GO UP

Stopp i New York på vei til Las Vegas

Pris: Fra 10 925,- per person

Hvorfor ikke legge inn ett stopp i New York på vei til Las Vegas?
New York, byen som aldri sover – hit reiser du for å shoppe, sjekke nye trender, oppleve spennende markeder, historiske nabolag og imponerende show på Broadway.

stopp i New York på vei til Las Vegas Bilferie fra New York til Miami Langweekend til New York, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Las Vegas – Vil du oppleve noe som rett og slett ikke kan sammenlignes med noe annet, så er dette stedet. Las Vegas er bare noe for seg selv, du kan spise på flotte restauranter, se show og gå på konserter med verdenskjente stjerner eller bare ta runden å se på de fantastiske kreasjonene av noen hotell som du aldri har sett maken til.

Hotellet er en del av ferieopplevelsen når du skal besøke Sin City. De mest berømte ligger langs The Strip som er hovedgaten i Las Vegas. Hvis du har sans for luksus, bør du prøve Bellagio – kjent fra filmen Ocean’s 11 – Wynn og Venetian.

stopp i New York på vei til Las Vegas USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Det er alltid noe som skjer i Las Vegas. Få med deg show med verdensberømte artister. Det kan være smart å bestille billetter før du drar.

Vi anbefaler å bli med på sightseeing med helikopter over Grand Canyon. Billetter til dette ordner Amerikaspesialisten for deg.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo med stopp i New York
Tre netter på Wellington Hotel 3* i New York og syv netter på Circus Circus 3* i Las Vegas

Ønsker du andre hotellalternativ eller flere dager i de to byene? Kontakt oss – vi skreddersyr!

Ta en ferie med stopp i New York på vei til Las Vegas

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Østkysten USA Vestlige USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic