen inkluderer besøk ved utendørsmuseet  som viser «Tren Blindado» som ble angrepet under revolusjonen av Che’s hær.  Frokost. Overnatting på 3* hotell.

 

Dag 10

Varadero
Transport til Varadero og All inclusive hotell Melia Varadero eller lignende. Lekkert hotell som ligger rett på stranden. Frokost, all inclusive fra ankomst Varadero.

Dag 11

Dag 11 – 15 i Varadero. Avreise til Oslo dag 15.

Dag 12

Priser og betingelser:

Prisen inkluderer:


  • Fly fra Oslo – Havana t/r
  • 10 dager/9 netter rundreise med syv netter på hotell og tre netter i casa particular som beskrevet
  • Syv frokoster, fire lunsj, en middag. To frokost på casa particular betales direkte til familiene, ca 5 – 8 USD/CUC.
  • Engelsktalende cubansk reiseleder
  • All transport i gode busser med aircondition
  • 5 netter all inclusive hotell 5* Melia Varadero el.l.
  • Aktiviteter og utflukter som beskrevet

Ikke inkludert:


  • Øvrige måltider og drikkevarer
  • Tips til serveringspersonale, guide og sjåfør
  • Reiseforsikring

Vi tar forbehold om endring av hotell til tilsvarende standard.
Reisen kan også gjøres privat med egen guide/sjåfør avhengig av antall reisende. Prisen vil variere etter antall og gis på forespørsel.


Vår ref. 304783/678140.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,