GO UP

Stopp i New York på vei til Hawaii

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 18 800,- per person

Stopp i New York på vei til Hawaii og kombiner shopping, sightseeing og Broadwayshow med sol og eksotisk strandliv på Waikiki Beach, Hawaii.

New York, byen som aldri sover – hit reiser du for å shoppe, sjekke nye trender, oppleve spennende markeder, historiske nabolag og imponerende show på Broadway. Strender er ikke det første du forbinder med New York, men du kan ta en tur til flotte Coney Island.

Stopp i New York på vei til Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Ta en tur til det myldrende livet på Manhattan med turer i Central Park, de mange spennende bydelene og gjerne en båttur til Frihetsstatuen.

Det er enkelt å ta seg frem i New York. Gatene er organisert slik at du lett blir kjent med byen, til tross for størrelsen. Undergrunnen er et utmerket alternativ. Togene går raskt og er stort sett alltid i rute. Det er enkelt å finne frem til hvor du skal og prisene er relativt lave. Taxier brukes hyppig i New York. De er overalt, er rimelige og tar deg dit du ønsker. Totalt finnes det nærmere 13000 drosjer i byen. Det finnes ingen faste stoppesteder, det er bare å løfte opp en hånd. Vær oppmerksom på at det alltid er stor trafikk på Manhattan, så beregn god tid.

Stopp i New York på vei til Hawaii Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Hawaii… Aloha – velkommen til paradis.
Hawaii har noen av verdens flotteste strender. Her kan du også utforske bortgjemte fossefall i paradisiske omgivelser, vulkansk landskap, imponerende byer og eksotisk kultur. Honolulu er et naturlig sted å begynne. Dette er en by på stranden, noe som skaper en helt unik atmosfære. Waikiki Beach er både vakker og verdensberømt – og meget populær. Dette er ikke en strand du har for seg selv… Hawaii er natur og vannsport. Ta en tur til North Beach og test dine ferdigheter som surfer, eller meld deg på et surfekurs.

Tips: Bli med på cruise med Norwegian Cruise Line hvor du får oppleve alle de største øyene på Hawaii. Amerikaspesialisten ordner billetter før du drar.

Prisen inkluderer:

Fly t/r Oslo med stopp i New York
Tre netter på 3* hotell i New York og syv netter på Aqua Aloha Surf Waikiki 3* i Honolulu

Ønsker du andre hotellalternativ eller flere dager i de to byene? Kontakt oss – vi skreddersyr!

Ta en ferie med stopp i New York på vei til Hawaii

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,