GO UP

Skiferie i Banff – Lake Louise i Canada

Banff-Lake Louise ligger i hjertet av Rocky Mountains og er et av de største skistedene i Canada.

Pris: Fra 16 990,- inkludert fly, heiskort og hotell
Tid: November 2020 – mars 2021

En skiferie i Banff – Lake Louise i Canada er uforglemmelig! Banff og Lake Louise er perfekt for den ultimate skiferie i Canada. Banff-Lake Louise ligger i hjertet av Rocky Mountains og er et av de største skistedene i Canada. Om vinteren utgjør fjellene Norquay, Sunshine og Lake Louise 3 skisteder i dette området innen 45 minutter fra hverandre. I Banff Lake Louise får du virkelig «value for money». Fantastiske skisteder med tørr snø og gode skiforhold.  Lake Louise har flotte puddersnø-områder.
Du kan dele opp skiferien din, og bo både i Lake Louise og Banff. Det går buss mellom Banff og Lake Louise, og mellom Banff, Norquay og Sunshine, som er inkludert i «triarea» skikort.

Bestill skiferie tidlig og du får de beste prisene. Vi tilbyr skreddersydde pakker med rutefly hvor du kan bestemme lengden på reisen, hotellstandard og hva du ønsker å ha inkludert.

Vi har inkludert fly med KLM eller Lufthansa til Calgary. Herfra går det buss som er inkludert til Banff, ca 2 timer og til Lake Louise ca 2.5 timer. Her bor du i syv netter og har heiskort til alle tre skiområdene Lake Louise, Norquay og Sunshine inkludert i seks dager. Du kan også velge å bo i Lake Louise om du vil.

Vil du prøve en skiferie i Banff – Lake Louise i Canada?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Priser varierer på sesong og dato, men bestiller du tidlig får du som oftest tilgang til de beste prisene. Prisene inkluderer: Fly Oslo – Calgary t/r, Transport fra Calgary til Banff t/r, 6 dager heiskort, opphold i 7 netter.


Pr person i dobbeltrom:


Banff Aspen Lodge/Brewster Mountain Lodge fra 17 765,-
Fairmont Banff Springs hotel fra 18 230,-


Leilighet:


Banff Rocky Mountain Resort ligger en kort spasertur til downtown Banff. Her er det leiligheter med ett eller 2 soverom og plass til 6. Det er flere boblebad, trimrom, gratis internett, og bar og restaurant på stedet.


Pris pr person i leilighet for 6 med 2 soverom, stue og kjøkken fra 16 990,-


Vår ref: 693308.


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
Reisemål Canada
Pris Fra 16 990,-

Transportform:

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic