GO UP

Stopp i Washington DC på vei til Hawaii

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 16 395,- per person

Ta et stopp i Washington DC på vei til Hawaii
Washington DC byr på alt du kan ønske seg, den er luftig og grønn, og de flotte monumentene gjør at du nesten mister pusten. Washington DC er en by preget av politikere, diplomater, et rikt studentmiljø og de historiske spenningene mellom nord og sørstatene. Den planlagte byen er overveldende med sine monumenter, samtidig som du kan finne koselige byområder med sjarmerende småhus, butikker, restauranter, barer og flere fine parker..

Stopp i Washington DC på vei til Los Angeles USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Her finnes ikke skyskrapere. The Mall med Lincoln Memorial i den ene enden og The Capitol i den andre, med museer, Det Hvite Hus og Jefferson Memorial på sidene, har nok å by på til å fylle mange dager med opplevelser. Ønsker du natteliv, byr Georgetown på det meste. Prøv også U Street som er det området som blir mer og mer populær. Her er det barer, diskotek, jazzhus og restauranter, og om dagen er det et fint shoppingområde.

stopp i Washington DC på vei til Hawaii Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

I nærområdene rundt Washington DC er det en rekke aktiviter, flott natur i Virginia med Skyline Drive som et høydepunkt. I Baltimore er det et yrende liv, et flerkulturelt pulserende samfunn og mange hyggelige steder å besøke.

Tips: En ypperlig måte å oppleve Washington DC på, er å ta Old Town Trolley, som er en kombinasjon av sightseeing og transport.

stopp i Washington DC på vei til Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Hawaii… Aloha – velkommen til paradis.
Hawaii har noen av verdens flotteste strender. Her kan du også utforske bortgjemte fossefall i paradisiske omgivelser, vulkansk landskap, imponerende byer og eksotisk kultur. Honolulu er et naturlig sted å begynne. Dette er en by på stranden, noe som skaper en helt unik atmosfære. Waikiki Beach er både vakker og verdensberømt – og meget populær. Dette er ikke en strand du har for seg selv… Hawaii er natur og vannsport. Ta en tur til North Beach og test dine ferdigheter som surfer, eller meld deg på et surfekurs.

Tips: Bli med på cruise med Norwegian Cruise Line hvor du får oppleve alle de største øyene på Hawaii. Amerikaspesialisten ordner billetter før du drar.

stopp i Washington DC på vei til Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Prisen inkluderer: 
Fly t/r Oslo med stopp i New York
Tre netter på Capitol Skyline Hotel 3* i Washington DC og syv netter på Aqua Aloha Surf Waikiki 3* i Honolulu

Ønsker du andre hotellalternativ eller flere dager i de to byene? Kontakt oss – vi skreddersyr!

Ta en ferie med stopp i Washington DC på vei til Hawaii

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,