GO UP

Bilferie fra Vancouver – The Wild West

Opplev det fascinerende landskapet og kulturene i vestlige Canada på denne 12-netters reiseruten.

Tid: Mai til oktober 
Pris: fra 11 610,-

Off the beaten tracks på bilferie i fra Vancouver i vestlige Canada!
Store naturopplevelser, dyreliv, fantastiske fjellkjeder, vennlig og nysgjerrig lokalbefolkning, nasjonalparker, storbyer og gullgraverbyer! Dette er bilferien for deg som vil oppleve noe unikt!
Opplev det fasinerende landskapet og kulturene i vestlige Canada på denne 12-netters reiseruten.

Bilferien starter i Vancouver. Vi anbefaler at du legger til en natt i byen som er en juvel i vestlige Canada. På denne turen blir det overnatting i 3* hotell og noen lodger.

Høydepunkter:

 • Kosmopolitiske Vancouver
 • I Gullrushets fotspor
 • Yellowhead Highway
 • Wells Gray Provincial Park med fotturer mm
 • Jasper, Banff og Kootenay nasjonalparker
 • Ferge langs kysten av Canada
 • Regnskog i vestlige Canada
 • Fraserelven
 • Sjarmerende Victoria

På ferien får du muligheter til aktiviteter som fotturer, riding, kano og rafting – det er opp til deg hva du vil gjøre underveis.

Prøv en spennende bilferie fra Vancouver – The Wild West!
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Reiserute:

Dag Strekning km
1 Ankomst Vancouver
2 Vancouver -Kamloops 321
3 Kamloops – Wells Gray Provincial Park 166
4 Well Gray Provincial Park
5 Wells Gray – Jasper 340
6 Jasper – Banff 285
7 Banff
8 Banff – Invermere/Radium Hot Springs 170
9 Invermere/Radium Hot Springs
10 Panorama – Nelson 380
11 Nelson – Osoyoo 260
12 Osoyoo – Harrison Hot Springs 160
13 Harrison Hot Springs – Vancouver 200

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Vancouver
Du tar deg til hotellet på egen hånd. Her ligger din personlige guidebok med din reservasjon. Resten av dagen til å hygge seg i Vancouver.

Dag 2

Vancouver – Kamloops 321 km
Du reiser fra Vancouver innover i landet og følger gullrushveien langs Fraserelven. Ved Hells Gate eller Boston Bar kan du stoppe om du ønsker og ta gondolen med fantastisk utsikt over Fraser elven. Du kan også velge å stoppe i Lytton som er en av byene grunnlagt under gullrushet. Du fortsetter gjennom Merritt til  Kamloops.

Dag 3

Lac Le Jeune – Wells Gray Provincial Park 166 km
Turen herfra går langs Yellowhead Highway langs dalen som er formet av vulkaner og North Thompson elven. Et besøk i Yellowhead Museum i Clearwater er et «must» for å få et inntrykk av livet de første oppdagerne fra innvandringen i området levde. Ved Spanish Creek Park ser du rester av vulkaner. Overnatting i Wells Gray Park.

Dag 4

Wells Gray Provincial Park
Dette naturområdet er unikt og ettertraktet av de som vil oppleve! Her kan du få en flott dag med turer, fisking, kano eller rafting om du ønsker.
Opplevelse: Vi anbefaler en seks-timers tur som vi kan bestille ekstra hvor en guide tar deg med på en spennende tur og til noen av parkens høydeputer. Fossene Helmecken Falls, Little Niagara, kano over nydelige Clearwater Lake.

Lunsj med grillmat og utsikt over Cariboofjellene med topper som Garnet Peak og Mount Huntley. Parken er også kjent for å ha en stor populasjon av svartbjørn – spesielt i mai og juni.

Dag 5

Wells Gray Provincial Park – Jasper 340 km
Fra fredelige og naturskjønne Wells Gray går turen over Rocky Mountains. På veien kan du stoppe og få en fantastisk utsikt til Mount Robson som er det høyeste fjellet i de Canadiske Rocky Mountains. Overnatting i Jasper.
Opplevelse: En-times elvesafari på North Thompson-elven. På de 12 kilometerne gjennom Grizzly Bear Valley mellom Valemount og Kamloops kan du få en stor naturopplevelse. Er du heldig kan du se svartbjørn, grizzly eller elg. 

Dag 6

Jasper –  Banff 285 km
Det er en flott biltur langs Icefield Parkway gjennom et landskap med spisse fjell og isbreer. I tillegg nydelige innsjøer som Peyton og Moraine. Det turkise vannet i Lake Louise er imponerende. Trans-Cana Highway tar deg til Banff. Banff er en koselig by med masse tilbud både sommer vinter. Nasjonalparken er imponerende. Overnatting i Banff.

Dag 7

Banff Nasjonalpark
I Banff er det fjellene som trekker de fleste og du kan ta gondolen til toppen av Sulphur Mountain. Her er det muligheter for fine turer – det er en rekke stier. I Banff kan du også dra på rafting, leie sykkel eller være med på ridetur.
Opplevelse: Hva med en 12 minutters flytur over fjellene? Fra Canmore, ca 12 km fra Banff, kan du bli med på en utrolig helikoptertur over fjellene!

Dag 8

Banff – Panorama 170 km
Fra Banff kjører du gjennom Kootenay nasjonalpark – et landskap som er dominert av fjelltopper, isbreer, dype daler og krystallblå innsjøer. Et besøk til de varme kildene eller avslapning på Radium Hot Springs Resort kan anbefales. Du kan oppleve dyreliv og nyte de flotte blomsterengene. Overnatting i Panorama Mountain Village.

Dag 9

Panorama
Nyt dagen i Invermere – et sommerparadis for utendørsentusiaster. Her er det store muligheter for turer, fiske, fugletitting, båtliv og windsurfing på Lake Windermere.

Dag 10

Panorama – Nelson 380 km
Fra skoger, fjell og vann går turen videre gjennom Kootenays i en villmark som er uberørt og utmerket for de som vil oppleve ødemarken. Området ble «oppdaget» av de som lette etter gull, og historiske Fort Steele bærer minner om denne tiden. Utsikten mot Purcell og Selkirk-fjellene er fantastisk og over Kootenay Lake kan du ta gratis ferge til Balfour. Ettermiddagen er åpen til å hygge seg i historiske Nelson. Overnatting i Nelson

Dag 11

Nelson – Osoyoos 260 km
Turen går langs grensen mot USA gjennom Bonanza Pass og Gold Canyon. Her er det mange turgåere og kanoentusiaster som tilbringer sin ferie. Besøk Grand Forks ved Kettle River som bærer preg av den russiske befolkningen som slo seg ned her. Overnatting i Osoyoos.

Dag 12

Osoyoos – Harrison Hot Springs 160 km
På vei mot Manning Provincial Park kan du stoppe i Canadas eneste ørken – Oliver Park. Alternativt kan du gå tur gjennom Cathedral Provinvial Park. Deretter utforske Manning Provincial Park som er kjent for sine blomsterenger og varierende vegetasjon. Dagens høydepunkt er etter en fottur langs stiene med utsikt over Three Brothers Mountain og Thunder Lake. Overnatting i Harrison Hot Springs.

Dag 13

Harrison Hot Springs –Vancouver 200 km

Priser og betingelser:

Fra 11 610,- pr person i dobbeltrom.


Oppgitte priser er fra-priser og vil variere avhengig av sesong, og kan påvirkes av endring i valutakursen. Reisen inkluderer alle hotellnetter og personlig guidebok, informasjon om stedene og reiseforslag.
Det er mulig med 3/4 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger – ingen ekstra seng. Ta kontakt for pris ved flere reisende.


Fly og billeie er ikke inkludert
Leiebil er ikke inkludert i prisene da folk velger svært forskjellige størrelser. Leiebilprisene vi gir inkluderer alle forsikringer og skatter og som regel får du en tank bensin og mulighet til å være flere sjåfører i prisen.


Rom er standard rom på hotellet. Oppgradert hotell vil i mange tilfeller bety en bedre beliggenhet.


Inkludert i prisen:
Hotell i 12 netter
Fotturer på egen hånd i Manning Park og Quadra Island
Personlig guidebok med all informasjon for reisen med attraksjoner, høydepunkter og dag-til-dag beskrivelse som utleveres på første hotell
Lokale skatter og GST


Ikke inkludert:
Fly
Billeie
Måltider
Bestill leiebil her


Aktivitetspakke fra 2280,-per person
Inkluderer en-times jetbåt tur på North Thomson River, 12 minutters helikoptertur i Canmore og to-timers hvalsafari i Tofino.


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Hotellovernatting(er)
Reisemål Canada Nasjonalparker
Pris Fra 11 610,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic