GO UP

Bilferie fra Vancouver – The Wild West, 12 netter

Har du et spørsmål om denne turen?

Opplev det fascinerende landskapet og kulturene i vestlige Canada på denne 19-netters reiseruten.

Tid: Mai til oktober 
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Off the beaten tracks på bilferie i fra Vancouver i vestlige Canada!
Store naturopplevelser, dyreliv, fantastiske fjellkjeder, vennlig og nysgjerrig lokalbefolkning, nasjonalparker, storbyer og gullgraverbyer!
Dette er bilferien for deg som vil oppleve noe unikt!

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Se det fascinerende landskapet og kulturene i vestlige Canada på denne 12-netters reiseruten. Nyt roen i British Columbia, den flotte nasjonalparken i Alberta, turkise innsjøer og røffe – men vakre Rocky Mountains. Her får du innsyn i lokalhistorie, gullgravertiden og naturens under. Sykling, vandringer, flåtepadling og hesteridning er kun noen av aktivitetene du kan være med på underveis.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Bilferien starter i Vancouver. Vi anbefaler at du legger til en natt i byen som er en juvel i vestlige Canada. På denne turen blir det overnatting i 3* hotell og noen lodger.

Høydepunkter på bilferien:

  • Kosmopolitiske Vancouver
  • I Gullrushets fotspor
  • Yellowhead Highway
  • Wells Gray Provincial Park med fotturer mm
  • Jasper, Banff og Kootenay nasjonalparker
  • Ferge langs kysten av Canada
  • Regnskog i vestlige Canada
  • Fraserelven

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

På ferien får du muligheter til aktiviteter som fotturer, riding, kano og rafting – det er opp til deg hva du vil gjøre underveis.
Se også 19 netters reise

Prøv en spennende bilferie fra Vancouver – The Wild West!

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Har du et spørsmål om denne turen?

Reiserute:

Dag Strekning km
1 Ankomst Vancouver
2 Vancouver -Kamloops 357
3 Kamloops – Wells Gray Provincial Park 124
4 Well Gray Provincial Park
5 Wells Gray – Jasper 318
6 Jasper – Banff 288
7 Banff National Park 155
8 Banff – Invermere/Radium Hot Springs 152
9 Invermere/Radium Hot Springs
10 Invermere/Radium Hot Springs – Nelson 373
11 Nelson – Osoyoo 261
12 Osoyoo – Hope 247
13 Hope – Vancouver

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Vancouver
Du tar deg til hotellet på egen hånd. Her ligger din personlige guidebok med din reservasjon. Resten av dagen til å hygge seg i Vancouver.

Dag 2

Vancouver – Kamloops 357 km
Du reiser fra Vancouver innover i landet og følger gullrushveien langs Fraserelven. Ved Hells Gate eller Boston Bar kan du stoppe om du ønsker og ta gondolen med fantastisk utsikt over Fraser elven. Du kan også velge å stoppe i Lytton som er en av byene grunnlagt under gullrushet. Du fortsetter gjennom Merritt til  Kamloops.

Dag 3

Kamloops – Wells Gray Provincial Park 142 km
Turen går langs Yellowhead Highway langs dalen som er formet av vulkaner og North Thompson-elven. Et besøk i Yellowhead Museum i Clearwater er et «must» for å få et inntrykk av livet de første oppdagerne fra innvandringen i området levde. Ved Spahats Creek Park ser du rester av vulkaner. Overnatting i Wells Gray Park.

Dag 4

Wells Gray Provincial Park
Dette naturområdet er unikt og ettertraktet av de som vil oppleve! Her kan du få en flott dag med turer, fisking, kano eller rafting om du ønsker.
Opplevelse: Vi anbefaler en seks-timers tur som vi kan bestille ekstra hvor en guide tar deg med på en spennende tur og til noen av parkens høydeputer. Fossene Helmecken Falls, Little Niagara, kano over nydelige Clearwater Lake.

Lunsj med grillmat og utsikt over Cariboofjellene med topper som Garnet Peak og Mount Huntley. Parken er også kjent for å ha en stor populasjon av svartbjørn – spesielt i mai og juni.

Dag 5

Wells Gray Provincial Park – Jasper 318 km
Fra fredelige og naturskjønne Wells Gray går turen over Rocky Mountains. På veien kan du stoppe og få en fantastisk utsikt til Mount Robson som er det høyeste fjellet i de Canadiske Rocky Mountains. Overnatting i Jasper.
Opplevelse: En-times elvesafari på North Thompson-elven. På de 12 kilometerne gjennom Grizzly Bear Valley mellom Valemount og Kamloops kan du få en stor naturopplevelse. Er du heldig kan du se svartbjørn, grizzly eller elg. 

Dag 6

Jasper –  Banff 288 km
Start dagen med Jasper Skytram – hvor du får ett byen og omgivelsene fra oven.
Deretter blir det en flott biltur langs Icefield Parkway gjennom et landskap med spisse fjell og isbreer. I tillegg nydelige innsjøer som Peyton og Moraine. Det turkise vannet i Lake Louise er imponerende. Trans-Canada Highway tar deg til Banff. Banff er en koselig by med masse tilbud både sommer vinter. Nasjonalparken er imponerende. Overnatting i Banff.

Dag 7

Banff Nasjonalpark 155 km
Opplev Cave and Basin og Bow Falls. I Banff er det fjellene som trekker de fleste og du kan ta gondolen til toppen av Sulphur Mountain. Her er det muligheter for fine turer – det er en rekke stier. I Banff kan du også dra på rafting, leie sykkel eller være med på ridetur.
Opplevelse: Hva med en 12 minutters flytur over fjellene? Fra Canmore, ca 12 km fra Banff, kan du bli med på en utrolig helikoptertur over fjellene!

Dag 8

Banff – Invermere/Radium Hot Springs 152 km
Fra Banff kjører du gjennom Kootenay nasjonalpark – et landskap som er dominert av fjelltopper, isbreer, dype daler og krystallblå innsjøer. Et besøk til de varme kildene eller avslapning på Radium Hot Springs Resort kan anbefales. Du kan oppleve dyreliv og nyte de flotte blomsterengene. Overnatting i Invermere/Radium Hot Springs

Dag 9

Invermere/Radium Hot Springs
Nyt dagen i Invermere – et sommerparadis for utendørsentusiaster. Her er det store muligheter for turer, fiske, fugletitting, båtliv og windsurfing på Lake Windermere.

Dag 10

Invermere/Radium Hot Springs – Nelson 373 km
Fra skoger, fjell og vann går turen videre gjennom Kootenays i en villmark som er uberørt og utmerket for de som vil oppleve ødemarken. Området ble «oppdaget» av de som lette etter gull, og historiske Fort Steele bærer minner om denne tiden. Utsikten mot Purcell og Selkirk-fjellene er fantastisk og over Kootenay Lake kan du ta gratis ferge til Balfour. Ettermiddagen er åpen til å hygge seg i historiske Nelson. Overnatting i Nelson

Dag 11

Nelson – Osoyoos 260 km
Turen går langs grensen mot USA gjennom Bonanza Pass og Gold Canyon. Her er det mange turgåere og kanoentusiaster som tilbringer sin ferie. Besøk Grand Forks ved Kettle River som bærer preg av den russiske befolkningen som slo seg ned her. Overnatting i Osoyoos.

Dag 12

Osoyoos – Hope 247 km
På vei mot Hope kan du stoppe i Canadas eneste ørken – Oliver Park. Alternativt kan du gå tur gjennom Cathedral Provinvial Park. Deretter utforske Manning Provincial Park som er kjent for sine blomsterenger og varierende vegetasjon. Dagens høydepunkt er etter en fottur langs stiene med utsikt over Three Brothers Mountain og Thunder Lake. Overnatting i Hope.

Dag 13

Hope – Vancouver
For deg som ønsker å kjøre lenger, kan du fortsette mot Whistler. Alternativt for deg som avslutter reisen, så kjører du tilbake til Vancouver.

Priser og betingelser:

Vi inkluderer:
Hotell i 12 netter
Fotturer på egen hånd i Manning Park og Quadra Island
Personlig guidebok med all informasjon for reisen med attraksjoner, høydepunkter og dag-til-dag beskrivelse som utleveres på første hotell
Lokale skatter og GST


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,