GO UP

Tog fra New York til Niagara Falls

Hvorfor ikke legge inn en flott togtur på din reise i USA? Her kan du ta toget fra The Big Apple og oppleve de fantastiske Niagara Falls.

Tid: Hele året
Pris: fra 4 200,-.  I juli og august fra 5 200,-

Prøv Amtraks Maple Leaf tog fra New York til Niagara Falls. Kombiner en flott togtur med de majestetiske fossene og en opplevelse av en av de største attraksjonene i USA og Canada. Her rår naturkreftene! Reisen passer utmerket for familier.

Dette er inkludert:
2 netter hotell i Niagara Falls
Hornblower Cruises Voyage to the Falls
Togreise med Amtrak Maple Leaf® fra New York til Niagara Falls i standard klasse
I vinterhalvåret er tilbudet litt annerledes og noe rimeligere.

Vil du prøve tog fra New York til Niagara Falls?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Dag til dag:

Dag 1

Gå om bord i Amtraks Maple Leaf og ta turen til majestetiske Niagara Falls! Toget Maple Leaf® går langs Hudson elven og gjennom et nydelig landskap på vei til Niagara Falls. Om kvelden kan du nyte fargespillet over fossene og spasere langs promenaden.

Dag 2

Bruk din inngangsbillett og nyt utsikten fra Skylon Tower som ruver 75 meter høyt over fossene. Niagara Falls er en stor opplevelse og langs fossene går veier og stier gjennom fine parkanlegg. Båtturen Voyage to the Falls tar deg helt inn til fossene – en spektakulær opplevelse.

Dag 3

Turen tilbake til New York går igjen med Amtraks Maple Leaf. Det er en av de fineste togturene i USA hvor du følger Eirekanalen og videre Hudson elven til New York. Nyt utsikt og hyggelige togopplevelser.

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
Reisemål Østkysten USA

Transportform:

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic