GO UP

Vinsmaking i Mendoza, Argentina

Publisert 14.02.20

Hva med å legge inn noen dager med vinsmaking i Mendoza, Argentina, når du skal til disse kanter?

Frida gir deg her et tips på hvordan en slik reise kan legges opp.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 1
Sjekk inn på Intercontinental Mendoza. Her bor du luksuriøst – rommene er utstyrt med minibar og safe. Noen av rommene har boblebad. På hotellet kan du nyte en avslappende massasje eller besøke treningssenteret. Hotellet har også en restaurant som serverer en kombinasjon av middelhavsdelikatesser, regionale smaker og argentinsk kjøtt. Intercontinental Mendoza ligger en 10-minutters kjøretur fra sentrum. Det er døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gratis parkering tilbys.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 2
Heldagsutflukt i Mendoza, vin- og oliven – med engelsktalende guide.
Mendoza er hjem til meget gode vinprodusenter, men også til en viktig industri av olivenoljer. På denne turen kan du lære om disse to produktene gjennom viktige vinprodusenter og olivenoljeprodusenter som befinner seg i hovedområdene Luján de Cuyo og Maipú.
Turen begynner tidlig om morgenen og du blir hentet på ditt hotell, for å besøke vingården Tempus Alba, hvor du vil smake på de første vinene.
Herfra går turen innom en familieeid olivenoljefabrikk, Pasrai, for smaksprøver på ulike olivenoljer, olivenpastaer og soltørkede tomater, ledsaget av hjemmelagd brød.
Den neste vinsmakingen foregår på vingården Luigi Bosca. Deretter blir det en deilig lunsj med regionale smaker i vingården Clos de Chacras.

Utflukt med gourmet- og vinopplevelser – med engelsktalende guide.
Luján de Cuyo, i området Malbec, inviterer deg til å oppleve denne vinen og andre fantastiske viner fra regionen, ved å besøke og smake hos internasjonalt anerkjente vingårder som Achaval-Ferrer, Casarena y Finca Decero.
Denne high class-turen er laget for å dele og nyte en utmerket dag med vin. Du besøker noen av de viktigste og mest prominente vingårder i regionen. Denne spennende opplevelsen foregår i små, intime grupper sammensatt av andre vinelskende reisende som deler den samme interessen for denne fascinerende drikken. På denne måten kan du sette pris på hver eneste detalj i besøkene, og avslutte denne turen på en perfekt måte med en gourmetlunsj på en av vingårdene.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 3
Heldagsutflukt til Uco Valley – med engelsktalende guide.
Fjell og vakker utsikt i Uco Valley rammer godt inn det å oppleve aromaene og smakene fra disse høylandsvinene. Det blir et uforglemmelig besøk på vingårderne Salentein, Domaine Bousquet og Andeluna Cellars, som lager verdenskjente viner fra dette flotte distriktet.
Denne eksklusive utflukten tar deg med til noen av de viktigste og mest markerte vingårder i regionen. Slutten på denne perfekte turen er en virkelig gourmet lunsj.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 4
Heldagsutflukt til høyfjellet – med engelsktalende guide.
Du reiser fra Mendoza City for å ta turen til de mest postkortlignende små byer og historiske stedene i fjellet langs den internasjonale ruten mellom Mendoza og Chile.
På denne vakre turen vil du besøke Potrerillos-demningen med sine fantastiske utsiktspunkter, Uspallata-dalen, den historiske Picheuta-broen og Penitentes skisenter. Deretter kommer du til den berømte Puente de Inca, en natursteinbro med varme kilder. Til slutt blir det et stopp ved utsiktspunktet Aconcagua nasjonalpark for å ta fantastiske bilder.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 5
Heldagsutflukt Maipú vin og smaksopplevelser – med engelsktalende guide.
Øst for Mendoza finner du Maipú. Her blir du tatt tilbake til fortiden. Opplev vinens opprinnelse i Argentina. Besøk tre vinprodusenter som banet vei for vindyrking her i Argentina og fremdeles har bevart familietradisjonene sine frem til i dag. De utgjør en viktig del av produksjonen av viner i Mendoza.
Nyte en utmerket vindag. En perfekt avslutning på en perfekt dag er en lunsj med flere viner å smake.

Ønsker du å legge opp en tur med vinsmaking i Mendoza, Argentina?

Kombiner med Iguazu eller dager i Buenos Aires. Amerikaspesialisten skreddersyr – kontakt oss

Les også om reisen til Argentina og Uruguay
Se andre reiser til Sør-Amerika

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

© 2021 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic