booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Stopp i Washington DC på vei til Las Vegas

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 11 590,- per person

Ta et stopp i Washington DC på vei til Las Vegas
Washington DC byr på alt du kan ønske seg, den er luftig og grønn, og de flotte monumentene gjør at du nesten mister pusten. Washington DC er en by preget av politikere, diplomater, et rikt studentmiljø og de historiske spenningene mellom nord og sørstatene. Den planlagte byen er overveldende med sine monumenter, samtidig som du kan finne koselige byområder med sjarmerende småhus, butikker, restauranter, barer og flere fine parker..

Stopp i Washington DC på vei til Las Vegas USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Her finnes ikke skyskrapere. The Mall med Lincoln Memorial i den ene enden og The Capitol i den andre, med museer, Det Hvite Hus og Jefferson Memorial på sidene, har nok å by på til å fylle mange dager med opplevelser. Ønsker du natteliv, byr Georgetown på det meste. Prøv også U Street som er det området som blir mer og mer populær. Her er det barer, diskotek, jazzhus og restauranter, og om dagen er det et fint shoppingområde.

stopp i Washington DC på vei til Hawaii Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

I nærområdene rundt Washington DC er det en rekke aktiviter, flott natur i Virginia med Skyline Drive som et høydepunkt. I Baltimore er det et yrende liv, et flerkulturelt pulserende samfunn og mange hyggelige steder å besøke.

Tips: En ypperlig måte å oppleve Washington DC på, er å ta Old Town Trolley, som er en kombinasjon av sightseeing og transport.

Las Vegas – Vil du oppleve noe som rett og slett ikke kan sammenlignes med noe annet, så er dette stedet. Las Vegas er bare noe for seg selv, du kan spise på flotte restauranter, se show og gå på konserter med verdenskjente stjerner eller bare ta runden å se på de fantastiske kreasjonene av noen hotell som du aldri har sett maken til.

Hotellet er en del av ferieopplevelsen når du skal besøke Sin City. De mest berømte ligger langs The Strip som er hovedgaten i Las Vegas. Hvis du har sans for luksus, bør du prøve Bellagio – kjent fra filmen Ocean’s 11 – Wynn og Venetian.

stopp i New York på vei til Las Vegas USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Det er alltid noe som skjer i Las Vegas. Få med deg show med verdensberømte artister. Det kan være smart å bestille billetter før du drar.

Vi anbefaler å bli med på sightseeing med helikopter over Grand Canyon. Billetter til dette ordner Amerikaspesialisten for deg.

Prisen inkluderer: 
Fly t/r Oslo med stopp i New York
Tre netter på Capitol Skyline Hotel 3* i Washington DC og syv netter på Circus Circus 3* i Las Vegas

Ønsker du andre hotellalternativ eller flere dager i de to byene? Kontakt oss – vi skreddersyr!

Ta en ferie med stopp i Washington DC på vei til Las Vegas

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,