booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

To dagers togreise fra Vancouver til Banff med Rocky Mountaineer

Vi skreddersyr din ferie!

Opplev Vancouver, Kamloops og Banff på denne flotte togreisen!
Tid: April til oktober
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Prøv First Passage to the West –  En to-dagers togreise fra Vancouver til Banff med Rocky Mountaineer (Togreisen går også andre vei)

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaDag 1, avreise fra Vancouver
Avreise tidlig om morgenen fra Vancouver til Kamloops. Turen går gjennom dramatisk terreng med skiftende natur langs Fraser Valley. Elven har gravet ut dype canyons med fosser og stryk gjennom Goast og Cascade-fjellkjedene til steppelandskapet i British Columbias innland. Høydepunkter på turen er Hell’s Gate i Fraser Canyon og de bratte og røde fjellsidene langs Thompsonelven. Turen avsluttes når Rocky Mountaineer kjører langs Kamloops-innsjøen til Kamloops. Overnatting i Kamloops.

Dag 2, Kamloops – Banff
Togturen fortsetter østover gjennom Rocky Mountains og inn i provinsen Alberta. Hele veien er det et fantastisk landskap med rancher, fjell og innsjøer. Høydepunkter denne dagen er Craigellachie – hvor den siste delen av Canadian Pacific Railway ble kjørt, turen over Rogers Pass, Kicking Horse Canyon, Spraltunnelene og selvsagt de isbredekte Rocky Mountains med sine hvite fjelltopper. Turen ender i Banff som sommerstid er svært attraktiv for turister fra alle land og om vinteren tiltrekker seg skifrelste!

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Rocky Mountaineer – luksustog i Canada, tilbyr sine reisende flere kombinasjoner av togturer gjennom The Canadian Rocky Mountains.  Togturen går mellom Vancouver og Banff eller Jasper og du kan velge hvilken vei du ønsker å reise. Uansett er det en spektakulær reise. Overnatting på hotell i Kamloops eller Quesnel.

I forbindelse med reisen har vi mange tilbud, både med kombinasjon av bilferie, cruise, lodger eller flere rundreiser med tog.

GoldLeaf Service
GoldLeaf Service er det beste tilbudet. Her er det flott utsikt fra glassoverbygde vogner i 2. etasje. Gourmetmat blir servert i egen restaurantvogn med egne verter om bord. Snacks og alle drikkevarer er inkludert. Det er et stort utendørsområde i en eksklusiv vestibyle hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på de beste hotellene som har moderat standard i Kamloops og Quesnel.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

SilverLeaf Service
På SilverLeaf Service sitter du komfortabelt med store togvinduer og maten serveres på plassen. Snacks og alle drikkevarer er inkludert.
Et uteområde mellom vognene hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på komfortable hotell. Overnatting på hotell med moderat standard i Kamloops og Quesnel.

Les Christians reisebrev og opplevelser med Rocky Mountaineer

Ta en to dagers togreise fra Vancouver til Banff med Rocky Mountaineer.

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Priser og betingelser:

Silver Leaf 
Sete med vindusutsikt i nederste etasje
Drikkevarer som inkluderer vin, øl, drinker og mineralvann
Snacks
Overnatting på gode hoteller


Gold Leaf 
To etasjer, glassoverbygd vogn
Eksklusiv restaurantvogn
Alle drikkevarer og snacks
Deluxe hotell


Gold Leaf deluxe:
Skjem deg bort! Nyt alt Gold Leaf inkluderer og de beste hotellene og rommene.


Måltider der det er spesifisert.


 


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,