booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Stopp i Washington DC på vei til Los Angeles

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 14 415,- per person

Ta et stopp i Washington DC på vei til Los Angeles og opplev enda mer på ferien din.
Washington DC byr på alt du kan ønske seg, den er luftig og grønn, og de flotte monumentene gjør at du nesten mister pusten. Washington DC er en by preget av politikere, diplomater, et rikt studentmiljø og de historiske spenningene mellom nord og sørstatene. Den planlagte byen er overveldende med sine monumenter, samtidig som du kan finne koselige byområder med sjarmerende småhus, butikker, restauranter, barer og flere fine parker..

Stopp i Washington DC på vei til Los Angeles USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Her finnes ikke skyskrapere. The Mall med Lincoln Memorial i den ene enden og The Capitol i den andre, med museer, Det Hvite Hus og Jefferson Memorial på sidene, har nok å by på til å fylle mange dager med opplevelser. Ønsker du natteliv, byr Georgetown på det meste. Prøv også U Street som er det området som blir mer og mer populær. Her er det barer, diskotek, jazzhus og restauranter, og om dagen er det et fint shoppingområde.

I nærområdene rundt Washington DC er det en rekke aktiviter, flott natur i Virginia med Skyline Drive som et høydepunkt. I Baltimore er det et yrende liv, et flerkulturelt pulserende samfunn og mange hyggelige steder å besøke.

Tips: En ypperlig måte å oppleve Washington DC på, er å ta Old Town Trolley, som er en kombinasjon av sightseeing og transport.

Stopp i Washington DC på vei til Los Angeles USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Los Angeles er drømmereisemålet for deg som vil ha flotte opplevelser. Hollywood, Disneyland Anaheim, Universal Studios, Sunset Boulevard… Dette må du jo bare få med deg! Los Angeles er også et naturlig startsted om du vil ta en roadtrip i vestlige USA.

Downtown Los Angeles er hovedsakelig et forretningsområde, men her er det stor fornyelse. Los Angeles huser nå flotte Walt Disney Concert Hall – en fantastisk konsertsal for Los Angeles filharmoniske orkester. Det er en egenartet bygning i sentrum av byen. Los Angeles’ nye Metro tar deg enkelt og greit fra en kant av byen til en annen.

Hollywood er et stort område med natteliv, restauranter, barer og attraksjoner. Besøk Dolby Theater (tidligere Kodak) og gå langs Sunset Boulevard.

Stopp i Washington DC på vei til Los Angeles Ferie i Los Angeles, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Los Angeles er kjent for sine strandpromenader. I Marina Del Ray finner du en flott småbåthavn som forbinder deg videre nordover mot populære Venice Beach. Her trener bodybuilderne på stranden og en tur langs strandpromenaden gir deg helt sikkert spesielle opplevelser! Santa Monica ligger nord for Los Angeles og er kjent for sine flotte strender og Santa Monica Pier. Her er det mange hyggelige restauranter langs strandpromenaden og på Santa Monica Pier.

Prisen inkluderer: 
Fly t/r Oslo med stopp i Washington DC
Tre netter på Capitol Skyline Hotel 3* i Washington DC og syv netter på The Dixie Hollywood 3* i Los Angeles

Ønsker du andre hotellalternativ eller flere dager i de to byene? Kontakt oss – vi skreddersyr!

Ta en ferie med stopp i Washington DC på vei til Los Angeles

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,