booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Togreise fra Chicago – Blues and Bayou

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.
Vi inkluderer:
Togbilletter, to måltider (en jazzbrunsj og en middag), hotell fem netter, to netter på toget

Bli med på en fantastisk togreise fra Chicago. Blues og Bayou rundtur tar deg med til to av de byene som har betydd mest for blues- og jazzhistorien. Reisen går over åtte dager til Memphis og New Orleans.
Togreise fra Chicago - Blues and Bayou
Her får du oppleve flotte severdigheter og de hyggelige lydene fra sørstatene gjennom to musikalsk pulserende byer. Første stopp blir i Memphis, fødestedet til Rock ‘N’ Roll. Her får du en omvisning i Elvis sitt forseggjorte hjem, Graceland. Deretter drar du til Crescent City, hvor du vil høre noe av den fineste jazzmusikken i verden.

Opplev alt New Orleans har å tilby på en omvisning i byen som vil inneholde mange av Nolas hot spots. Cruise gjennom bayou på en båttur dypt inn i Louisiana-sumpen, hvor du kan observere alligatorer, slanger og annet dyreliv i deres naturlige habitat. Denne turen vil definitivt være musikk i dine ører.

 

Togreise fra Chicago - Blues and Bayou Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

HØYDEPUNKTER

  • Sightseeing i Memphis inkludert adgang til Graceland
  • Sump- og bayou-tur i New Orleans*
  • Sightseeing i New Orleans
    *Et Battlefieldcruise i New Orleans om bord på en padlehjulbåt kan erstattes med Swamp and Bayou Tour

NB! Fly til og fra USA er ikke inkludert i prisen.
Vi er selvfølgelig behjelpelig med å sette sammen en komplett ferie for dere. Kontakt oss for tilbud.

Prøv en togreise fra Chicago – Blues and Bayou

Amerikaspesialisten skreddersyr

 

Dag til dag:

Dag 1

CHICAGO
Din reise begynner i Chicago. På kvelden går du om bord på Amtraks ikoniske togrute for turen sørover til Memphis. (Overnatting om bord på Amtrak)

Dag 2

MEMPHIS
Velkommen til Memphis! Din reise går langs Mississippi-elven i byen som er kjent for sin musikk. Ved ankomst om morgenen så tar du deg på egenhånd til hotellet i sentrum. Bruk resten av dagen på å utforske serdighetene i denne flotte byen.
Usikker på hva du skal gjøre? Kjør «the downtown» vogn til Beale Street, som er full av flotte grillrestauranter, levende musikk og morsomme butikker.
Overnatting i Memphis.

Dag 3

MEMPHIS
I dag blir det citysightseeing i Memphis, inkludert en tur til fantastiske og ikoniske Graceland.
På denne guidede turen vil du oppdage alle de fantastiske severdighetene som dette fødestedet til bluesen har å tilby. Hva med navn som den mektige Mississippi, Beale Street, St. Jude Children Hospital, Peabody Hotell, Sun Studio, Memphis sentrum og mye mer. På turen til Graceland vil du få et nært møte med de tingene Elvis – The King of Rock ‘n’ Roll –  satte høyt. En liten sniktitt på The Kings fascinerende liv. Turen inkluderer også et stopp i den rolige Meditation Garden, der graven til Elvis og hans foreldre er. Om kvelden er det middag på en populær downtown Memphis restaurant (inkludert)
Overnatting i Memphis.

Dag 4

MEMPHIS – NEW ORLEANS
Denne morgenen går du igjen om bord på Amtrak for turen ned til the Birthplace of Jazz, New Orleans! Nyt den nydelige naturen som som toget går igjennom på vei til New Orleans.
Når du ankommer New Orleans tar du deg til hotellet sentralt i The Big Easy.
Resten av dagen er på egen hånd, til å begynne å utforske byen.
Overnatting i New Orleans.

Dag 5

NEW ORLEANS
Dagen starter flott med en jazzbrunsj på den berømte Court of Two Sisters (kan bli byttet ut med en middag på en populær restaurant dersom brunsj er utilgjengelig). Etter brunsj blir det bytur, som viser deg mye av det New Orleans har å tilby.
Det blir besøk i det verdensberømte franske kvarteret og historiske Jackson Square. Og du kan utforske en av byens bemerkelsesverdige kirkegårder – Cities of the Dead.
Du får høre fascinerende historier om voodoo og pirater på Bayou St. John, om vannveien som ble brukt av Jean Lafitte og hans gjeng med pirater.
Du får se Lake Pontchartrain Causeway. Lake Pontchartrain Causeway er to parallelle broer som krysser Lake Pontchartrain. Den lengste av de to broene er verdens lengste bro over vann, hele 38,4 kilometer.
Overnatting i New Orleans.

Dag 6

NEW ORLEANS
Opplev tidløs skjønnhet i Southern Louisiana på en båttur gjennom sumpene, kalt bayous. Her får du en innføring i noen av de fascinerende mysteriene i bayous og «joie de vivre».
Overnatting i New Orleans.

Dag 7

NEW ORLEANS – CHICAGO
På ettermiddagen går du om bord i Amtrak for turen tilbake til Chicago. Mens toget slynger seg nordover kan du slappe av og reflektere over alle de unike og spennende opplevelser duhar hatt i Memphis og New Orleans.
Overnatting om bord på Amtrak.

Dag 8

CHICAGO
Reisen avsluttes i Chicago

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,