booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Skiferie i Vail og Breckenridge

Vi skreddersyr din ferie!

Opplev noe annet på din skiferie! Reis til Nord-Amerika og Vail, Beaver Creek og Breckenridge.

Tid: November til april
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Ta en fantastisk skiferie i Vail og Breckenridge. Her har du et et fantastisk utvalg av bakker og flotte resorter.
Pudder, solskinn, blide mennesker, afterski og god mat…
Det er få ferier som er så herlige som en skikkelig skiferie!
Vail er verdenskjent for sine skibakker. Gjør deg klar for et ekte vintereventyr i landets største skianlegg med en rekke vinteraktiviteter som ikke ligner noe annet. Hvert år kommer opp mot 2 millioner mennesker for å nyte skiferien sin her.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Skiferie i Vail og Breckenridge

 

Vail – Beaver Creek – Breckenridge
Med ca to timers kjøring fra Denver er Vail, Beaver Creek og Breckenridge lett tilgjengelig. Du kan velge om du vil leie bil i Denver, benytte Colorado Mountain Express som har faste avganger hver time fra flyplassen eller fly til Eagle. Breckenridge er en sjarmerende, tidligere gruveby og Main Street byr på mange spisesteder, barer, shopping og en avslappende atmosfære og er absolutt en favoritt hos oss.

Vail er på det laveste hele 2475 høydemeter over havet og den høyeste toppen er på 3 527 meter over havet. Med 31 heiser, 193 nedfarter og 18 kilometer langrennsløyper har du mange valgmuligheter. Og etter en herlig dag i skibakken, kan du benytte deg av det store utvalget av restauranter, barer og nattklubber i byen.

Det enorme ski anlegget er tilgjengelig fra tre små byer; Lionshead, Vail Village og Golden Peak. Her finner du alle slags løyper, og du kan også være med på andre typene aktiviteter i dette vinterlandskapet. Vail er det perfekte reisemålet for alle som ønsker seg skiferie!

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Skiferie i Vail og Breckenridge

 

Her finnes alt du kan tenke deg og litt til. Selv om ski og snowboard er i fokus, kan selv de som ikke liker seg på ski finne morsomme, spennende og givende aktiviteter og fordrive tiden med. En skiferie i Vail betyr at du har et gigantisk utvalg i alternative aktiviteter. Hvorfor ikke prøve å ake ned bakken med en stor oppblåsbar badering? Det kalles Snow Tubing og en aktivitet som både barn og voksne morer seg med.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Skiferie i Vail og Breckenridge

 

Beaver Creek ligger 20 minutter fra Vail og det koster kun $20 for buss mellom stedene.

Heiskort:
Prisene inkluderer heiskort «Copper Premium» som gjelder for stedet du er. Du kan betale litt ekstra og få heiskort EPIC Local får du heiskort til Vail, Keystone, Breckenridge og Araphoe Basin. Planlegger du å besøke alle disse stedene, anbefaler vi at du leier bil i Denver, overnatter der første natt og kjører uthvilt neste morgen til ditt valgte skisted. Det går også busstransport..

Vil du prøve skiferie skiferie i Vail og Breckenridge i USA?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,