GO UP

Tog fra New York til Niagara Falls

Hvorfor ikke legge inn en flott togtur på din reise i USA? Her kan du ta toget fra The Big Apple og oppleve de fantastiske Niagara Falls.

Tid: Hele året
Pris: fra 5 200,-. I juli og august fra 6 800,-

Prøv Amtraks Maple Leaf tog fra New York til Niagara Falls. Kombiner en flott togtur med de majestetiske fossene og en opplevelse av en av de største attraksjonene i USA og Canada. Her rår naturkreftene! Reisen passer utmerket for familier.

Dette er inkludert:
Tog fra New York til Niagara Falls3 netter hotell Sheraton on the Falls el.l
Niagara Falls Adventure pass som inkluderer:
Journey Behind the Falls
Hornblower Cruises
Niagara’s Fury
White Water Walk
Wego 48-timers hop-on-hop-off pass
Adgang til Niagara Skywheel
Togreise med Amtrak fra New York til Niagara Falls i standard klasse
I vinterhalvåret er tilbudet litt annerledes og noe rimeligere.

Vil du prøve tog fra New York til Niagara Falls?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Dag til dag:

Dag 1

Gå om bord i Amtraks Maple Leaf og ta turen til majestetiske Niagara Falls! Bruk din inngangsbillett og nyt utsikten fra Skylon Tower som ruver 75 meter høyt over fossene. Niagara Falls er en stor opplevelse og langs fossene går veier og stier gjennom fine parkanlegg. På hotellet kan du nyte et bad i hotellets svømmebasseng hvor det også er innendørs vannpark for barn. Sheraton Fallsview.

Dag 2

Med Niagara Falls attraksjonspass som er inkludert har du masse aktiviteter å velge mellom. Om sommeren kan du oppleve Journey Behind the Falls hvor du går ned tunneler til et utsiktsplatå med utrolig utsikt over Horseshoe falls. Niagara’s Fury hvor du ser 4D 360 graders film mens elven spruter og rundt deg – og du opplever kraften av naturen. White Water Walk hvor du vandrer langs strykene i Niagara Falls. Hornblower Niagara Cruise. Om vinteren kan du oppleve Journey Behind the Falls, Niagara’s Fury og den flotte innendørs sommerfuglhagen Butterflyconservatory. Med 2-dagers WEGO pass er også transport mellom hotell og attraksjoner inkludert.

Dag 3

En ny dag til å oppleve Niagarafossene og alt som er å gjøre i området rundt. Om du ikke fikk være med på alt dagen før er det nye muligheter denne dagen til å få med deg mer.

Dag 4

Turen tilbake til New York går igjen med Amtraks Maple Leaf. Det er en av de fineste togturene i USA hvor du følger Eirekanalen og videre Hudson elven til New York. Nyt utsikt og hyggelige togopplevelser. Frokost

Reisemål Østkysten USA
Pris Fra 5 200,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic