GO UP

Skiferie i Banff – Lake Louise i Canada

Banff-Lake Louise ligger i hjertet av Rocky Mountains og er et av de største skistedene i Canada.

Pris: Fra 15 835,- inkludert fly, heiskort og hotell
Tid: Vinterhalvåret

En skiferie i Banff – Lake Louise i Canada er uforglemmelig! Banff og Lake Louise er perfekt for den ultimate skiferie i Canada. Banff-Lake Louise ligger i hjertet av Rocky Mountains og er et av de største skistedene i Canada. Om vinteren utgjør fjellene Norquay, Sunshine og Lake Louise 3 skisteder i dette området innen 45 minutter fra hverandre. I Banff Lake Louise får du virkelig «value for money». Fantastiske skisteder med tørr snø og gode skiforhold.  Lake Louise har flotte puddersnø-områder.
Du kan dele opp skiferien din, og bo både i Lake Louise og Banff. Det går buss mellom Banff og Lake Louise, og mellom Banff, Norquay og Sunshine, som er inkludert i «triarea» skikort.

Bestill skiferie tidlig og du får de beste prisene. Vi tilbyr skreddersydde pakker med rutefly hvor du kan bestemme lengden på reisen, hotellstandard og hva du ønsker å ha inkludert.

Vi har inkludert fly med KLM eller Lufthansa til Calgary. Herfra går det buss som er inkludert til Banff, ca 1.5 timer og til Lake Louise ca 2.5 timer. Her bor du i syv netter og har heiskort til alle tre skiområdene Lake Louise, Norquay og Sunshine inkludert i seks dager.

Vil du prøve en skiferie i Banff – Lake Louise i Canada?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Priser varierer på sesong og dato, men bestiller du tidlig får du som oftest tilgang til de beste prisene.


Banff Aspen Lodge/Brewster Mountain Lodge fra 15 835,-
Fairmont Banff Springs hotel fra 22 955,-


Fox Hotel & Suites – pris pr person når 6 reiser sammen
Fox Hotel & suites ligger på Banff Avenue, en kort spasertur til downtown Banff. Kontinental frokost er inkludert. Det tilbys alt fra hotellrom til leiligheter med 2 soverom og plass til 6. Det er flere boblebad, trimrom, gratis internett, og bar og restaurant på stedet.


Pris pr person i leilighet for 6 med 2 soverom, stue og kjøkken fra 15 135,-


Vår ref: 693308.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
Reisemål Canada
Pris Fra 15 835,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic