GO UP

Togferie fra Chicago til Grand Canyon

Har du et spørsmål om denne turen?

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Klar for et minne for livet? Prøv en fantastisk togferie fra Chicago til Grand Canyon.
Togreisen Grand Canyon Discovery som går over 10 dager, tar deg med til Red Rocks of Sedona, Flagstaff, Santa Fe, Williams og selvsagt Grand Canyon.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDin naturskjønne ekspedisjon begynner i Windy City med en hop-on, hop-off sightseeingtur. Besøk Magnificent Mile, Navy Pier og mange andre populære Chicago-severdigheter. Deretter går du om bord på Southwest Chief® for en pittoresk togtur til den vakre byen Santa Fe. Opplev kunsten, kulturen, historien, maten og den fine fjellutsikten.

Deretter kommer du til et av verdens syv underverk, Grand Canyon, hvor du vil utforske den majestetiske South Rim. Ditt endelige reisemål er Flagstaff, hvor du får en heldags jeep-tur i Sedona.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Discover Flagstaff

 

HØYDEPUNKTER
Hop-on, hop-off sightseeingtur i Chicago*
Sightseeingtur i Santa Fe
Grand Canyon Railway
Grand Canyon Freedom Tour
Sightseeingtur i Sedona
*Chicago Hop-on, Hop-off Tour-billett gir deg transport til de mest kjente attraksjonene i Chicago. Du vil nyte en to timers Signature Tour, som dekker mye av Chicagos sentrum, inkludert stopp som The Art Institute og mange flere!

Prisen inkluderer:
Togbilletter, to måltider, program 10 dager, hotell åtte netter, en natt på toget
Reiserute som beskrevet

NB! Fly til og fra USA er ikke inkludert i prisen.
Amerikaspesialisten skreddersyr som en pakke.

Prøv en togferie fra Chicago til Grand Canyon

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

DAG 1 – CHICAGO
Velkommen til Chicago! I dag begynner reisen din med et flerdagers hop-on, hop-off sightseeingpass, som gir deg transport til de mest berømte attraksjonene i Chicago. Denne turen dekker mye av sentrale Chicago og inkluderer stopp ved Art Institute, Magnificent Mile, Navy Pier, Millennium Park og mange flere spennende steder. Hopp gjerne av og på når som helst for å utforske området videre når det passer deg. (Overnatting i Chicago)

Dag 2

DAG 2 – CHICAGO
Nyt den andre dagen av din hop-on, hop-off bytur i Chicago og utforsk alle steder du ikke fikk sjansen til å se i går. Denne hyggelige dagen med sightseeing vil bli etterfulgt av en inkludert middag på en populær Chicago-restaurant. (Overnatting i Chicago)

Dag 3

OVERNATTING OM BORD PÅ AMTRAK
Reis på egen hånd til Amtrak-stasjonen og gå om bord på Southwest Chief® mot Santa Fe. Denne nydelige togturen tar deg gjennom buede canyonpassasjer bare noen få meter bredere enn selve toget! Du vil se spektakulært landskap og uberørte utsikter som ikke er synlige fra noen motorvei. (Overnatting om bord på toget)

Dag 4

SANTA FE
Etter ankomst til Santa Fe på ettermiddagen, bruk litt tid til å bli kjent med denne kulturelle perlen av en by. Santa Fe er kjent som en skatt for kunst, kultur og mat. I tillegg til spektakulær utsikt over majestetiske fjell.
(Overnatting i Santa Fe)

Dag 5

SANTA FE
I dag kan du være med på en guidet vandretur i Santa Fe. Denne fargerike og historiske byen ligger ved foten av Sangre de Cristo-fjellene. Byen ble grunnlagt for over 400 år siden av spanjolene og bebodd av Pueblo-indianerne i over 1 000 år før det. Det er et så unikt og kulturelt mangfoldig reisemål at reisende fra hele verden drar hit. (Overnatting i Santa Fe)

Dag 6

SANTA FE TIL WILLIAMS
Transport tilbake til Amtrak-stasjonen hvor du går om bord på toget mot Williams Junction. Ved ankomst vil du bli tatt med til Williams, AZ, hvor du kan nyte en god natts søvn før eventyret ditt til Grand Canyon i morgen. (Overnatting i Williams)

Dag 7

GRAND CANYON
Denne morgenen kan du nyte en solid frokost på Grand Depot Café, det perfekte utgangspunktet for ditt Grand Canyon-eventyr! Deretter går du om bord på Grand Canyon Railway, som tar deg rett inn i hjertet av Grand Canyon nasjonalpark. Det blir en busstur i Canyons majestetiske sør med noen av de mest spektakulære utsiktene i Nord-Amerika – dannet for over 17 millioner år siden. Canyons landskap er virkelig fantastisk. (Overnatting i Grand Canyon)

Dag 8

GRAND CANYON TIL FLAGSTAFF
I dag vil du ha litt tid om morgenen til å nyte den friske fjelluften mens du bruker fritiden på å utforske severdighetene i Canyon. Senere denne dagen blir det avreise mot Flagstaff for en god natts søvn. (Overnatting i Flagstaff)

Dag 9

DAGSTUR TIL SEDONA
Gjør deg klar til å utforske de spektakulære Red Rocks of Sedona på en Canyons & Cowboys jeep-tur. Resten av dagen kan du se på de forbløffende naturlige underverkene til Flagstaff på egen hånd. Denne nydelige byen tilbyr mange friluftsaktiviteter og fascinerende kulturelle attraksjoner. Hvis du leter etter noe å gjøre senere på kvelden, er Lowell-observatoriet perfekt for stjernekikkere. (Overnatting i Flagstaff)

Dag 10

AVSLUTNING PÅ REISEN 

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,