GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Firmaturer og venneturer

Vil du ta med dine kolleger på firmatur? Eller er dere mange venner som vil på en vennetur?  Amerikaspesialisten skreddersyr spennende firmaturer og venneturer for deg!

Se også: Gruppeturer med reiseleder

Vi skreddersyr til best mulig pris for deg som skal reise med ditt firma, en vennegjeng eller storfamilien.
Det er ikke alltid like enkelt å bestille fly, hotell og transport når det er mange som skal på tur. Amerikaspesialisten er eksperter på å finne de riktige prisene, turene og hotellene.

Svalbard? Norge? Røros med ølsmaking? MC-turer med vennegjengen? Rib i Oslofjorden?
Det løser vi for deg
-> Se spennende firmaturer og venneturer i Norden

Og vet du at vi ordner firmatur og vennetur i hele verden? Om du ønsker en langtur eller en kort weekendtur. I tillegg kan vi hjelpe deg med cruise for firmaet eller storfamilien. Vet du at på rederiene kan du få alt inkludert, og du betaler ikke noe ekstra for møterom eller underholdning. Dette er en veldig enkel måte å få alle samlet under et tak.

Hva med spennende Nord-Kypros med utflukt til sagomsuste Famagusta? Eller leie hele skipet Seadream for et eksklusivt firmacruise?

Enten det er en gruppetur til Krakow, Transilvania, Island, New York eller et annet sted i verden, så kan vi hjelpe deg. 

Hva med en tur med vinklubben, en jentetur med spennende opplevenser, guttetur med ølsmaking, tur med strikkeforeningen, hockeytur til New York?

Vi skreddersyr firmaturer og venneturer i hele verden!

Kontakt oss

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,