GO UP

Togferie fra Toronto til Vancouver gjennom Canada

​Fantastisk natur, småsteder, kulturelt mangfold og hyggelige mennesker. Gjennom Rocky Mountains kjører du buss og det unike Rocky Mountaineer-toget.

Tid: Mai til september
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Bli med på en fascinerende togferie fra Toronto til Vancouver gjennom Canada.
På denne togturen reiser du i luksus fra Torontos vibrerende byliv gjennom et fantastisk landskap, til flotte Vancouver – et lite smykke på Stillehavskysten. Nyt flere av dagene om bord i VIA Rails tog, The Canadian, gjennom de fine områdene rundt Manitoba og Saskatchewan. I Alberta vil du bli med på en tur i de kanadiske Rockies og et flott besøk til Columbia Icefield.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Niagara Falls, unik togreise med Rocky Mountaineer, Jasper, Lake Louise, Banff, Kamloops, Victoria og allsidige Vancouver er bare noen av godbitene du får med deg på denne flotte togreisen.
På vestkysten får du med deg vakre Victoria på Vancouver Island i tillegg til Vancouver.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

I 2017 feiret Canada 150 års jubileum og mange velger Canada som reisemål – ikke minst på grunn av gunstig valuta. Canada byr på fantastisk natur, storbyer og småsteder, kulturelt mangfold og hyggelige mennesker.

Høydepunkter:

 • Shopping og severdigheter i Toronto
 • Fantastiske Niagara Falls
 • Vakre naturopplevelser
 • Sightseeing over Icefield Parkway
 • Sjarmerende Banff
 • Utforske Hoodoos
 • Kicking Horse Pass
 • Luksustoget Rocky Mountaineer
 • Cowboyland i British Columbia
 • Herlige Vancouver

Vil du prøve en togferie fra Toronto til Vancouver gjennom Canada?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Reiserute:

Dag Hvor
1 Toronto
2 Heldagstur til Niagara Falls med lunsj og Hornblower Niagara cruise til fossene
3 Ombordstigning VIA Rail
4-5 På tog
6 – 7 Jasper, transport fra togstasjonen
8 Lake Louise med sightseeing over Icefield Parkway
9 – 10 Transfer fra Lake Louise til Banff med 3 timers sightseeing
11 Banff – Kamloops, Rocky Mountaineer tog
12 Kamloops – Vancouver med Rocky Mountaineer toget
13 Vancouver, Hop-on Hop Off trolley Tour for en dag
14 Heldagstur til Victoria med Butchart Gardens
15 Hjemreise evt. forlengelse av turen

Dag til dag:

Dag 1

Toronto 
Ankomst Toronto hvor du tar deg til hotellet på egen hånd.
Toronto er en fascinerende by og vi anbefaler at du besøker noen av byens attraksjoner. Det kulturelle mangfoldet preger byen som syder av liv og røre. Ta en tur til Yorkville og University of Toronto som er ungt og vibrerende, Eaton Centre som er byens shoppingområde eller det gamle og nye rådhuset. Besøk arenaen Rogers Centre (tidligere Sky Dome). CN Towers er byens landemerke og har en fantastisk utsikt over Ontariosjøen og Toronto. En tur langs havneområdet anbefales også.

Dag 2

Niagara Falls
Ingen reise til Toronto er fullkommen uten en tur til Niagara Falls. Fossene ligger ca to timer fra byen på grensen mellom USA og Canada. I Niagara Falls blir det båttur med Hornblower Tour langs Niagaraelven helt til bunnen av fossene. På tilbakeveien kjører bussen langs Niagara Parkway. Veienn snor seg langs elven gjennom vinmarker og flott natur, før du kommer til den sjarmerende byen Niagara-on-the-Lake.

Dag 3

Toronto – Via Rail
Om kvelden går du om bord i VIA Rails tog The Canadian. Turen går nordover fra Toronto gjennom regionen Muskoka, som er ettertraktet feriested i sommermånedene med hytter og hotell. Videre forbi Sudbury som er det stedet som produserer mest nikkel i verden. Middag 

Om toget:
Kupeene har senger som gjøres om til komfortable stoler på dagtid. Det er egen spisevogn og egen utsiktsvogn som kan benyttes.

