booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Togferie i Canada 10 dager/9 netter, Capital Experience

Vi skreddersyr din ferie!

Canada er et av de hyggeligste land å reise i og overrasker med stor variasjon av kultur, natur og mennesker.

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.
Tid: Hele året. 10 dager/9 netter

For deg som vil oppleve både franske og engelske Canada, er togferie i Canada 10 dager en ypperlig reise.

Du har tid til å nyte alle byene og med tog kommer du fra sentrum til sentrum. Det er en opplevelsesrik togtur som kan gjøres hele året og hotell og turer beskrevet underveis er inkludert.
Togreisen starter i Toronto. Her kan du oppleve Canadas kulturelle sentrum. Ta en hop on – hop off busstur, for å se de viktigste stedene. Og ikke glem en tur opp i CN Tower – 335 meter høy.

 

Storbyferie Toronto, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, Togferie i Canadareiser, usa,

 

Deretter går turen til Nord Amerikas bryllupsreiseby nummer en – Niagara Falls. Her kan du utforske de fantastiske fossefallene og vandre rundt i byen. Fra Toronto går turen så til Canadas hovedstad Ottawa som ligger ved Rideau kanalen. Videre til Quebec etter to dager. Quebec er den eneste byen i Nord Amerika som er omgitt av bymurer – og står på UNESCOS verdensarvliste.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Togferie i Canada

På vei til Montreal, reiser du langs breddene av St Lawrence River. I denne fransktalende byen kan du besøke Notre Dame basilikaen, den gamle bydelen, Latinerkvarteret og det olympiske anlegget.

Togferien kan foretas når som helst og hotell, sightseeing og billetter er bestilt for deg.

Høydepunkter på togturen «Capitol Experience»:

 • Spennende Toronto
 • Niagara Falls og Niagara on the Lake
 • Attraksjonene i Ottawa
 • Quebec Citys gamleby
 • Togturen langs St. Lawrence elven
 • St. Cathrines gaten i Montreal

Dette er en togreise du ikke vil gå glipp av!

Bli med på en spektakulær togferie i Canada 10 dager med Toronto, Ottawa, Montreal og Quebec

Kontakt Amerikaspesialisten 

Dag til dag:

Dag 1

Toronto

Toronto er en av Canadas mest internasjonale byer med et rikt innslag av alle nasjonaliteter. De forskjellige bydelene er fargerike og spennende og du kan komme deg rundt med buss eller undergrunn. Toronto er et knutepunkt for kulturliv i Canada og det er kontinuerlig teater, konserter og arrangement. Ved ankomst hotellet i Toronto henter du din informasjonspakke for reisen.

Dag 2

Toronto
I Toronto er Hop-on-hop-off sightseeing inkludert. Byen er overraskende internasjonal med Chinatown, Little India og andre bydeler med særpreg. Du får sett parlamentsbygningen, CN Tower og Rogers Center, byens havneområde og forskjellige nabolag.  Inngang til CN Tower er inkludert.

Dag 3

Dagstur til Niagara Falls
Fra Toronto til Niagara Falls er det ca to timer å kjøre og bussturen tar deg med til de viktigste områdene av fossene. Bussturen går gjennom de rike jordbruksområdene i Ontario hvor frukt og vinranker preger landskapet. En flott tur med Hornblower Niagara Cruises tar deg til fossen og Horseshoe Falls. Lunsj er inkludert på turen. På vei tilbake kjører du langs Niagara Parkway til den historiske byen Niagara-on-the-Lake før retur til Toronto.

Dag 4

Toronto – Ottawa

Du går om bord i VIA Rails «The corridor» som tar deg fra Toronto til Ottawa fra Union Station. Togturen går langs Lake Ontario og forbi historiske Kingston og området som kalles «Thousand Islands» regionen.Fra Brockville går turen nordover til Canadas hovedstad Ottawa. Nyt byen resten av dagen – en tur langs Rideau kanalen som står på UNESCO’s verdensarvliste er ikke å forakte.

Dag 5

Ottawa

Dagen er din til å oppleve byen og inkludert er sightseeing med hop-on-hop-off buss.  Se de flotte rødkledde vaktene utenfor parlamentet, besøk flymuseet, gå på Byward markedet hvor det alltid er et yrende liv. Det er mange museer i Ottawa som er verdt å besøke.

Dag 6

Ottawa – Quebec
VIA Rail tar deg videre til Quebec City og følger sydkysten av St. Lawrence elven forbi Montreal og gjennom fransk-kanadisk landskap med sjarmernde småbyer. Etter ankomst i Quebec kan du nyte Quebec Citys natteliv.

Dag 7

Quebec City
Som eneste by med bevart bymur i Nord-Amerika er Quebec på UNESCOs’ verdensarvliste og har sjarmerende smågater og unik kultur. Sightseeingen i Quebec City går gjennom latinerkvartalet, forbi Palace Royale, basilikaen og andre historiske steder. Om kvelden kan du nyte et bedre måltid på en av Quebec Citys’ mange fine restauranter.

Dag 8

Quebec – Montreal
Togturen til Montreal er kort og på veien passeres historiske Trois-Riviers og sjarmerende Cap-de-la-Madeleine. Du kommer til Montreal om ettermiddagen. Montreals gamleby, moderne forretningsstrøk og shoppingområde, livlige St Cathrines Street med butikker og kafeer er steder du kan utforske.

Dag 9

Montreal
I Montreal er en tre-timers sightseeing av byen inkludert. Du ser høydepunkter som Notre Dame kirken, finansområdet, historiske Montreal, Olympiastadion og panoramautsikten fra Mont Royal.

Dag 10

Montreal – Toronto
Avreise fra Montreal med VIA Rails The Corridor som tar deg tilbake til Toronto.

Priser og betingelser:

Vi inkluderer:


 • Hotell i ni netter
 • Hop-on-hop-off sightseeing i Toronto
 • CN Tower adgang
 • Heldagstur til Niagara falls inkludert lunsj og Hornblower Cruises Voyage to the Falls
 • Tog fra Toronto til Ottawa i turistklasse
 • 2-timers sightseeing i Ottawa
 • Tog fra Ottawa til Quebec i turistklasse
 • To-timers sightseeing i Quebec
 • Tog fra Quebec City til Montreal i turistklasse
 • Tre-timers sightseeing i Montreal
 • Tog fra Montreal til Toronto i turistklasse
 • Lokale og nasjonale skatter
 • Informasjonspakke
Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,