GO UP

Togferie fra Denver gjennom nasjonalparker i USA

Vi skreddersyr din ferie!

En reise med tog gjennom USAs flotteste landskap mellom Denver og Salt Lake City.
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

 

En fantastisk togferie fra Denver gjennom nasjonalparker i USA. På togreisen får du oppleve tre spektakulære nasjonalparker – Yellowstone, Arches og Canyonlands. Deler av turen går med buss.
Togreisen starter i Denver, som ligger ved foten av Rocky Mountains. Herfra går turen med California Sephyre til Grand Junction – en reise som sies å være en av de flotteste i Nord-Amerika. Her ser du snødekte fjelltopper i det fjerne. Canyonlands og Arches nasjonalparker er geologiske fenomener og praktfulle. I Yellowstone får du oppleve den sør-vestlige delen med Old Faithful Village og selvsagt Old Faithful geysiren.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Tog og busstur med Amtrak Vacations – Americas National Parks
Høydepunkter:

  • Sightseeingtur til Rocky Mountain Nasjonalpark
  • Sightseeingtur til Arches og Canyonlands Nasjonalpark
  • Buss fra Salt Lake City til West Yellowstone t/r

* Avganger fra mai til september på tirsdag, torsdag, fredag og søndag når tilgjengelig.

Reisen kan også forlenges til California eller starte i Chicago.

Vi inkluderer:

  • Enveis tog med vanlig turistklasse fra Denver til Grand Juction og Grand Junction til Salt Lake City på California Zephyr®. Det er mulig å oppgradere.
  • Åtte netter hotell
  • Utflukter i Denver, Grand Junction og Yellowstone som beskrevet

Bli med på en spektakulær togferie fra Denver gjennom nasjonalparker i USA.

Kontakt Amerikaspesialisten 

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Denver 
Velkommen til Denver! En fantastisk by med Rocky Mountains i bakgrunnen. Kom gjerne en dag tidligere for å oppleve mer av byen!

Dag 2

Denver
Denne dagen er det heldagstur til Rocky Mountains Nasjonalpark. Med et rikt dyreliv og flott utsikt over fjellene er det tid for store opplevelser. Ta med kamera!  På turen tilbake er det flere fotostopp underveis. Middag

Dag 3

Denver – Grand Junction
Reis til Amtrakstasjonen og gå om bord i California Zephyr til Grand Junction. Toget klatrer gjennom hjertet av snødekte Rocky Mountains og du kan forvente flotte opplevelser. Om ettermiddagen ankommer du det særegne røde stenlandskapet i Grand Junction. Det er en hyggelig by med butikker, restauranter og utesteder. Overnatting i Grand Junction.

Dag 4

Grand Junction, Arches og Canyonlands
Heldags busstur til to fantastiske nasjonalparker, Arches og Canyonlands. Arches er spesielt kjent for sin spesielle bue, Delicate Arch og fantastiske farger. Du får også se de naturlige skulpturene som er formet av isbreer og vann gjennom tusener av år. Canyonlands er mektig, med store canyons, fjelltopper og platåer formet av Green- og Coloradoelvene. Utsikten langs veien Island in the Sky er utrolig flott.

Dag 5

Grand Junction til Salt Lake City
Reis til togstasjonen og gå ombord I toget til Salt Lake City. Nyt synet av Utahs Wasatchfjellene på veien vestover på California Zephyr. Overnatting i Salt Lake City

Dag 6

Salt Lake City til West Yellowstone
Turen denne dagen tar deg til West Yellowstone, verdens eldste nasjonalpark, som dekker et område med vill natur og geotermisk aktivitet. Parken hevdes å ligge på den største vulkanen i verden.  Overnatting i West Yellowstone.

Dag 7

West Yellowstone, Old Faitful
Denne dagen går turen inn i Yellowstone nasjonalpark. Her er det et rikt fugle- og dyreliv i tillegg til aktive geysir. Den flotteste av de alle er Old Faithful. Det er tid til å gå turer og nyte området. Lunsj på egen hånd i Old Faithful Village.

Dag 8

West Yellowstone – Salt Lake City
Turen går tilbake til Salt Lake City med buss. På kvelden er det tid til å se litt av byen. Besøk den olympiske parken eller Mormoner tabernaklet og nyt en deilig middag på en av Salt Lake Citys mange utmerkede restauranter.

Dag 9

Salt Lake City
Avslutning av turen i Salt Lake City. Eller du kan fortsette turen vestover.

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,