Dag 4

VIA Rail
Turen går nord for de store innsjøene gjennom et landskap med skog og vann. Toget krysser grensen til provinsen Manitoba hvor det gjør et stopp i hovedstaden Winnipeg. Frokost, lunsj, middag

Dag 5

VIA Rail
Turen fortsetter gjennom Canada med innsjøer og skog som går over til sletter og prærie. Her produseres en stor andel av verdens korn og området er kjent som verdens kornkammer. Frokost, lunsj, middag

Dag 6

Jasper
Toget ankommer Jasper. Etter å ha kjørt gjennom prærielandskapet i Alberta imponerer fjellene i Rocky Mountains. Frokost

Dag 7

Jasper
En hel dag til å nyte Jasper og området rundt. Ta en tur med banen opp til fjellene eller besøk de varme kildene Miette. Jasper nasjonalpark er kjent for sine fjell, innsjøer og enger, så det er en stor naturopplevelse.

Dag 8

Jasper – Lake Louise
Et av turens høydepunkter!  Med buss går turen over Icefield Parkway med fantastisk utsikt og nydelig natur med vann, fosser, skog og snødekte fjell. En tur med snøbuss langs Athabasca-isbreen og Columbia Icefields er del av turen før ankomst Lake Louise. Det blågrønne vannet i Lake Louise er en nytelse.

Dag 9

Lake Louise – Banff 
Her ligger Canadas eldste nasjonalpark, Banff Nasjonalpark. Byen Banff er sjarmerende og omgitt av flotte fjell.

Dag 10

Banff 
To timers sightseeing til høydepunkter i området. Du får se blant annet Hoodoos – spesielle formasjoner laget av erosjon, Surprise Corner og Tunnel Mountain Drive. Det er en nydelig utsikt over Bow River Valley.

Dag 11

Rocky Mountaineer fra Banff til Kamloops
Denne dagen går du om bord i Rocky Mountaineer-toget som snor seg gjennom Rocky Mountains. Det er en spektakulær togtur og vi anbefaler at du oppgraderer til Gold Leaf Service. Turen går gjennom Kicking Horse Pass før toget klatrer til Selkirkfjellene og Rogers Pass. Overnatting i Kamloops. Frokost, lunsj

Dag 12

Kamloops – Vancouver
Den flotte turen fortsetter gjennom cowboyland og rancher langs British Columbias Thompson og Fraser-elvene. Spektakulært landskap hvor du møter Coastal Mountain-fjellene som omkranser Vancouver. Transport til ditt hotell på egen hånd. Frokost, lunsj

Dag 13

Vancouver
En flott by som har alt! Her er det lett å være turist, med et vell av hyggelige områder å besøke. Hop-on, Hop-Off billett er inkludert og du kan besøke historiske Gastown, English Bay, Granville Island og se de fargerike totemplene i Stanley Park.

Dag 14

Victoria 
Dagstur til Victoria. Fergen går over Georgiastredet til Vancouver Island og fortsetter til Victoria, British Columbias hovedstad. Turen begynner med et besøk i fantastiske Butchart Gardens – en hage som er unik og laget i et tidligere steinbrudd. Victoria var tidligere en «Gullrush» by med pionerhistorie og byen har en rekke museer, kunstgallerier, fasjonable hjem og engelsk preg. Her finner du flotte hager, og byen er kjent for sine blomster i parker og grøntområder. Havneområde med småbåter og sjarm – her er et annet Canada.

Dag 15

Vancouver 
En rolig morgen før hjemreise eller videre reise. Transport til flyplassen på egen hånd.

Priser og betingelser:

Vår ref: 686618


Vi inkluderer:


 • 14 netter hotell
 • Heldagstur til Niagara Falls inkludert lunsj med Hornblower Niagara  cruise
 • Tog til Jasper med Section Accomodation med VIA Rails The Canadian med tre frokost, to lunsj og tre middager inkludert
 • Columbia Icefields snowcoach og sightseeing fra Jasper til Lake Louise
 • Transport fra Lake Louise til Banff
 • Tre timers sightseeing i Banff
 • Banff – Kamloops – Vancouver ombord på Rocky Mountaineer, Silver Leaf service inkludert to frokost og to lunsjer
 • Tips til inkluderte måltider
 • Transport til og fra hotell i Kamloops
 • Ho-on-Hop-Off sightseeing i Vancouver
 • Heldags utflukt til Victoria inkludert Butchart Gardens besøk og ferger

Ikke inkludert:


 • Inngangspenger nasjonalparker
 • Transport til/fra flyplasser og togstasjoner
 • Måltider som ikke er spesifisert i programmet
 • Tips til sjåfører og guider.
 • Alt som ikke er nevnt under «inkludert»
Reisemål Canada

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic