booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Skiferie i Whistler og shopping i Vancouver, Canada

Vi skreddersyr din ferie!

Tid: Desember til april
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Skiferie i Whistler og shopping i Vancouver er en flott kombinasjon full av opplevelser.

Denne reisen starter i Vancouver.
Ta en spasertur på brosteinsbelagte gater under det gamle klokketårnet i Vancouvers Gastown. Her har tiden har stått stille siden «Gassy Jack» Deighton åpnet en pub og grunnla byen. På Grandville Island like ved kan du gå rundt i fargerike marked der de selger mat og kunsthåndverk i de gamle industribygningene og slakteriene. Gjør unna shoppingen i Robinson Street og opplev en smakebit av villmarken i den frodige Stanley Park. Vancouver er kjent som Nordens Hollywood, og er Nord-Amerikas tredje største på filmproduksjon.

 

Skiferie i Whistler og shopping i Vancouver, Canada vancouver USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ta Vancouver Hop On, Hop Off, som vi har inkludert i pakken. I løpet av denne turen kan du hoppe av og på som du vil. Velg blant 20 spennende stoppesteder. Passet inkluderer også enveis billett til markeder, gallerier og den fargerike Granville Island, og syv stopp i den berømte Stanley Park.

Tips: Vi anbefaler også Flightsightseeng tour of Vancouver og Waterfront Tour of Vancouver. Opplev Vancouver med båt og sjøfly. Denne flotte sightseeing-pakken inkluderer 35 minutters flytur og 90 minutters cruise. I løpet av båtturen får du blant annet oppleve Coal Harbour, Northshore, English Bay, False Creek og Stanley Park.

 

Skiferie i Whistler og shopping i Vancouver, Canada Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Så venter skieventyret
Whistler er kåret til verdens beste skisted i flere år, og grunnen er mye snø og et yrende uteliv.
Nordover ca to og en halv time ligger Whistler Mountain og Blackcomb. De to fjellene er knyttet til hverandre via en gondol som går ut fra Whistler Village.

Dette pakkeforslaget inkluderer
Fly t/r Oslo, tre netter på Holiday Inn and suites Vancouver Downtown 3*, transport tur/retur Vancouver – Whistler, syv netter på Whistler Peak Lodge 3* og heiskort for fem dager.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Whistler Mountain og Blackcomb
Whistler Mountain og Blackcomb ligger på Canadas vestkyst, to og en halv times kjøring nord for Vancouver. Til sammen er Whistler og Blackcomb et av Nord-Amerikas største skisteder. Er du glad i pudderføre, anbefaler vi reise i januar eller februar. Det er mange aktivitetsmuligheter i Whistler – alltid spennende ting å gjøre. Du kan også kombinere Whistler og heliskiing – kontakt oss for mer informasjon.

Whistler Peak Lodge:
Whistler Peak Lodge ligger i hjertet av Whistler Village blant landsbyens attraksjoner, restauranter, butikker og gallerier. Hvis beliggenhet er nøkkelen for ferien din, så er det kun tre minutter å gå til Whistler Gondola. Whistlers verdensberømte torg er rett utenfor døren.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Whistler Peak Lodge er et hotell i boutique-stil med 115 rom. Rommene er romslige studioer med klimaanlegg, ett- og to-roms. Kjøkken, vaskemaskin/tørketrommel, gasspeis, oppdaterte bad med boblebad og gratis trådløst internett. Noen rom er connecting. Ski- og sykkeloppbevaring, døgnåpen resepsjon, treningssenter med boblebad og dusj-/garderobefasiliteter. Underjordisk parkering koster 15 USD per kjøretøy per natt.

Prøv skiferie i Whistler og shopping i Vancouver

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

 

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,