booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Unik ferie på Abaco, Bahamas

Vi skreddersyr din ferie!

En helt spesiell opplevelse du bør unne deg!

Tid: Hele året
Kontakt os for prisoverslag

Unn deg en personlig og unik ferie på Abaco, Bahamas på The New Bluff House Beach Resort & Marina.

Er du ute etter noe helt spesielt, er dette ditt reisemål. Du flyr til Mash Harbour på Abaco og tar ferge over til Green Turtle Cay.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Bluff House Hotel har kun åtte suiter. Suitene på Bluff House Hotel er romslige og har en fantastisk utsikt mot solnedgangen. Kort vei til stranden, beach bar, marinaen, svømmebasseng og en liten gavebutikk. Her kan du nyte utsikten over havet og solnedgangen fra din egen balkong.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Hotellet har en privat strand og full service marina. Den rolige Turtle Beach Bar ligger ved den private stranden ved Abacosjøen. Her kan du svømme, spille volleyball, kajakk, slappe av på stranden og nyte mat og drikke på terrassedekket.

Mange beskrivert Bluff House som «The Perfect Hideaway», hvor du kan gjøre så mye eller så lite som du vil. Med krystallklart vann og det tredje største barriererevet i verden, finner du noen av de beste båt-, dykk- og fiskeområdene her.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Småbyen New Plymouth er en historisk 18-talls by med smale gater og små hus. Her finner du fine små restauranter og barer og det er lett å møte hyggelige mennesker.  Vil du golfe, leie båt, snorkle, dykke eller dra på havfiske, er det mange muligheter.
Den sjarmerende øya er helt unik.

Prøv en unik ferie på Abaco, Bahamas!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: Majestic


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,