GO UP

Solferie i Cancun, Mexico

Pris: Fra 14 550,- per person

Unn deg en herlig solferie i Cancun, Mexico. Cancun er et drømmereisemål. Cancun er strandferie. Deilig klima, kritthvite strender, krystallklart vann som er perfekt for dykking. Selv om dette er et populært reisemål, føler du deg ikke fanget i en turistmaskin. Her opplever du hyggelige mennesker, gode priser, utsøkt sjømat – og spennende muligheter for sightseeing med Maya-kultur og lokale markeder.

 

Solferie i Cancun, Mexico USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dra på utflukter til Mayaruiner, opplev naturparker og utforsk «cenoter» – vakre, underjordiske brønner, dra på utflukter til lokal markeder, dykke og snorkle.

Oppdag hvordan det føles å bo i paradis på Flamingo Cancun Resort. En ekte oase av avslapning, perfekt for en herlig ferie med familien, partneren din og med venner, rett på stranden.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Dette hotellet i Cancun, Quintana Roo, er designet for å sikre et helt eksklusivt opphold: syv ulike romstyper, svømmebasseng med flytende bar, spa, jacuzzi, massasjemuligheter, barneklubb, underholdning for alle aldre, treningsstudio, sport, bryllupsplanlegging, gratis Wi-Fi, all-inclusive-pakker mot tillegg, for ikke å snakke om den deilige maten.
Bufférestauranten La Fuente serverer et bredt utvalg av internasjonale retter. Hvis du ønsker å nyte litt utsøkt hummer med bølgene som slår i bakgrunnen, vil Albatros-restauranten på stranden ta pusten fra deg.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo og 14 netter på Flamingo Cancun Resort 4* i Cancun. Hit kan du også ta med hele familien for en rimelig penge! Kontakt oss for flere hotellalternativer – her er det litt av hvert å velge i.

Prøv en solferie i Cancun, Mexico

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref:USASpes


Reisemål Mellom-Amerika Mexico

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic