GO UP

Familieferie i Orlando og Clearwater Beach

Pris på forespørsel
Prisen inkluderer: Fly t/r Oslo, leiebil, en uke leilighet i Orlando, en uke leilighet Clearwater

Ta med de du er glad i og unn dere en familieferie i Orlando og Clearwater Beach. Kombiner aktivitetsfylte dager med sol og bad. Orlando går under navnet Entertainment Capital of the World. Her finner du et stort utvalg av temaparker, de mest kjente er Disney World og Universal Studios. Du bor en uke på Blue Heron Beach Resort 4* i leilighet med to soverom.

Familieferie i Orlando og Clearwater Beach, USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Det er ikke rart at barn elsker Orlando! Byen byr på mange spennende fornøyelsesparker og mye moro. Vi tilbyr billetter til en rekke parker. SeaWorld, Aquatica og Discovery Cove, Universal Studios Florida med Universal’s Island of Adventure og Wizarding World of Harry Potter, Walt Disney World med Magic Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Disney’s Animal Kingdom, EPCOT, Disney’s Typhoon Lagoon og Disney’s Blizzard Beach, Legoland Florida.

Familieferie i Orlando og Clearwater Beach USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Clearwater-området på vestkysten av Florida er et flott familiested med nydelige strender. Her er det behagelig klima året rundt og rekordmange soltimer. Her bor du på Barefoot Beach Front Condo i leilighet med ett soverom.

Tips: Vi skreddersyr ferien for dere. Flere eller færre barn? Kortere eller lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss og vi skreddersyr ferien for dere. Husk at vi også ordner utflukter, sightseeing og parkbilletter før dere drar.

Unn dere en familieferie i Orlando og Clearwater Beach

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Florida USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic