GO UP

Skiferie i Vail og Breckenridge

Opplev noe annet på din skiferie! Reis til Nord-Amerika og Vail, Beaver Creek og Breckenridge.

Tid: November til april 
Pris:
Med fly, transport, heiskort og opphold en uke fra 21 550,-
Vi tilbyr selvsagt bosteder med høyere klassifisering.

Ta en fantastisk skiferie i Vail og Breckenridge. Her har du et et fantastisk utvalg av bakker og flotte resorts.
Pudder, solskinn, blide mennesker, afterski og god mat…
Det er få ferier som er så herlige som en skikkelig skiferie!

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Skiferie i Vail og Breckenridge

Vail – Beaver Creek – Breckenridge
Med ca to timers kjøring fra Denver er Vail, Beaver Creek og Breckenridge lett tilgjengelig. Du kan velge om du vil leie bil i Denver, benytte Colorado Mountain Express som har faste avganger hver time fra flyplassen eller fly til Eagle. Breckenridge er en sjarmerende, tidligere gruveby og Main Street byr på mange spisesteder, barer, shopping og en avslappende atmosfære og er absolutt en favoritt hos oss.

Vail er verdenskjent for sine skibakker. Gjør deg klar for et ekte vintereventyr i landets største skianlegg med en rekke vinteraktiviteter som ikke ligner noe annet. Hvert år kommer opp mot 2 millioner mennesker for å nyte skiferien sin her. Vail er på det laveste hele 2475 høydemeter over havet og den høyeste toppen er på 3 527 meter over havet, og med 31 heiser, 193 nedfarter og 18 kilometer langrennsløyper har du litt av hvert å velge på her. Og etter en herlig dag i skibakken, kan du benytte deg av det store utvalget av restauranter, barer og nattklubber i byen.

Det enorme ski anlegget er tilgjengelig fra tre små byer; Lionshead, Vail Village og Golden Peak. Her finner du alle slags løyper, og du kan også være med på andre typene aktiviteter i dette vinterlandskapet. Vail er det perfekte reisemålet for alle som ønsker seg skiferie!

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Skiferie i Vail og Breckenridge

Her finnes alt du kan tenke deg og litt til. Selv om ski og snowboard er i fokus, kan selv de som ikke liker seg på ski finne morsomme, spennende og givende aktiviteter og fordrive tiden med. En skiferie i Vail betyr at du har et gigantisk utvalg i alternative aktiviteter. Hvorfor ikke prøve å ake ned bakken med en stor oppblåsbar badering? Det kalles Snow Tubing og en aktivitet som både barn og voksne morer seg med.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Skiferie i Vail og Breckenridge

Beaver Creek ligger 20 minutter fra Vail og det koster kun $20 for buss mellom stedene.

Heiskort: Prisene inkluderer heiskort «Copper Premium» som gjelder for stedet du er. Du kan betale litt ekstra og få heiskort EPIC Local får du heiskort til Vail, Keystone, Breckenridge og Araphoe Basin. Planlegger du å besøke alle disse stedene, anbefaler vi at du leier bil i Denver, overnatter der første natt og kjører uthvilt neste morgen til ditt valgte skisted. Det går også busstransport..

Vil du prøve skiferie skiferie i Vail og Breckenridge i USA?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr


Priser og betingelser:

Evergreen Lodge i Vail i dobbeltrom fra 25 870,-
Main Street Junction leilighet for 2 i Breckenridge fra 23 980,-
Main Street Junction leilighet for 4 i Breckenridge fra 21 550,-


Dette forslaget inkluderer følgende:


  • Fly til Denver t/r
  • Transport med Mountain Express t/r Vail eller Breckenridge
  • 2 kolli bagasje på flyet (1 koffert og 1 ski)
  • Hotell i åtte netter netter
  • Copper Plus skipass i 6 av 7 dager

Vår ref: 696879


Evergreen Lodge
Evergreen Lodge ligger mellom Vail Village og Vail Lionshead med buss like ved. Det tar ca 10 minutter å gå til gondolen enten i Vail Village eller i Lionshead. Skioppbevaring ved begge heisene om du ønsker det. Evergreen Lodge har alt fra hotellrom til leiligheter. Vi kan også tilby alternative bosteder og leiligheter i forskjellige prisklasser og med plass til fra to – åtte personer.


Main Street Junction, Breckenridge
Main Street Junction Breckenridge ligger rett på historiske Main Street på sørsiden av byen med gangavstand til heisene og gratis shuttle i byen. Her tilbys pene ett, to eller tresoveroms leilighet og i stuene er det gasspeis, og hjemmekoselige møbler. Balkong eller terrasse for hver leilighet, stor kjøkken og vaskemaskin. Gratis internett, daglig rengjøring, privat garasje, to boblebad ute, treningsrom og skioppbevaring. Adgang til Pub og bar på hovedgaten. Oppgitte priser er med leilighet med to eller tre soverom.


Beaver Run, Breckenridge***
620 Village Road


Beaver Run er en ski in/ski out resort som ligger ved bunnen av Peak 9 med gangavstand til hovedgaten Main Street. Hotellet har flere typer rom fra hotellrom til to-soveroms leiligheter som tar fra to-seks personer. Det er gratis shuttle til byen, to oppvarmede svømmebasseng og syv utendørs jacuzzi, badstu, gratis skioppbevaring, trimrom, innendørs minigolf, restaurant og gratis internett. Spa med alle tilbud. Parkering under tak.


Vail
Sesong: Ca. 20. november – 15. april


Antall heiser 31
Kapasitet 57 800 pr time
Høyde over havet 1924 m ved foten av fjellet, 3527 m på toppen
Høydemeter 1052 m
Antall nedfarter 193
Vanskelighetsgrad: Enkel: 18%, medium 29%, ekspert 53%
Terrengparker 3
Pipes 2

Beaver Creek
Fakta: Sesong: Fra ca 20. november til midten av april


Arrowhead Village Properties, Beaver Creek
Arrowhead Village ligger ca tre kilometer fra Beaver Creek og er flott for familier og vennegjenger, spesielt eller om dere er mange som reiser sammen. Utmerkede bosteder med leilligheter som tar inntil 12 personer. Det er ikke mer enn 100 meter å gå til heisene, og det er gratis shuttle inn til Beaver Creek og til de øvrige skistedene. Det er utendørs oppvarmet basseng og boblebad, bar og restaurant. Skiutleie på stedet. Leilighetene har kjøkken og det er selvhusholdning.


Antall heiser 24, inkludert 10 fire-persons høyhastighets stolheiser og to gondoler
Kapasitet 32 500 pr time
Høyde over havet Ved foten av fjellet: 2469 m, toppen av fjellet: 3488 m
Høydemeter 1231 m
Antall nedfarter 150
Vanskelighetsgrad: Begynner 10%,  Medium 43%, Expert 43%
Bowls 2, Rose Bowl & Larkspur
Terrengparker 3

Breckenridge
Med i underkant av to timers kjøring fra Denver, er Breckenridge lett tilgjengelig. Du kan velge om du vil leie bil eller benytte Colorado Mountain Express som har faste avganger hver time fra flyplassen. Breckenridge ligger 166 kilometer fra Denver flyplass og leier du bil anbefaler vi å overnatte i Denver for så å kjøre tidlig neste morgen. Breckenridge er et av de mest populære stedene i Colorado og i stadig utvikling. Her vil de ha flere nedfarter og større tilbud som kommer i tillegg til tallene beskrevet.
Skikortene for Breckenridge gir deg også mulighet til å stå på ski i Vail, Beaver Breek, Keystone og Araphoe Basin. I Araphoe Basin varer som regel sesongen til midten av mai.


Antall heiser 34, inkludert seks  6-personers og  fem 4-personers høyhastighets stolheiser og 2 gondoler
Kapasitet 46 800 pr time
Høyde over havet Ved foten av fjellene: 2926 m, toppen av fjellet: 3963 m
Høydemeter 1036 m
Antall nedfarter 187
Vanskelighetsgrad: Begynner 14%,  Medium 31%, Viderekomne: 19%, Expert:36%
Bowls 8
Terrengparker 4

 


 


Reisemål USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic