GO UP

Togferie fra Chicago – Jazz, Blues & Rock’n Roll

Tid: Hele året
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Bli med på en fantastisk togferie fra Chicago. Vi lover deg en herlig ferie fylt av musikk. Jazz, Blues & Rock’n Roll står på programmet disse dagene. Denne ni-dagers togreisen er perfekt for deg som er musikkelsker!

 

Togferie fra Chicago Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Utforsk alle kjente blues-landemerker i Chicago før du går på toget som tar deg med til nye og spennende reisemål. Deretter blir det en avslappende togtur mot Memphis, fødestedet til Rock ‘N’ Roll. Nyt det vakre landskapet underveis.

jazz_blues_web-1I Memphis kan du virkelig dykke inn i musikkhistorien. Se Elvis sitt berømte herskapshus, Graceland. Siste stopp på denne togferien er New Orleans, fødestedet til jazz. Unn deg en jazzbrunch på den berømte restauranten Court of Two Sisters. Nyt pittoreske severdigheter og det franske kvarteret fra dekket på en gammeldags hjulbåt.

Høydepunkter på togferien fra Chicago

• Jazz brunsj på the Court of Two Sisters*
• Hop-on, hop-off sightseeing tur
• Sightseeing tur i Memphis
• Inngangs billett til Graceland
• Battlefield Cruise i New Orleans om bord på en hjuldamper
• Sightseeing tur i New Orleans

Dag til dag program Togferie fra Chicago

DAG 1 – CHICAGO
Velkommen til Chicago! Utforsk the Windy City på en hop-on, hop-off sightseeingtur, den beste måten å besøke alle de største attraksjonene på. Hopp av på noen av stoppene langs turen for å nyte severdighetene når du vil. Senere på dagen kan du utforske byen på egen hånd. Vi foreslår at du tar en tur nedover Magnificent Mile. (Overnatting i Chicago)

DAG 2 – CHICAGO
Fortsett sightseeingen i denne flotte byen. Sørg for å stikke innom de ikoniske attraksjonene Chicago har å by på, som Skydeck Chicago, Navy Pier, Millennium Park, 360 Chicago og mye mer. Middag denne kvelden på en populær restaurant i Chicago er inkludert. (Overnatting i Chicago)

DAG 3 – OVERNATTING PÅ AMTRAK
I dag går du om bord på Amtraks City of New Orleans® for en avslappende overnattingstur sørover til Memphis. Denne togruten tar deg gjennom hjertet av nasjonens musikalske arv. Fra Chicago med Chicago Symphony Orchestra som er i verdensklasse og høyst levende electric bluesscener til jazzklubbene i New Orleans (Overnatting om bord på Amtrak)

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

DAG 4 – MEMPHIS
Du kommer til Memphis tidlig på morgenen. Reis på egen hånd til hotellet som ligger i hjertet av sentrum. I dag har du tid til å utforske severdighetene og «the sounds» i denne musikalske byen. Du må oppleve legendariske Beale Street eller ta en tur til Peabody Hotel for å se de berømte endene. (Overnatting i Memphis)

DAG 5 – MEMPHIS
I dag kan du bli med på en omvisning i Memphis, inkludert det ikoniske Graceland. Denne guidede turen vil ta deg med på oppdagelser i sentrum, mektige Mississippi, Beale Street, Peabody Hotel, Sun Studio og mange flere fantastiske attraksjoner! På Graceland-turen kommer du nært og personlig innpå de tingene Elvis elsket mest i verden og du får virkelig et glimt av livet hans på Graceland. Stopp i meditasjonshagen for å se Elvis og hans foreldres siste hvilested. Denne kvelden kan du nyte din inkluderte middag på en populær Memphis-restaurant. (Overnatting i Memphis)

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

DAG 6 – MEMPHIS TIL NEW ORLEANS
Reis på egen hånd til stasjonen og gå om bord på Amtrak til New Orleans. Nyt landskapet mens du reiser langs de musikkhistoriske veiene langs Mississippi til New Orleans – jazzens fødested. Ved ankomst drar du til hotellet, hvor du enten kan slappe av for natten eller begynne å utforske denne vakre byen. (Overnatting i New Orleans)

DAG 7 – NEW ORLEANS
Start dagen med en jazzbrunch på den berømte Court of Two Sisters. Etter en rolig morgen er det en inkludert bytur i New Orleans. Ta inn de flotte severdighetene og lydene fra det verdensberømte franske kvarteret og historiske Jackson Square. Utforsk «Cities of the Dead» – de historiske kirkegårdene.  Hør de fascinerende historiene om voodoo og røverier på Bayou St. John, vannveien som ble brukt av Jean Lafitte og hans bande med pirater. Se den lengste broen over vann i verden, Lake Pontchartrain Causeway og mye mer. (Overnatting i New Orleans)

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Togferie fra Chicago

 

DAG 8 – NEW ORLEANS
I dag kan du bli med på et Battlefield-cruise og ta inn de pittoreske severdighetene i New Orleans og det franske kvarteret fra et unikt utsiktspunkt: Fra utsiden av en gammeldags hjulbåt! Nyt den fantastiske utsikten mens båtens kaptein underholder deg med en detaljert fortelling om New Orleans landemerker, historie og elvehistorie. Gå av på stedet for slaget ved New Orleans i 1815. (Overnatting i New Orleans)

DAG 9 – REISEN SLUTTER I NEW ORLEANS

Musikkelsker? Vil du ta en musikalsk togferie fra Chicago?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Priser og betingelser:

Vi inkluderer


• Togbilletter: Enveisbillett med Amtrak fra Chicago til Memphis og fra Memphis til New Orleans med City of New Orleans toget
• Måltider: Tre måltider (to middager og en brunsj) | Jazz brunsj på the Court of Two Sisters*
• Syv netter på hotell
• En natt om bord på toget
• Hop-on, hop-off sightseeing tur
• Sightseeing tur i Memphis
• Inngangs billett til Graceland
• Battlefield Cruise i New Orleans om bord på en hjuldamper
• Sightseeing tur i New Orleans


* Måltid på en annen populær restaurant hvis brunsj i New Orleans ikke er tilgjengelig.


Tillegg for utreise i høysesong


Vi skreddersyr turen etter dine ønsker.


Vår ref: USAspes


Reisemål Sørstatene USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,